#588190 - 26/05/2006 23:07
Re: Betandwin [34]
|
enthusiast
Meldunek: 05/04/2006
|
Quote:
u mnie już nawet na emaile nie odpowiadają , nawet depozytu nie odesłali , choć wszystkie dane konta , skany dokumentów mają wysłane po 5 razy. ale amatorka ktoby pomyslał . nie wiem co dalej robić .CONRAD pomożesz ? albo jakiś szef tego forum , bo ja jestem na tym forum swieży.poczytajcie wcześniejsze moje teksty niech to będzie przestroga dla innych , chyba utopiłem kasę bezpowrotnie , piszcie oszukani przez tą firmę , tylko to mozemy zrobić .
Wystarczy przeglądnąć kawałek sieci by znależć "przestrogę dla innych" jednak dalej mnóstwo osób chce tam grać, marketing prowadzony przez betandwin jest na bardzo wysokim poziomie i w żadnym wypadku nie jest on korzystny dla klienta. Betandwin jest na wszystkich blacklistach, jednak tam zawsze ludzie beda wpłacać, dlaczego wiadomo. Mam konta w około 70 firmach bukmacherskich i polityka betandwin nigdzie nie jest powielana. bonusy, ustawiane kursy na "chybił trafił" nie wynikają z niewiedzy oddsmakerów, to działania celowe, dlatego ten buk zawsze będzie miał wielu klientów jak i najwięcej poszkodowanych.
|
Do góry
|
|
|
|
#588191 - 26/05/2006 23:56
|
journeyman
Meldunek: 31/03/2005
|
Quote:
bookbuster1 super tekst - pretensji nie mam masz prawo tak sądzić ja o baw tak jak ty myślałem do 22.05.2006 ( moment złożenia dyspozycji wypłaty ) grałem u nich 2,5 roku , przegrałem trochę kasy , była przerwa ok. pół roku , po tej przerwie dostałem listem do domu zaproszenie do promocji come back ( oszustom chyba by nie wysłali ) wpłaciłem 120 zł. , drugie dopisali mi do konta .i teraz zagrałem za 240 zł. po kursie 2.35 , i pózniej za stawkę 564 zł. po kursie 1,87 - zrobiło się na koncie 1054,68 zł. , zgodnie z promocją obrót depozyt x 1 , bonus x 5 : 22.05.2006 - złożyłem dyspozycję wypłaty , mogłem wypłacić 943 zł. , wszystko poszło dobrze , na drugi dzień z financiala żebym dosłał skan dowodu , tak zrobiłem wysłałem noi chciałem się zalogować a konto już zablokowane , i jak się okazało zamknięte i gdzie tu oszustwo , konto mam jedno i zawsze miałem jedno . jeśli mogę prosić CONRADA o pomoc to proszę o pomoc i ew. kontakt nie mam nic do ukrycia a tobie życzę żebyś nigdy nie był w takiej sytuacji jak ja ( a może życzę to byś zobaczył jaka to fajna jazda ) ta ostania linijka to żart
to nie chodzi o to ze masz ugrać 5 razy tyle bo to nie obrót ośle obrót wykonujesz obstawjając kase łacznej wartości 720zł (ale trza to zrobić stawjajac przynajmniej 6 kuponów) póki co to ty obróciłes 2 razy kasą (postawiłeś w kupony):| a gdzie jeszcze 4 to nie wiem zawarłeś 2 zakłady ...czyli 2 obroty...powinienieś jeszcze zagrać 4 razy chociazby po 2 zeta jak mniemam i wtedy dopiero miałbyś wykonany 5x120=600 + 120 = 720zł (obstawione w 6 obrotach) (obrót wykonany..i owszem ale 2 razy)ale człowieku powonieneś jeszcze zawrzeć 4 zakłady ...a że nie myślisz to masz jak masz ...
według mnie (i betandwin...jak mniemam) obróciłes bonusowe 120zł 2 razy :| to tyle :| ...i dałes im pretekst do zamknięcia konta łamiąc warunki BONUSA ...to tyle
Edited by Experto (27/05/2006 10:43)
|
Do góry
|
|
|
|
#588192 - 27/05/2006 07:35
|
member
Meldunek: 25/05/2006
|
słuchaj , to , że być może nie doczytałem regulaminu to nie powód , żeby mnie obrażać , ( tu apeluję do moderatora o upomnienie w.w ponoć nie wolno obrażać na forum ) ale jest jedna rzecz ja bonus chciałem zostawić na koncie i tak jak robiłem dyspozyję wypłaty , system mi pokazywał , że mogę wypłacić 943 ( czyli bez 120 zł. kwoty bonusu ) , a kwotę depozytu można wypłacić po obrocie 1 x - po za tym jakby tak było jak ty twierdzisz , to jakie to oszustwo , firma powinna przysłać emaila , że nie mam prawa jeszcze do wypłaty , albo system ich nie powinien mnie przepuścić jak robiłem dyspzycję wypłaty ( tak jest chyba w g.b ) po tym jak czytam to nie jestem sam oszukany przez nich więc tu nie ma mowy o pomyłce z ich strony tylko z celową polityką nie życzę sobie takich ''mądrych '' wypowiedzi bo zaniża poziom forum a forum jest bardzo fachowe ( storhamar chyba straszne baty dostali w tym roku w hokeju norweskim ha ha ha ) ta ostatnia linijka to żart mimo wszystko pozdrawiam i życzę abyś ty się nigdy nie mylił , noi buki , żeby się nie mylili na twoją niekorzyść
|
Do góry
|
|
|
|
#588198 - 27/05/2006 11:28
|
journeyman
Meldunek: 01/07/2005
|
Dziwny jest ten ich support... Raz odpowiadają na maila odrazu, drugim razem wogóle...
|
Do góry
|
|
|
|
#588199 - 27/05/2006 11:30
|
journeyman
|
Dostałem od nich maila:
Szanowny Graczu.
Uprzejmie informujemy, że Pana wypłata jest w trakcie realizacji. Proces ten potrwa jeszcze około 2-3 dni roboczych. Z poważaniem,
Support Team z betandwin
Co to ta realizacja może oznaczać? Czy jeżeli w histori swojego konta w b&w mam napisane, że całe moje pieniądze poszły na przelew, to przelew jest już zrobiony i musze tylko czekać na pieniądze, czyteż mogą mi jeszcze kasę zblokować bo coś im się zawidzi? Będzie jakaś weryfikacja, czy nie?
|
Do góry
|
|
|
|
#588201 - 27/05/2006 12:39
|
enthusiast
Meldunek: 29/01/2004
|
Ile trzeba czekać na wypłate na karte ?
|
Do góry
|
|
|
|
#588203 - 27/05/2006 13:09
|
journeyman
|
Czaja ja bym na Twoim miejscu tego tak nie zostawił. Zadzwoń do nich, spróbuj się dowiedzieć o co poszło, postrasz ich troche sądami itp. Może uda Ci się chociaż depozyt wypłacić...
|
Do góry
|
|
|
|
#588205 - 27/05/2006 14:50
|
journeyman
|
zrozum człowieku że złamałeś warunek bonusa wnioskując o wypłatę pieniędzy ...łamiąc warunki Bonusa Dałeś im tym samym prestekst do zamknięcia twojego konta ....a że ugrałes 9 razy tyle co do nich wpłaciłes to skrupulatnie aż do bólu wykorzystali to i ...w 100% ZGODNIE Z ICH REGULAMINEM zawiesili ci konto ...ale jest to tylko i wyłacznie TWOJA WINA i nie mozesz mnieć o to pretensji do BETANDWIN ...tylko do SAMEGO SIEBIE ...to tyle ... i ja ci radze domagać sie od nich tych wpłaconych 120zeta (powinni raczej oddać) bo o tym ugranym 1000 możesz sobie pomarzyc a i w betandwin więcej nie pograsz .... ale jak już napisałem SAM sobie jesteś winien ...wystarczyło przed zgłoszeniem wyopłaty puścic 4 kupony po 2 zeta :] czyli za 8 zł :] a wtedy zapewne bezproblemowo dostałbyś od nich wypłate to tyle ...zycze miłego życia
P.S. i na przyszłosć radze czytać warunki jakiejkolwiek umowy z kimkolwiek :]
|
Do góry
|
|
|
|
#588206 - 27/05/2006 16:00
|
journeyman
|
jakis damisek napisał 17.05 (potem ludzie zacżeli jechac na tego buka)
Witam mam pyt. czy nieorientuje sie ktos z jakich powodow blokoja konta na baw ??? Wczoraj normalnie o 22 sobie korzystam z konta potem o 2 chce wejsc zeby nba sobie obstawic i widze ze niemoge sie zalogowac i pisze ze mam sie z supportem skontaktowac.Jestem zdziwiony i niewiem co robic wyslalem juz 3 emaile i na zadnego narazie nieodpisali.Ma Ktos jakies propozycje co zrobic zeby mnie nieokradli ???
wczesniej napisał tak : to jest cyctat jakiejs poprzedniej wypoweidzi Najnowsze wiadomości: 2006-05-15 22:10 Pojedynczy Fabrice Santoro (FRA) - Bjorn Phau (GER) (Kto wygra trzeciego seta?) Phau USUNIĘTE 200.00 1.90 200.00 2006-05-15 22:07 Pojedynczy Fabrice Santoro (FRA) - Bjorn Phau (GER) (Kto wygra trzeciego seta?) Phau Phau 200.00 2.00 400.00 2006-05-15 22:04 Pojedynczy Fabrice Santoro (FRA) - Bjorn Phau (GER) (1 2) Phau Phau 400.00 2.00 400.00
I teraz dopiero jestem w kropce - czekam na odp.
Dwa zakłady zaliczyli - 1 anulowali - (a przecież 200PLN na drodze nie leży?) - co byście mi poradzili?
koniec cytatu
z tego co widze dales po tym jak wystapil u nich blad i pewnie dlatego nieuznali ale niezmienia to faktu iz to byl ich blad i powinni uznac taki zaklad ZRESZTĄ SAM TO DAWAŁEM HEHEHE
Ale co mnie dziwi ostatnio bardzo zle sie Baw dzieje same walki oszustwa schodza na psy a w dodatku zablokowali mi konto newet niewiem czemu jestem ciekaw co odpisza ale jestem wkurw..... bo zarabiac niemoge a mialem na tm konicie 2 tys, i niewiem co te skurwesyyny kombinuja
sorka za wulgaryzmy ale niewiem jak inaczej to ujac
Pozdr.
nie ma sie co dziwic że ci konto zablokowali skoro próbowałes ich ojebać :] w regulaminie betandwin jest napisane że za takie akcje jaką zrobiłes (chodzi o live ) to znaczy za wykorzystanie ich pomyłki maja prawo zablokowac konto
I bardzo dobrze ze takich cwaniaków tempią i tempic powinni :] ....chytry 2 razy traci :]
Czytajcie uwazniej regulamin zanim zaczniecie miec do kogoś pretensje a pretensje kieruj sam do siebie :] to tyle :]
Stawiacie na live na mecze które trwaja lub sie skonczyły tudziez próbujecie ich okrasc wyłudzając bonusy lub zwyczajnie nie czytacie regulaminu a potem sie pienicie ....To wam konta blokują i ...mają RACJE ...to tyle ode mnie :]
|
Do góry
|
|
|
|
|
|