Ostatnio o kadrze było i co dla poniektórych śmieszne ostanie powołania, ale ujjj z tymi powołaniami ja nie o tym. Lecz przy okazji temat związany z kadra
Dla mnie największy ubaw jest z komentarzami dziennikarzy i ekspertów na temat gry Boenisch-a w obecnych rozgrywkach, i ich rzetelność i tej całej nagonce na jego gre (Nie, ze ja jestem jego fanem itp.) - Borka to jeszcze moge zrozumieć, zaganiany chlop to komentowanie naszej ligi, to co róż na galach, wiec nie ma czasu.
Ale reszcie to sie cos popierdoliło i to nieźle... Staram sie byc obiektywny i patrzeć na fakty - Wiem ze ostatnio słabo grał w spotkaniu z Manchesterem Unitem (Jednym z najlepszych klubów na Świecie - Nie jeden piłkarz to sobie moze pomarzyć o grze przeciw takiej drużynie, ale mniejsza z tym)
Mecz z San Marino i ocena ze ktos z reprezentantów jest słaby, ok
A jak graliśmy z podobnymi rywalami w przyszłości i wysoko wygrywaliśmy i pięknie graliśmy: To co? Nic! Wtedy pisali ze to słabi rywale i nie bierze sie takich spotkań pod uwagę
- A teraz najlepsze! Przyjrzałem sie jak sobie poczynia dany gracz w Bundeslidze w klubie Bayer Leverkusen (Renomowany klub w Europie) i co? I sytuacja wygląda następująco
- Wychodzi na to z ocen zagranicznych mediów, ze jest jednym z najlepszych graczy na lewej obronie w Bundeslidze z ocen po meczowych... Lepiej ocenianymi zawodnikami od Boenisch-a sa m.in. Jensen, Oczipka, Rodriguez, Alaba, Schmelzer
- We wczorajszym domowym spotkaniu Aptekarzy z Hannoverem wygranym 2:0 był jednym z najlepszych pilkarzy na boisku, jak nie najlepszym i prawdopodobnie zostanie wybrany do 11 kolejki
Dziękuje za uwagę: To było by na tyle z mojej strony - Pzd V