W III lidze póki co bardzo marnie, tylko 7/12. Panowie ogarnąć się bo mało czasu zostało Kiedy draft? Jakieś propozycje? Na ten moment terminem jest niedziela (27.10) o godz. 21.. Zapisać, zapamiętać i stawić się
Amerykanie zmieniaja czas chyba tydzien po nas, bo pamietam, ze zawsze byl jakis tydzien (czy dwa - nie pamietam), ze mecze byly wczesniej. Nie jestem pewien na 100%, moze byc tak, ze zostaje po staremu.
Mnie natomiast interesuje kwestia liczby grajkow w II lidze - zostanie osmiu? Jak tak to czy w tej sytuacji ktos w ogole spada? Ilu wchodzi? Runda Zasadnicza czy po Play Offach?
#6055916 - 27/10/201315:00Re: Fantasy NBA 2013/14
[Re: MarJa]
lupus
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
o 21 mamy.
Co do zawodnikow, jesli w III bedzie 12, a u nas 8, to najrozsadniej byloby grac po 10, przezucic spadkowicza, bo drugi nie gra oraz trzeciego w poprzednim sezonie.
Ja bym w drugiej lidze sklonil sie ku propozycji Zimona, bo juz troche za pozno zeby robic totalny burdel w dwoch ligach. A tak to za rok mozna zalozyc, ze zrobi sie II liga-10 druzyn, III liga-10 druzyn. Trzeba bylo rok temu juz tak zrobic. A mozna zakladac wyrownanie do 12 zespolow.
Sprawiedliwie? Zawsze było tak, że jak ktoś rezygnuje to następny z listy wchodzi do gry. W związku z tym jestem za tym, aby od tego sezonu zwiększyć 2 ligę do 10 zespołów i 2 awansowywały, żadna nie spadała, a za rok zwiększyć liczbę do 12. W 3 lidze byłoby 8 zespołów i tyle.