sklady:www.masarnaavesta.nu
Jak juz pogralem
LUXO -4.5 1.8 expekt 8/10
INDIANERNA -8.5 1.67 expekt 6/10
VASTERVIK -8.5 1.75 expekt 5/10
W innych bukach wyzsze linie,Vargarny juz nikt nie lekcewazy wiec lepsze na wyjazadach Luxo powinno gladko z cieniasami,Indianie naprawde w formie,remis w smedernie i wysoka wygrana u siebie,remis w Bajenie,a Bajen dzis bez Jensena,sam Nicki nie utrzyma wyniku! Vastervik ma bonusa i troche mnie to martwi...ale ten handicap powinni pokryc,zwlaszcza ze goscie ostatnio slabo sie spisuja,dzis gospodarze bez Iversena za to z Witlshirem ktory smiga w Anglii,niestety jedzie Tomasz G i boje sie ze zapierniczy on mecz(juz raz to zrobil w Szwecji w rewanzowym meczu gdzie gospodarze mieli pewnego bonusa)dal ciala w polskiej to moze dac i w polskiej zwlaszcza ze zbliza sie GP,ale niech zdobedzie te 9-10pkt to jestem spokojny,byleby nie bylo czegos takiego co zrobil w Czestochowie! Ja to akurat Masarny nie jestem taki pewny bo jak zwykle ktos nawala-zazwyczaj Lindgren,a na rezerwie straszne łajzy,zatem dobrze musi pojechac cala pierwsza linia,a jak to juz powiedzialem z nimi jest roznie-proponuje przejrzec wynik z Vargarny! VMS nie tykam jada z Crumpem i bez Jedrzejaka wiec dzis na rezerwie dwie pizdeczki ktore ze 4pkt razem moze ztrobia,a to moze byc malo,bo przez to VMS musi zrobic handicap w 7 biegach,wiec nie moze zawiesc zaden zawodnik na pozycji 1-5,w sumie nie powinien ale ja odpuszcze,mimo ze Elitki u siebie raczej miazge robia!