Powiedźcie, że to nie będzie jakąś główna piosenka/hymn turnieju...
Jeśli dobrze zrozumiałem (a mam nadzieje ze nie ) To owy Hit ma zagrzewać naszych przed każdym wystepem .
Czyli przed każdym meczem podczas wyjścia naszych na murawę u słyszymy Koko Euro spoko .
Wiocha totalna naprawdę co za idiota wpadł na pomysł aby wybierać jakąś pisoenkę ..... jak już był mus wyboru to można wbyło wybrać coś co ma naprawdę kopa i nutę rockową Chilli Pepers ,Prodigy ... qwa ale nie baby ze wsi .
koko bedzie na meczu otwarcia, a w dwoch pozostalych meczach kolejna dwojka z podium wczoraj. to nie jest walka bokserska, zeby grali na wejsciu zawodnika prodigy czy cos takiego jak te babeczki beda spiewac, to pilkarze beda w szatni, wiec pewnie nawet nie uslysza tego
Jeśli dobrze zrozumiałem (a mam nadzieje ze nie ) To owy Hit ma zagrzewać naszych przed każdym wystepem .
Czyli przed każdym meczem podczas wyjścia naszych na murawę u słyszymy Koko Euro spoko .
Wiocha totalna naprawdę co za idiota wpadł na pomysł aby wybierać jakąś pisoenkę ..... jak już był mus wyboru to można wbyło wybrać coś co ma naprawdę kopa i nutę rockową Chilli Pepers ,Prodigy ... qwa ale nie baby ze wsi .
koko bedzie na meczu otwarcia, a w dwoch pozostalych meczach kolejna dwojka z podium wczoraj. to nie jest walka bokserska, zeby grali na wejsciu zawodnika prodigy czy cos takiego jak te babeczki beda spiewac, to pilkarze beda w szatni, wiec pewnie nawet nie uslysza tego
dla mnie slaba piosenka, no ale mentalnosc nasza ze jak wygrywac bedziemy to koko euro spoko bedzie spiewane a piosenka chyba przed kazdym meczem troche do stadionu to nie pasuje, przynajmniej w tym artykule pisze ze przed kazdym http://www.plejada.pl/4,58154,news,1,1,koko-euro-spoko-hit-czy-kit,artykul.html
Przesłuchałem do 33 sekundy. Coś na poziomie skarpet do sandałów, tak jak i ogólnie całe kibicowanie obecnej zbieraninie paziów z całej Europy w koszulkach z orzełkiem.
WNN nie przesadzaj lepszy liber? no raczej nie Typowo regionalna piosenka troche jak zespol Mazowsze ale nie przesadzajmy któs ich wybral Moze my wlasnie tacy jestesmy"tradycyjni" ale wstydzimy sie tego
Myślę, że przyczyna wyboru tej piosenki jest inna. Po prostu inne piosenki to smętki, a piosenka na Euro powinna być żywa, pełna energii i dodająca energii piłkarzom i kibicom. Taka jest ta piosenka, która wygrała, chociaż jakość wykonania kiepska. Pozostałe piosenki nie nadawały się na Euro. Maryla Rodowicz jest dobrą piosenkarką, ale problem jest taki, że jej piosenka bardziej nadaje się na kolędę, a nie na Euro. Pozostałe piosenki też były nijakie.
Cytat:
Zagrzewac do walki to napewno nie zagrzewa choc uwazam ze nic tak dobrze nie zagrzeje jak nasz Mazurek
Ja myślę, że ta piosenka lepiej zagrzewa do walki niż Mazurek:
KOKO SPOKO - jak najbardziej spoko. Przynajmniej pasuje do przyjetej (logo i maskotki) konwencji "na ludowo" . Zachecone tym hiszpanskie i greckie swiniopasy mocno sie zdziwia gdy zobacza wielkie i nowoczesne miasta, ktorych istnienia sie nawet nie domyslali
Zalosne jest za to ciagle pierdolenie i podniecanie sie bzdurami przededniu super imprezy .
Co to w ogóle za tytuł wątku? Żałosne to są autostrady donikąd, dworce kolejowe rozpxxxdolone w 3 d...na miesiąc przed inauguracją, żałosne jest złodziejstwo publicznych pieniędzy jakie przez 3 ostatnie lata kwitło w najlepsze pod płaszczykiem przygotowań do euro. Piosenka jest w tym wszystkim co najwyżej zabawna. Zresztą, wolę taką niż kolejną tonę plastiku na estradzie czy następną zgraję pajaców udających "niggaz from LA". Kokoko EURO spoko:)