No niestety zle sie dzieje z BAW, mi juz nie raz zle rozliczyli zaklady, dlatego kazdy zaklad dokladnie sprawdzam wynik meczu. A raz mialem sytuacje, kiey postawilem na mecz kosza: CSKA vs Lokomotiv Rostov handicap do przewry -9.5 na CSKA. Wynik do przerwy: 31:21 a oni rozliczyli, ze przegralem zaklad, wiec pisze do nich o korekete, odpowiedz: wynik 31:22 dobre rozliczenie, odsylam, z linkami do oficjalnych stron federacji i CSKA gdzie wynik byl 31:21, odpisali mi, ze zaklad byl poprawnie rozliczony co mozna zobaczyc na stronach i... podaja mi strone federacji rosyjskej na ktorej byl wynik 31:21, wtedy odpisalem zwracajac na to uwage i to dopiero poskutkowalo. Musialem wyslac chyba 4 maile, zeby cos wskorac. Ale najgorsze sa te limity stawiam na przyklad baseball a tu: limit wygranej... 400 zl, i to coraz czesciej smieszne limity, 400, 800 zl. No ale najsmieszniejsze sa ich tzw. "Bledy techniczne" na czym polegaja nie udalo mi sie dowiedziec, ale dziwnym trafem zdarzaja sie tylko w przypadku wygranych zakladow. Jedyne co mnie jeszcze trzyma przy BAW to to, ze maja szeroka oferte na kosza i LIVE'y , oraz ze szybko sa kursy na baseball. Ael generalnie jestem coraz bardziej zawiedziony tym bukiem.