#556994 - 25/04/2006 17:36
Re: MŚ Dywizji I
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
Quote:
Mowice ze francja nei bedzie miala problemow z wlk brytania?? Widze ze wyspiarze chyab nei grali wogole spotkan w tym roku i pod koniec zeszlego bonigdzie nei moge znalezc wynikow ich spotkan wczoraj porazka z madziarami a chyab francuzi mimo wszystko sa mocniejsi czyz nie??? No i wczroaj latwa wygrana z japoonia ktora dzis w mimo ze pregrala z niemcami 4-0 zaprezentowala sie calkeim dobrze i niemiaszki bardoz dlugo sie z nimi meczyli (ogladalem mecz na dsf) Napiszcie mi cos na temat osatneigo dzisiejszego spotkania bede wdzieczny oraz jakie swyniki wielkiej brytanii jak macie....DZIEKI
24/04/2006 GREAT BRITAIN vs. HUNGARY L - 3:4 20/04/2003 NORWAY vs. GREAT BRITAIN L - 3:2 18/04/2003 GREAT BRITAIN vs. CROATIA W - 7:1 17/04/2003 ESTONIA vs. GREAT BRITAIN L - 4:3 15/04/2003 ITALY vs. GREAT BRITAIN L - 4:2 14/04/2003 FRANCE vs. GREAT BRITAIN D - 2:2
zrodło: Betandwin.
Wg mni Francja rowniez powinna odniesc dzisiaj zwyciestwo, nie wiem czy łatwe, ale wlasnie tak mi sie wydaje, przede wszystkim gra u siebie, "najwiekszy" rywal- Niemcy, dwa mimo wszystko pewne zwyciestwa 11-2 z Izraelem i 4-0 z Japonia, takie mecze jak tezn z Wlk. Brytania musza byc wygrane, dodam ze Francja wygrala z Japonia podobnym wynikiem 4-1, tracac bramke gey jap. grala w przewadze 5 na 3, Francja przy 38 strzalach Japoni 4 wykorzystane, i az 25 obronionych, byc moze to "az" to lekka przesada, ale wierze ze Francja to spotkanie po prostu Wygra, bo kazdy inny wynik oddalal by ja od Niemiec, ktorzy jak pokazali sa jednak w formie.
|
Do góry
|
|
|
|
#556998 - 26/04/2006 08:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Austria wcale nie pokazuje sie z dobrej strony i odradzam granie na nich po tak marnym kursie. Lepiej próbować łapać coś z tego meczu na live ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) Estonia powinna ograć Chorwatów choć fajerwerków bym się nie spodziewał, za to Madzairy powinny zrobić sobie poligon... Co do naszych asów - chyba under z taką skutecznością ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#557003 - 26/04/2006 09:31
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2003
|
Quote:
Ralph gospodarze nei graja o twarz ale o utrzyamnie jak dzis nei wygraja z chorwatami to najprawdopodbniej pozegnaja sie z 1 dywizja tak na marginesie:) pozdrawiam i mam nadizej ze austriacy nei zawioda dzis!!!!
No ja sobie to tak nazwałem, bo jakoś nie wierzę żeby gospodarze spadli do niższej dywizji... ![](/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#557004 - 26/04/2006 09:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Krisek zgadza się nie widziałem Litwy w akcji aleprawie 2 zwycięstwa (bo remis z Tulipanami był pechowy) nakazują lekki "szacunek". A Austria skoro przez 4min grając 5-3 zEstonią nie potrafila wbić gola to coś chyba nie tak...
|
Do góry
|
|
|
|
#557005 - 26/04/2006 18:32
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2003
|
No to dzień dziś udany chociaż Estonia jeszcze gra to over 5,5 już zaksięgowany. Nie oglądnąłem dziś Polaków z Holandią, bo Polsat transmitował Puchar Polski w PN ale zobaczyłem powtórkę meczu z Litwą. Swoje odczucia na temat tego meczu mam. Poziom naszej grupy jest rzekłbym asekuracyjnie przeciętny. Polacy z Litwą powinni wygrać mimo wszystko. Całe szczęście, że Austria dziś ich pokonała , bo wygląda na to, że o awans będziemy grali właśnie z Austriakami.Jutro mecz z Chorwatami i powinno być łatwe zwycięstwo, bo mimo wszystko Chorwacja to "3 liga". Nasi się trochę dziś rozstrzelali więc może to nie będzie wyglądać tak tragicznie, bo skuteczność w meczu z Litwą była żenująca... Zobaczymy jaką linię i jakie handi wystawi B&W na mecz naszych. Myślę, że 6,5 jest do wzięcia jutro. Jeśli będzie 5,5 biorę na pewno. Niestety nie widzimy co prezentują Austriacy ale sądząc po wynikach to też idzie im jak po "grudzie". Ale to jest turniej i pamiętajmy, że słabszy mecz może się zdarzyć. Jak na razie to wszystko na niebie i ziemi wskazuje, że o awansie będzie decydował ostatni mecz czyli Austria - Polska...
Pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#557006 - 26/04/2006 18:38
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Od razu sie na to zapowiadalo, ze ten mecz bedzie decydowal, nawet jak Polacy sie bawia to i tak sa faworytami we wszystkich meczach poza Austria, moim zdaniem Litwa to byl wypadek przy pracy podparty duza nieskutecznoscia, mimo, ze meczu z Holendrami rowniez nie ogladalem z wyzej wymienionych powodow przez Ralpha to jego opis oraz statytsyki wskazuja na to, ze Polacy sie lekko wnerwili. Jutro Chorwacja spacer, z Austriakami nie jestesmy na straconej pozycji i juz dzis mowie,z e zagram tam x2 w wypadku gdy faworytem bukow bedzie Austria. Szkoda tylko, ze remis urzadza Austrie, bo mimo ze to zwieksza szanse wejscia mojego typu, to jednak zmniejsza nasze szanse na awans.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|