Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: CFab
Originally Posted By: priboj
ciekawi mnie co to dzisiaj Lech pokaże ...
1X
Lech zrumaczał, Legia zurbaniała, Wisła zesmudziła ot, nasz polska smutna, ligowa rzeczywistośc, smutna jak pizda pasuje idealnie
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
no to jak wszyscy się "chwalą", to i ja się opisze, w Zabrzu ov 1,5 do przerwy, czekam aż bedzie 3,20 - 3,30 i gram średnio - mocno
tak myślałem włsnie ale wczoraj ktoś wstawiał takie mecze i kursy i sprawdzałem nic z tego sie nei zgadzało chyba że te kursy ostro spadają przed meczem lub zagrane w innym buku w sumie ....
tak myślałem włsnie ale wczoraj ktoś wstawiał takie mecze i kursy i sprawdzałem nic z tego sie nei zgadzało chyba że te kursy ostro spadają przed meczem lub zagrane w innym buku w sumie ....
będąc ścisły jest to handicap azjatycki 0, czyli w praktyce dnb, ale często kurs bywa wyższy, choć tylko minimalnie