[QUOTE]Oryginalnie wysłał kurson:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał GumoL:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał kurson:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał nikolb:
[qb]ta promocja z tym 150zl/30euro to polega na tym ze wplacam do nich 100zl gram za 100zl kupon i obojetnie czy wygram czy przegram dostaje od nich 150zl dodatkowo czy jest to 50% zwrotu 1 kuponu? i jesli mozecie to napiszcie kiedy konczy sie ta promocja[/qb][/QUOTE]Rejestrujesz się, wpłacasz 100zł, grasz zakład za 100zł, piszesz do nich maila, że zagrałeś i po 2 min masz bonus 150zł
Pozdrawiam
Darek[/qb][/QUOTE]Tutaj nie masz racji.
Promocja polega na zwroceniu 50% zagranej stawki, czyli nic innego jak 50% cashback.
Jak grasz za 100 zl to dostajesz 50 zl, a nie 150.
150 jest to gorna granica promocji, tzn grasz za 300 dostajesz 150, jak zagrasz za wiecej to takze dostaniesz 150.
Nie wprowadzaj ludzi w blad jak sam nie wiesz.[/qb][/QUOTE]Nie wprowadzam ludzi w błąd - w przeciwieństwie do Ciebie potrafię czytać zarówno po polsku jak i po angielsku. Jest tak jak napisałem, przetestowałem to na sobie 3 dni temu i ta procedura opisana na ich stronach działa bez zarzutu.
Poza tym zagrałem jeszcze w kasynie za 25 Euro (z powodzeniem
) i mam nadzieję otrzymać dodatkowy bonus 10 Euro do gry w normalnych zakładach (piszą, że dostanę do 3 dni).
Pozdrawiam
Darek[/qb][/QUOTE]tak kurson tak jak wyzej pisalem masz racje start...w przeciwienstwie zdaje sie do gumola...rozmawialem jakis czas temu na ich live support i dokladnie jak pisze wyzej - tak mi napisali..