bet365 oszuści !!naprawdę brak mi słów..... od początku mojego grania na bet365 czyli od dobrych kilku lat nie mogłem powiedzieć złego zdania na temat tego bukmachera do dzisiaj..
Skorzystałem z bonusu w kasynie BONUS3000 czyli 20% depozytu. Wpłaciłem 420zl czyli łącznie z bonusem miałem 508złotych. Przegrałem całość (i w tym momencie oferta powinna zostać wyzerowana), więc dopłaciłem kolejne 1000, a potem jeszcze kolejne czyli razem 2420zł. Zrobilem z tego coś ponad 5k i w tym momencie okazało się, że bonus nie wiadomo dlaczego jest nadal aktywny a na chacie dowiedziałem się że musze zrobić jeszcze ponad 80tys pln obrotu
okazało się, że korzystając z tej promocji czyli wpłacając 420zl i otrzymując bonus 84zł (!) muszę zrobić obrót x200 czyli ponad 100tys zł
Wyszło na to że ryzykowałem 2420zł dla 84zł bonusu brając na dobrą sprawę cały czas za play money bo zrobienie obrotu 100tys zl jest w praktyce nie wykonalne. Ktoś może powiedzieć, że byłem głupi bo nie przeczytałem regulaminu, ale zawsze było tak że obrót był zwykle 25x czy 30x czyli realny do wyrobienia, poza tym zawsze gdy przegrywało się środki i robiło kolejny depozyt to bonus i obrót przepadał, ale widocznie już tak nie jest także lepiej uważajcie.