Kiedyś dostawałem kase regularnie przed 10. Ostatnio coraz częściej zdażają im się opóźnienia. Oj coś mi się wydaje że w Expekcie coraz gorzej się dzieje
Meldunek: 08/11/2005
Quote: jakie są warunki otrzymania bonusa 100+100 przez jakie formy mozna wpłacić żeby go otrzymac i ile razy trzeba zrobić obrót czy jest minimalny kurs???
sporo masz tych pytan, ja mam tylko jedno do Ciebie: umiesz czytac?
przeciez na stronie glownej jest link do regulaminu promocji...chyba szybciej bedzie jak tam zajrzysz niz jak masz czekac na odpowiedz kogos na forum na pytania, ktore byly zadawane przez ostatnie 200 postow w tematach o expekcie
Nie pierwszy miesiąc biore udział w ich PP więc wiem jak to wygląda. Staraj się nie podawać publicznie nieprawdziwych informacji.
Za FAQ programu partnerskiego:
Jak otrzymuję wypłatę? Wpływy z tytułu Programu Partnerskiego, są deponowane bezpośrednio na Twoje konto gracza. Możesz zgłosić chęć dokonania wypłaty z Twojego konta gracza. Twoja prowizja, jest wypłacana 10-go każdego miesiąca, za wpływy z poprzedniego miesiąca.
Nie pierwszy miesiąc biore udział w ich PP więc wiem jak to wygląda. Staraj się nie podawać publicznie nieprawdziwych informacji.
Za FAQ programu partnerskiego:
Jak otrzymuję wypłatę? Wpływy z tytułu Programu Partnerskiego, są deponowane bezpośrednio na Twoje konto gracza. Możesz zgłosić chęć dokonania wypłaty z Twojego konta gracza. Twoja prowizja, jest wypłacana 10-go każdego miesiąca, za wpływy z poprzedniego miesiąca.
to napisz do supportu to sie dowiesz, ze do 15tego