[QUOTE]Oryginalnie wysłał JarenicK:
[qb]Proszę o pomoc - jak powinno dokonać się wpłaty przez moneybookers do sportingbet?
Mam konto w PLN.
Wydaje mi się że powinno to wyglądać tak:
na stronce MB
- Wybieram Send Money
- w polu Amount wpisuję kwotę jaką chcę wpłacić (nie zaznaczam żadnej opcji płatności) NEXT
- Recipient's email address: -tu wydaje mi się że należy wpisać-
moneybookerspln@sportingbet.com - *Email subject: Tutaj podać swój login i nr ID z konta w sportingbet
- *An explanation note: A tu Trzeba coś wogóle pisać ?
Proszę o komentarz. Wielkie dzięki za odpowiedź![/qb][/QUOTE]Witam,
oto krok po kroku [na przykładzie Sportingbet]:
Jeżeli masz już konto w MoneyBookers i posiadasz na nim pewne środki pieniężne możesz je w bardzo szybki i prosty sposób przesłać do danego bukmachera na dany adres e-mail bukmachera. W tym celu wchodzimy do zakładki: Send Money. W rubryce Amount wpisujemy kwote, a z listy Currency wybieramy walutę: Polish Zloty i klikamy Next.
W następnym kroku w rubryce: Recipient's email address: podajemy adres osoby/firmy do której chcemy przesłać wcześniej zadeklarowaną sumę z naszego konta MoneyBookers.
Przykład: Jeżeli chcemy przesłać pieniądze do Sportingbet wpisujemy adres:
moneybookerspln@sportingbet.com - gdy mamy konto w SportingBet w złotówkach!
W pozostałych rubrykach Email subject: podajemy temat. Gdy wysyłamy pieniądze do SportingBet podajemy w tym miejscu ID klienta w SportingBet i nazwę użytkownika - można wpisac także kwotę wpłacanego depozytu.
W rubryce: An explanation note: Możemy wpisać opis, czego dotyczy wpłata. Przy wpłacie do SportingBet może to być: "Wpłata depozytu o kwocie .... na konto SportingBet: Twój numer ID klienta i Twoja nazwa użytkownika"
Przy wpłacie do SportingBet należy pamiętać aby e-maile w MoneyBookers i na Twoim koncie SportingBet były takie same! pozdrawiam,
TdF
p.s. :stop: prośba dla moderatorów o usunięcie posta znajdującego się poniżej :stop: