Wwwujek szukam jakiejś dobrej, w miarę taniej oferty dla 5 dorosłych osób na tą sobotę 13 lipca (najbardziej odpowiadała by nam Turcja) z wyżywieniem All inclusive. Znalazłbyś coś ciekawego? byłbym bardzo wdzięczny
Witam. Prosiłbym o poradę obeznanych użytkowników na temat wyjazdu do Hiszpanii dla dwóch osób blisko morza na ok 10-12 dni. Kiedy i gdzie najlepiej, gdzie mogę znaleść dobre oferty, czy można przez jakieś polskie biuro wylecieć z Dortmundu? Doradzcie coś bo niewiele się orientuje co najlepiej wybrać. Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.
udalo mi sie kupic tanio fajna oblotowke po europie na pazdziernik. warszawa - rzym - barcelona - paryz - wroclaw. Wszedzie po 3 dni. MAcie moze namiary na jakies hostele w tych miastach? Lece sam wiec szukam czegos naprawde taniego.
udalo mi sie kupic tanio fajna oblotowke po europie na pazdziernik. warszawa - rzym - barcelona - paryz - wroclaw. Wszedzie po 3 dni. MAcie moze namiary na jakies hostele w tych miastach? Lece sam wiec szukam czegos naprawde taniego.
Skoro lecisz sam to nie powinieneś mieć żadnego problemu ze znalezieniem noclegu "naprawdę tanio" tutaj. Jeśli choć trochę ogarniasz angielski to nie ma nic przyjemniejszego niż noclegi na CouchSurfingu, u "tubylców". Powiedzą co warto, gdzie warto, gdzie tanio, doradzą, podwiozą, odwiozą, pomogą, dadzą jeść
Korzystałem w Paryżu, w Amsterdamie, w Portugalii i Belgii, a i sam gościłem pannę z Niemiec - same pozytywy, nie mogę ani jednego złego słowa napisać o CouchSurfing'u
jestem tam nawet zarejestrowany od jakiegos czasu, ale mam pewne obawy, moze sie odwaze zobaczymy, skoro piszesz ze jest tak fajnie to wezme te opcje pod uwage, z angielskim nie ma problemu
Moi znajomi gościli przez tydzień chłopaka z Filipin, z 25 lat. Przesympatyczny ziomek, pozytywnie nastawiony, ale to pewnie zależy na kogo się trafi. Zaprosił ich do siebie kiedy będą mogli wpaść.
Opowiadali to tam chyba jakieś komentarze są i widać mniej więcej komu można zaufać, a kto jeszcze nie ma opinii.
jestem tam nawet zarejestrowany od jakiegos czasu, ale mam pewne obawy, moze sie odwaze zobaczymy, skoro piszesz ze jest tak fajnie to wezme te opcje pod uwage, z angielskim nie ma problemu
My byliśmy tak w Budapeszcie i Oslo.
W obu miejscach 5-7 dni, miło, fajnie, sympatycznie. Również polecam.
Szukam wycieczki objazdowej 8-10 dni z 2-3 dniami odpoczynku po Grecji, all inclusive, wylot z Warszawy, 2 osoby, wysoki standard, pierwsze dwa tygodnie września. Polecisz coś?