Do wszystkich śledzących dzisiejszy etap mam o tyle nietypowe o ile bardzo istotne (grający w SB zrozumieją dlaczego) pytanie:
Czy oglądajac transmisję z dzisiejszego etapu uświadczyliście obecności słynnego kibica kolarskiego 'Diabła'?
Czy pojawił się on gdzieś, widzieliście go w TV, czy też kompletnie go dzisiaj nie dostrzegliście?
Zawarłem bowiem w SB zakład, że Diabeł NIE pokaże się na trasie dzisiejszego etapu - etap oglądałem uważnie i Diabła nie zauważyłem, a zakład rozliczony mam jako przegrany.
Być może ja NIE mam racji i Diabeł był, jak ktoś widział to prosze pisać, jeśli NIE widzieliście to też proszę dajcie znać.
Nie chodzi tutaj o kasę bo zakład był grany za astronomiczną sumę 10zł po gigantycznym kursie ale chodzi o samą zasadę.
Widzieliście kolesia czy nie?
Na moje pytanie dotyczące owego zakładu SB posłał mi o tyle śmieszną o ile niedorzeczną odpowiedź następującej treści:
"Wedlug traderow Devil pokazal sie na tym wyscigu i jechal w zielonej koszulce."
Jeżeli ktoś jest w stanie uświadomić mnie o co chodzi w tej odpowiedzi to będę dozgonnie wdzięczny, bo narazie jestem nią rozbawiony do łez.
Czyżby to McEwen był słynnym Diabełkiem?!