Witam,chyba nadeszła pora,żeby na naszym polskim forum powstał temacik o tym buku.
Piszcie o doświadczeniach,dobrych,złych itp.
Ja osobiśćie wpłaciłem tam tylko poprzez bon,dostałem od kuzyna z niemiec kilka (jak ktoś chce sie wymienić czy coś mam jeszce chyba jeden 10E )jakieś promo tam mieli ,bałem sie wpłacać swój hajs ,bo biednie to wyglądało.ALE:
Prosta miła rejestracja,chociaż cały serwis po niemiecku.
-super support,wzorowy,po napisaniu maila do nich,automat wysyla potwierdzenie odbioru maila przez nich,instant,a odpowiedż UWAGA: godzina ! pisałem do nich 3 maile i jak do tej pory zawsze odpowiadali mniej więcej jużpo godzinie,treściwie tak jak chciałem.
-pisałem po angielsku,ale znajomy z forum BA napisał do nich po angielsku a oni chociaż mają cały layout strony po niemiecku zrozumieli ,że jest polakiem i....odpisali po polsku.Godne pochwały.
Oczywiscie to wszystko wydaje sie niczym,rzeczami rzeczywistymi na dzisiejszym rynku,ale Starbet wydaje sie ciągle rozwijać,a z takim podejsciem do klienta myśle,że to im sie uda.
Macie jakieśdoświadczenia z wypłatami już czy cośz tych rzeczy?Piszcie,sam ciekawy jestem.
a i jak pisałem,mam jeszcze jeden bon na 10E,wymienię chętnie np na bon do BAW lub jakiegoś innego buka,niekoniecznie o tej samej wartośći,to raczej bez znaczenia.
Opiszcie jak wasze wrażenia,chociaż zdajesobie sprawe że pewnie nei wielu ludzi korzystąło z tego buka w polsce