#5602242 - 25/10/2012 23:41
Re: Marathonbet
[Re: kardynal20]
|
addict
Meldunek: 18/07/2002
|
szybko limity ida i nawet bez konkretnych wygranych
ale rewelka z wyplatami na mb
99% wyplat mialem do 1 minuty
raz zdarzylo mi sie z rana pol godziny
nie moge sie z tym zgodzic, chyba, ze grasz "druga lige wietnamu?"
|
Do góry
|
|
|
|
#5602277 - 25/10/2012 23:56
[Re: adasgti]
|
member
Meldunek: 05/01/2009
|
nie moge sie z tym zgodzic, chyba, ze grasz "druga lige wietnamu?" na świezym koncie mecz ręcznej bundesligi, pogralem za 60 eur i nim mecz się odbył mialem limity 1-10 eur na polowe wydarzen, szczegolnie reczna. teraz sobie tam moge obstawiac za 1.5 eur. wyplaty top na runku no ale limituja tragicznie
|
Do góry
|
|
|
|
#5602484 - 26/10/2012 01:14
[Re: Iwdakuno]
|
veteran
|
Nie wiem czemu tak się dzieje z tym limitowaniem,czy wogóle jest jakiś obowiązujący w Marathonie standard,którego się trzymają?
A może to system losowo wybiera któremu graczowi drastycznie pomniejszyć stawkę. Logicznie nie potrafię sobie jakoś wytłumaczć.Dzisiaj gram w GB depozytem z Ukash.Jak wejdzie to wypłacę na MB i na weekend wrzuce depo do Marathonu. Po tym co opisałem kilka postów wyżej powinni mi dać limit,przecież ograłem ich 3 razy na łączna sumę wypłat 400 pare papieru. Oj nie masz pojecia o limitowaniu to nie pisz bzdur. System losowo wybiera kogo zlimitowac , dobre. Jezeli grasz kupony na ktorym masz Barcelone -1,5 i reszta spotkan jest pewnie tego rodzaju to nie musisz sie martwic o limity chocbys ogral ich na znacznie wiecej papieru a co tu mowic o 400 euro. Buk zlimituje gracza, ktory ma duze szansje jego ograc , patrzac na hisotrie zakladow bardzo latwo ocenic czy ktos w logn runie ma szanse wygrywac czy nie
|
Do góry
|
|
|
|
#5627862 - 12/11/2012 21:21
[Re: jotte]
|
enthusiast
Meldunek: 21/01/2010
|
Ładnie sie dzisiaj zachowali, wisiała mi u nich wypłata nie długo koło 4-5 godzin ale widzac ze kolejna zlecona po niej doszla po minucie na mb zapytalem na live czacie dlaczego ta poprzednia wisi, odpowiedzi co prawda konkretnej nie udzilili ale ladnie przeprosili , zalegle pieniadze natychmiast przeslali a dodatkowo w ramach rekompensaty dopisali 10 E bez obrotu na gre.
|
Do góry
|
|
|
|
#5628401 - 13/11/2012 04:09
|
addict
|
nie moge sie z tym zgodzic, chyba, ze grasz "druga lige wietnamu?" niestety musze przyznac racje. w niedziele rano po niecalych 2 miesiacach gry (79 singli) i koncie na plus 1.5k gbp buk ten zlimitowal mnie do poziomu 69 pensow na wszystko. Gralem tylko najlepsze ligi europejskie, najbardziej "slaba" lige ktora obstawialem to portugalia i belgia, tylko pilka nozna. gralem wysokie kursy, bo w zasadzie same dokladne wyniki, czasem jakiegos doga lub remis. Widzac te limity zlecilem ponad 4k wyplaty i ku mojemu zdziwieniu kasa pierwszy raz nie dotarla w minute i zaczalem sie martwic. po okolo godzinie napisala do mnie maila Elena i powiedziala mi, ze musza mnie zweryfikowac. Nigdy wczesniej tego nie robili. wyslalem wymagane dokumenty i po kolejnych 2.5h kasa dotarla na konto moneybookers. Dzis napisalem im maila z pytaniem dlaczego nie moge nic zagrac za wiecej niz 0.69, napisali standartowo, ze ich dzial bezpieczenstwa bla bla bla. Takze niestety, fajny buk, wysokie kursy, szybkie wyplaty, ale doputy dopoki jest sie na minusie...
|
Do góry
|
|
|
|
#5628496 - 13/11/2012 04:44
|
member
|
nie moge sie z tym zgodzic, chyba, ze grasz "druga lige wietnamu?" niestety musze przyznac racje. w niedziele rano po niecalych 2 miesiacach gry (79 singli) i koncie na plus 1.5k gbp buk ten zlimitowal mnie do poziomu 69 pensow na wszystko. Gralem tylko najlepsze ligi europejskie, najbardziej "slaba" lige ktora obstawialem to portugalia i belgia, tylko pilka nozna. gralem wysokie kursy, bo w zasadzie same dokladne wyniki, czasem jakiegos doga lub remis. Widzac te limity zlecilem ponad 4k wyplaty i ku mojemu zdziwieniu kasa pierwszy raz nie dotarla w minute i zaczalem sie martwic. po okolo godzinie napisala do mnie maila Elena i powiedziala mi, ze musza mnie zweryfikowac. Nigdy wczesniej tego nie robili. wyslalem wymagane dokumenty i po kolejnych 2.5h kasa dotarla na konto moneybookers. Dzis napisalem im maila z pytaniem dlaczego nie moge nic zagrac za wiecej niz 0.69, napisali standartowo, ze ich dzial bezpieczenstwa bla bla bla. Takze niestety, fajny buk, wysokie kursy, szybkie wyplaty, ale doputy dopoki jest sie na minusie... z wypłatą to standard, od jakiegoś pułapu zawsze wymagają weryikacji.
|
Do góry
|
|
|
|
#5628504 - 13/11/2012 04:49
[Re: bester]
|
addict
|
nie moge sie z tym zgodzic, chyba, ze grasz "druga lige wietnamu?" niestety musze przyznac racje. w niedziele rano po niecalych 2 miesiacach gry (79 singli) i koncie na plus 1.5k gbp buk ten zlimitowal mnie do poziomu 69 pensow na wszystko. Gralem tylko najlepsze ligi europejskie, najbardziej "slaba" lige ktora obstawialem to portugalia i belgia, tylko pilka nozna. gralem wysokie kursy, bo w zasadzie same dokladne wyniki, czasem jakiegos doga lub remis. Widzac te limity zlecilem ponad 4k wyplaty i ku mojemu zdziwieniu kasa pierwszy raz nie dotarla w minute i zaczalem sie martwic. po okolo godzinie napisala do mnie maila Elena i powiedziala mi, ze musza mnie zweryfikowac. Nigdy wczesniej tego nie robili. wyslalem wymagane dokumenty i po kolejnych 2.5h kasa dotarla na konto moneybookers. Dzis napisalem im maila z pytaniem dlaczego nie moge nic zagrac za wiecej niz 0.69, napisali standartowo, ze ich dzial bezpieczenstwa bla bla bla. Takze niestety, fajny buk, wysokie kursy, szybkie wyplaty, ale doputy dopoki jest sie na minusie... z wypłatą to standard, od jakiegoś pułapu zawsze wymagają weryikacji. wczesniej 1.8k tez wyplacalem w minute
|
Do góry
|
|
|
|
|
|