Eldorado, masz duzo racji ale nie robmy juz zamieszania, jest podany termin i tego sie trzymajmy bo zaczniemy niepotrzebnie kombinowac, zreszta co do dlugiego weekednu, to pewnie wiele osob ma juz plany
Dla Ciebie info, masz calkiem blisko, na moje oko nie wiecej niz stokilkadziesiat kilometrow
Wroclaw - Leszno - Śrem - Wrzesnia i juz prawie jestes
Co do cen, w najblizszych dniach bede dzwonil do osrodka w ktorym bylem wiele razy i sie dowiem dokladnie,
lecz abym mogl zadzwonic i rozmawiac konkretnie musze miec choc przyblizona liczbe osob,
W zeszlym roku placilem ok 120 pln za domek 6 osob, prosze jednak nie trzymac mnie za slowo bo wystarczy ze zrobili maly remoncik i cena moze podskoczyc
niestety nie mam na to wplywu.
Mysle ze jesli na wyrost przyjmiemy 200 pln za taki domek to bedzie ok.
Zaznaczam ze to sa tylko moje szacunki ceny powinienem znac do konca tygodnia ale to juz zalezy od Was wiec prosze potwierdzac zgloszenia
Co do np jedzenia, pisalem juz w poprzednim temacie ale z grubsza ...
mozna sie najesc w knajpkach juz za 10 pln na osobe (to bedzie stolowka jakiegos osrodka) i dalej w zwyz, knajpki na deptaku sa sezonowe wiec ceny sa wyzsze ale nie jest to poziom cen znad morza, jest taniej.
Ogolnie wybor jest duzy i jesli ktos bedzie chcial puscic troszke pieniedzy to okazji mu nie zabraknie, wersja dla oszczednych tez wypali np. sa sklepy spozywcze w ktorych ceny nie odbiegaja od normalnych sklepow.
Ciezko tak pisac wiec jak macie konkretne pytania, pytajcie, w miare mozliwosci odpowiem
Ogolnie uwazam ze miejsce jest podobne do typowego miasteczka nadmorskiego ale odpowiednio tansze.