#5866166 - 15/05/2013 23:17
Re: Film, TV, seriale [37]
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
|
The Cabin in the Woods House of Sand and Fog / Dom z piasku i mgły dictator Senna project X Last Circus Five People You Meet in Heaven Men Who Stare at Goats Keeping Mum Avengers Spider-man Battleship Mission Impossible Immortals Ghost Rider Ted Man in black 3 Detachment James Bond Skyfall Shooting Dogs Bugsy Malone The Next Three Days The Town Inception Unthinkable The Ghost Writer The Debt(dług) Unknown Tinker, Tailor, Soldier, Spy End of Watch Kod nieśmiertelności Dom Snów czy ktorys z tych filmow jest wg was rozczarowaniem ? Oceny na filmwebie niby ok, przynajmniej przy wiekszosci tuytulow. Filmy w duzej mierze pochodza z tego tematu lub poprzednich. Jednak od jakiegos czasu tylko seriale i seriale ale szykuje sie mozliwosc nadrobienia zaleglosci
|
Do góry
|
|
|
|
#5866175 - 15/05/2013 23:21
[Re: ssaczu]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Przez przypadek wczoraj wpadlem na serial House of Cards.
Pociagnalem od wczoraj 6 odcinkow i sie zastanawiam jak ja moglem ten serial przeoczyc.
Swietna pozycja. serial rzeczywiscie swietny, ale przeoczyc go latwo bylo bo wypuscili go kilka miechow temu
|
Do góry
|
|
|
|
#5866432 - 16/05/2013 03:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2001
|
I wszystkie odcinki na raz na Netflixie wypuścili, ja już parę razy wychwalałem serial i zrobię to jeszcze raz, bo dla mnie to zdecydowanie najlepsza pozycja sezonu, inne nie dorastają do pięt (ktoś tu chciał głupiutki Suits do HoC porównywać )
|
Do góry
|
|
|
|
#5866516 - 16/05/2013 03:52
[Re: connor]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Przez przypadek wczoraj wpadlem na serial House of Cards.
Pociagnalem od wczoraj 6 odcinkow i sie zastanawiam jak ja moglem ten serial przeoczyc.
Swietna pozycja. serial rzeczywiscie swietny, ale przeoczyc go latwo bylo bo wypuscili go kilka miechow temu Ten film nie jest dystrybuowany w telewizjach, tylko w necie:-)
|
Do góry
|
|
|
|
#5866517 - 16/05/2013 03:53
[Re: Biszop]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5866524 - 16/05/2013 04:02
[Re: lelu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
czy ktorys z tych filmow jest wg was rozczarowaniem ? Oceny na filmwebie niby ok, przynajmniej przy wiekszosci tuytulow. Filmy w duzej mierze pochodza z tego tematu lub poprzednich. Jednak od jakiegos czasu tylko seriale i seriale ale szykuje sie mozliwosc nadrobienia zaleglosci Zdecydowanie Dom w głębi lasu to jakieś nieporozumienie. Już chyba Projekt X jest lepszy wciąż będąc kiepskim filmem. Najlepszy z tej listy, o ile dobrze kojarzę większość tytułów, jest wg mnie Tinker, Tailor, Soldier, Spy. Dość specyficzny ale oglądany w kinie bardzo mi się podobał.
|
Do góry
|
|
|
|
#5866528 - 16/05/2013 04:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/05/2007
|
The Ghost Writer - dlugi film, pierwsza godzinka taka lekko przynudzajaca i moze zniechecic. Potem sie rozkreca. Ogolnie bardzo dobry film i obok The Town, Incepcji, End of Watch i Tinker, Tanker... powinien zostac wciagniety w pierwszej kolejnosci.
|
Do góry
|
|
|
|
#5866531 - 16/05/2013 04:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
The Cabin in the Woods - gmiot House of Sand and Fog / Dom z piasku i mgły - warto dictator - dobry w swoim gatunku Senna - bardzo dobry project X - nędza Last Circus - nie widziałem, ale obejrze Five People You Meet in Heaven - jw Men Who Stare at Goats - dobry Keeping Mum - nie widziałem, ale obejrze Avengers - dobry w swoim gatunku Spider-man - nie widziałem, nie mam zamiaru Battleship - nie tykam, po samym opisie Mission Impossible - ok Immortals - nie tykam Ghost Rider - raczej nie tykam Ted - dobry Man in black 3 - może kiedyś Detachment - warto James Bond Skyfall - mi się podobał Shooting Dogs - dobry Bugsy Malone - ok The Next Three Days - kiedys pewnie zobacze The Town - dobry Inception - warto imo Unthinkable - wartp, chociaż arcydziało to nie jest The Ghost Writer - dobry The Debt(dług) Unknown- nie widziałem Tinker, Tailor, Soldier, Spy - dobry, ale nie dla wszystkich End of Watch - dobry Kod nieśmiertelności - dla mnie ok Dom Snów -może kiedyś moje skromne zdanie
|
Do góry
|
|
|
|
#5870352 - 19/05/2013 16:27
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
The Ghost Writer - dlugi film, pierwsza godzinka taka lekko przynudzajaca i moze zniechecic. To jest Polański. Tam nic nie przynudza.
|
Do góry
|
|
|
|
#5873509 - 22/05/2013 09:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
Dawno temu w Ameryce - właśnie skończyłem oglądać i odczucia mam mocno mieszane. Niby jak na 3,5 godziny to się nie dłuży, ale nic specjalnego też nie widzimy. Spodziewałem się filmu gangsterskiego, a jest to melodramat z gangsterką w tle. Co jakiś czas wyskakuje taka scena, że człowiek głupieje. Super za to scenografia i Niujork w tle. Dla mnie przerost formy nad treścia, ale może po prostu za dużo oczekiwałem. Nie przychodzi mi nawet za bardzo tytuł do którego mógłbym ten film porównać. 7/10. Duellist - pełnometrażowy debiut Ridleya Scotta, konwencja trochę teatralna. Wizualnie majstersztyk, chociaż jak ktoś szuka zwrotów akcji czy fabularnych fajerwerków to się zawiedzie. Dla koneserów. 8/10 Życie na podsłuchu - obejrzałem pierwszy raz i jestem pod wielkim wrażeniem. Pozycja obowiązkowa. 9/10 Anatomy of murder - klasyczny dramat sądowy, co najmniej bardzo dobry. Lubię czasem dla odmiany popatrzeć na taki sposób grania. Stewart klasa, a Lee Remick urocza niemożliwie
|
Do góry
|
|
|
|
|
|