Strona 1 z 5 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#610203 - 30/06/2006 10:42 Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
darekdarecki Offline
old hand

Meldunek: 25/04/2005
SK Tirana - NK Varteks (Varaždin)
Dinamo Tirana - CSKA Sofia
NK Koper - Liteks Łowecz
FK Sarajevo - Ranger's FC
NK Domžale - HNK Orašje
Hibernians FC - Dinamo Bukareszt
APOEL (Nikozja) - SS Murata
HNK Rijeka - AS Omónoia Leukosías
Łokomotiw Sofia - FK Makedonija Đorče Petrov (Skopje)
FK Vardar (Skopje) - KSV Roeselare
Rapid Bukareszt - Sliema Wanderers FC
Újpesti TE - FC Vaduz
Zimbru Chişinău - Qarabaq Aqdam
Mika Asztarak - BSC Young Boys Berno
Videoton FC Fehérvár - Kajrat Ałmaty
Zagłębie Lubin - Dinamo Mińsk
FC Spartak Trnava - Karvan Yevlax
Ameri Tbilisi - Bananc Erewan
BATE Borysów - Nistru Otaci
FC Basel 1893 - Toboł Kostanaj
WIT Georgia Tbilisi - FC Artmedia Petržalka
Helsingin JK - Drogheda United FC
Broslashndbyernes IF - Knattspyrnufélagieth Valur
Gefle IF - Llanelli AFC
AS La Jeunesse d'Esch - Skonto Ryga
FC Etzella Ettelbruck - Artvidabergs FF
FK Ventspils - Goslashtu Ítróttarfelag
Glentoran FC - SK Brann
Randers FC - Ípróttabandalag Akraness
Portadown F&AC - FBK Kaunas
Rhyl FC - Suduva Marijampol
FC Levadia Tallin - FC Haka
Skála Ítróttarfelag - IK Start
SFK Lyn - FC Flora Tallin
IFK Göteborg - Derry City FC

Do góry
Bonus: Unibet
#610204 - 30/06/2006 11:05 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
darekdarecki Offline
old hand

Zapraszam do dyskusji na temat 1 rundy wstepnej do P.UEFA . W tej rundzie wystapi tylko jeden zespół reprezentujący Polskę - Zagłębie Lubin . Jak oceniacie szanse naszej druzyny i co powiecie o innych meczach. Pierwsze mecze rozegrane zostaną 13 lipca rewanże zaś 27 lipca .

Do góry
#610205 - 30/06/2006 12:46 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Zagłębie Lubin-Dinamo Mińsk 1

Tutaj zdecydowanie stawiam na Zagłębie, które w zeszłym sezonie pokazało się kibicą z bardzo dobrej strony. Zespół potrafił urwać punkty Wiśle Kraków czy Lechowi Poznań na ich terenie. Na pewno będzie troche widoczny Franciszka Smudy, ale Edward Klejnidst to także dobry szkoleniowiec, który już od kilku lat współpracuje z kolejnymi selekcjonerami Polski. Jesli chodzi o zespół to kręgosłup stanowią Iwański nardzo kreatywny zawodnik jego silną bronią są stałe fragmenty gry z, których strzela bramki. Drugim ważnym ogniwem jest Łobodziński, który imponuje wydolności i szybkością.Do tego opanował nie łatwo sztukę dokładnych dośrodkowań w pełnym biegu. Ostatnim ogniwem jest Michał Chałbiński, który jest typowym snajperem. Piłka poporstu go szuka wpolu karnym. Na korzyść Zagłębia przemawia utrzymanie składu z zeszłego sezonu. Troche brakuje wzmocnień w zespole Zagłębia. Zwłaszcza boki obrony są słabe gdzie gra z konieczności przekwalifikowany napastnik Mierzejewski. Jeśli popularni "Miedziowi" nie wzmocnią skład to nie dadzą rady w rozgrywakch ligowych bo ciągle granie 14 zawodnikami to na nasze rozgrywki troche za mało. Jednak jeśli chodzi o runde wstępną Zagłębie nie powinno mieć problemów z tajemniczym rywalem.Jednak nie można nigdy lekceważyć słabszych zespołów. Polskie klubu powinny pamiętać, że Cementarnica Skopje była słabsza od GKS Katowice a jednak wygrała podobnie Wisła Płock była faworytem spotkania z Ventspilsem a także poniosła porażke.Dlatego Zagłębie musi zagrać bardzo skoncentrowane, ale myśle, że z tym nie będzie problemu.

Spartak Trnava-Karvan Yevlax 1

Lubie czasem typować lige słowacką i musze przyznać, że Spratak Trnava jest silnym klubem. W tegorocznych rozgrywkach zespół z Trnavy zajął trzecie miejscu tuż za Artmedią Bratysława. Na początku sezonu Gorgoń Ligi Spratak Tranva był liderem rozgrywek miałprzewage nad Artmedią, która w tym czasie podbijała Lige Mistrzów i tegorocznym mistrzem kraju Rużomberokiem. Jednak w rundzie rewanżowej Spratak grał słabno tracił głupio punkty. Jednak bardzo dobrze ten zespół gra u siebie w domu. Dlatego myśle, że postawienie na Spratak w pierwsyzm mecuz będzie dobrym wyborem. Zwłaszcza, że Kravan grał już w zeszłym roku z Lechem Poznań i nasz popularny "Kolejorz" nie miał wiekszych problemów z tym zespołem. Dlatego ja stawiam na Słowaków.

Glentoran-Brann Bergen 2

W tej konfrontacji stawiam na Brann Bergen zespół jest aktualnie liderem Tippeligaen. Od początku nowego zesonu żadna ekipa nie była w stanie pokonać Brann. Myśle, że Brann jeśli utrzynma swoją dyspozycje w lidze to może sięgnąć po mistrzostwo tego kraju. Zwłaszcza, że aktualny mistrz Norwegii Valerenga Oslo gra w kratke. Glentoran pamiątam głównie zkonfrontacji z naszymi ligowcami. Ostatnio grali z Wisłą Kraków. Popularna "Biała Gwiazda" nie miała większych problemów z pokonaniem tej irlandziej drużyny. Myśle, że podobnie będzie z rozpędzonym Brann Bergen.

Videoton-Kajrat Ałmaty 1

W tej konfrontacji faworytem będzie Videoton, który jest jedną z czołowych węgierskich drużyn. Kiedyś ten zespół gra w europejskich pucharch z Legią Warszawa. Wtedy nie byłto wymagający przeciwnik. Jednak teraz zespół jest sliniejszy jak cała liga węgierska. Myśle, że Węgrzy nie będą mieli większych problemów z pokonaniem zespołu z Kazachstanu.

Nie polecam

WIT Georgia Tbilisi - FC Artmedia Petržalka no bet

Ostrzegam przed graniem na Artmedie Petrzalke. Słuchajcie nie patrzcie na ten zespół pod kątem tego jak się prezentowali w Lidze Mistrzów. Po wspaniałych sukcesach zespół został wyprzedany i ledwo zajął w Gorgoń Lidze drugie miejsce. Po sukcesach z zespołem pożegnał się trener Vladmir Weiss, który dzisiaj trenuje rosyjski Saturn Moskowskaja Oblast. Za trenerem zespół opuścili Peter Petasz (obrońca), Jan Durica (obrońca), Branisław Obzera (pomocnik) wszyscy dzisiaj graja dla rosyjskiego Saturna. Mało tego Jan Kozak odszedł do West Bromwich Albion a był to czołowych rozgrywający tego zespołu. Więc tak jak mówie granie Artmedii to jedna wielka zagadka. Ja osobiście ją grałem w Gorgoń Lidze, ale tylko wtedy jak grała ze spadkowiczem Matadorem Puchov lub Dubnicą.Nie warto stawiać zwłaszcza, że Gruzini na swoim terenie są bardzo silni pokazała nam to konfrontacja Wisły Kraków z Dinamem Tibilisi. Trzeba także pamiętać o warunkach atmosferycznych w Gruzji. Jak się nie myle są tam teraz wieksze upały niż w Polsce z dużą wilogtnością. Jesli miałbym wskazać faworyta tej konfrontacji to stawiam na Wit Geogria.

Pozdrawiam

Do góry
#610206 - 02/07/2006 20:39 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
phantom Offline
old hand

Meldunek: 08/04/2003
ciekawe w ilu tym razem meczach zostanie zgodnie z tradycja zamieniony gospodarz ?
ilu bukow stanie na wysokosci zadania i wystawi oprocz kursow na 1-sze mecze rowniez kursy na awanse ?
bo na intertoto jak na razie nie widzialem awansow przed 1-szymi meczami w tym sezonie jeszcze nigdzie,moze to z powodu odbywajacych sie mistrzostw swiata w niemczech no ale z 2-giej strony co ma piernik do wiatraka?

Do góry
#610207 - 02/07/2006 21:42 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
vindom Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/03/2006
Rapid Bukareszt - Sliema Wanderers FC

Moim zdaniem zdecydowany faworytem jest zespół rumuński, który w ubiegłym sezonie uplasował się na 2 miejscu w tamtejszej lidze. Rapid może poszczycić się doskonałym bilansem, jeśli chodzi o grę na własnym stadionie 10-5-0 i bramki 25-3 musi budzic szacunek, gdyż była to drużyna najlepiej grająca u siebie w przekroju całego sezonu. Chociaż bilanse ligowe nijak mają się do gry w pucharach, jednakże każdy wynik po za zwycięstwem gospodarzy będzie wielką sensacją. Goście są bez szans, jakiejkolwiek zdobyczy punktowej powinni raczej szukać na własnym stadionie, gdyż faworytom trudno się gra z takimi zespołami jak ten z Malty na ich obiektach. spodziewma się że zespół z Bukaresztu uda się na Maltę z kilkubramkową zailczką.

Mój typ: 1, OVER 2,5

Hibernians FC - Dinamo Bukareszt

Drugi z pojedynków rumuńsko-maltańskich, tyle tylko że Rumuni w roli gości, ale także zdecydowani faworyci spotkania. Bilans z ubiegłego sezonu, jeśli chodzi o grę wyjazdową 10-2-3 i bramki 22-12. Najlepsza drużyna pierwszoligowa, jeśli chodzi o grę wyjazdową. Bilans wpriost świetny. Jak pisałem takim faworytom zazwyczaj gra się ciężko bo przeciwnik stara się dobrze wypaść przed własną publiką i zdobyć jakiś korzystny rezultat. Ciężko wytypować czy będzie over czy under, bo takie mecze to swoista loteria.

Mój typ: 2

Do góry
#610208 - 02/07/2006 23:31 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
przeciez Hibernian dopiero pokonal jakichs ogorkow dzisiaj 5-0 w Intertoto mimo Malkowskiego w bramce...to za wygrana piecioma bramkami od razu jest awans do eliminacji UEFA i to bez rewanzu??

Do góry
#610209 - 02/07/2006 23:43 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

tylko uwazajcie z tym Dinamo Bukareszt u siebie - bilans wyjazdowy wymnarzony szkoda tylko ze ich budzet domykal sie dzieki pozycji 'wplywy z walkow bukmacherskich wynikajacych z chamskich porazek u siebie z absolutnymi slabeuszami w mniej wiecej co drugim meczu' - nie bylo drugiej druzyny z taka iloscia tak chamsko przekreconych meczow w Europie jak dynamo - bodaj z 5 razy przegrywali u siebie po kursie 10 - kto wiedzial ten zarobil - za kazdym razem ze spadkowiczem lub zespolem broniacym sie przed spadkiem - valerenga to moze im buty czyscic - tak apropo to nazwe zespolu powinni zmienic na Dymano Bukradzieżt - kogo dymano tego dymano (wwiekszosc) a kto wiedzial ten zbil fortune na ich ustawionych meczach. W Rumunii bieda, druzyny z 'tradycjami, zasluzone' funkcjonuja w znacznej mierze dzieki obstawieniu u buka swoich 'niespodziewanych' wynikow - absolutnie odradzam grania na jakikolwiek polski zespol i Dymano w pucharach - videoton powinien za to wygrac to nie Polonia Warszawa czy Odra Wodzislaw - sponsor by sie wkurzyl troche i rozpedzil wszystko w p...u, a oni bardziej akurat zyja ze sponsorow niz z bukmacherow, Fc basel odesle jakis toboł z tobołami,domzale chyba warto u siebie, poza tym grac jesli przeciw komus kto wiadomo ze jest slabszy to polecam gre przeciwko zespolom z Luksemburga i Andory - graja u siebie to kursy powinny byc w miare - na osobnym kuponie ze wzgledu na Zaglebie - kupno/sprzedaz/ustawianie meczow SSA na kuponie jesli na przegrana bedzie kurs ponad 3.20 warto chociaz rozwazyc - lech juz zaczal zarabiac na wakacje

Do góry
#610210 - 02/07/2006 23:43 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Quote:

przeciez Hibernian dopiero pokonal jakichs ogorkow dzisiaj 5-0 w Intertoto mimo Malkowskiego w bramce...to za wygrana piecioma bramkami od razu jest awans do eliminacji UEFA i to bez rewanzu??

przyjżyj się dokładnie skąd jest ten Hibernians a nie Hibernian i bez Małkowskiego w bramce

Do góry
#610211 - 03/07/2006 01:56 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Spox Juan Roman - ten pierwszy poscik to tak byl dla zartu w stylu Jasia Smietany z onetu (mam nadzieje ze wiesz co za yeden) - dobry humor mnie dzis nie opuszcza bo MLB wchodzi jak nigdy - jeszcze pewnie trafiony bedzie zonk w Texasie po kursie 2.96 to pozwolilem sobie zarzucic tekscik - ponizej juz powazna analysis - zapraszam do dyskusji co jeszcze - podstawa wydaje mi sie czytanie stron klubowych - osiagniecia z ligi nijak sie maja do wynikow - co z tego jak mistrz Andory 22 wygrane u siebie dajmy na to jak przegra ze 5 druzyna ligi slowackiej bo jest slabszy chyba ze zonka im sie zechce.
PS Juan popracuj nad tymi karnymi bo Arsenalu w finale LM i w ogole w LM nie chce mi sie ogladac - pamietam 'sezon niezwyciezonych- wydrukowanych' - kto ogladal mecze Arsenalu z chocby Boltonem czy MC 2 lata temu wie o czym pisze

Do góry
#610212 - 03/07/2006 09:59 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
pawka85 Offline
veteran

Meldunek: 20/08/2005
ja bym bardzo prosił... o jakieś konkretne wypowiedzi. A nie w stylu X wygra, bo o Y nie słyszałem.

Od takich wypowiedzi i "suchych typów" jest dział Private Picks

Edited by Bzyku (10/07/2006 12:01)

Do góry
#610213 - 03/07/2006 15:33 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna *DELETED*
tolban Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/08/2005
Post deleted by Bzyku

Do góry
#610214 - 03/07/2006 15:56 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna *DELETED*
mtudor Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2004
Post deleted by Bzyku

Do góry
#610215 - 03/07/2006 17:09 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Uprzedzajac nieporozumienia ktore mialy miejsce tez rok temu: FK Sarajevo - Ranger's FC To sa Rangersi z Andory a nie ze Szkocji

Do góry
#610216 - 03/07/2006 19:42 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna *DELETED*
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Post deleted by Bzyku

Do góry
#610217 - 03/07/2006 21:47 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
darekdarecki Offline
old hand

A miałem cichą nadzieje że to będzie normalny temat

Do góry
#610218 - 05/07/2006 09:59 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
darekdarecki Offline
old hand

Zagłębie Lubin - Dynamo Mińsk typ Zagłębie

Na Białorusi trwa już obecnie sezon piłkarze przygotowani do gry . Po 12 kolejce Dynamo zajmuje 4 lokate z bardzo dobrym bilansem na wyjazdach. Bo zdobyli na nich 16 z 21 punktów pięciokrotnie wygrywając i notując jeden remis (bramki 11:2).Ostatnia kolejka to remis ze słabiutkim Dynamo Brest (kurs na Mińsk był 1,24). Zagłebie zaś w trakcie przygotowań obecnie są w Libercu gdzie popołudniu zagrają z nimi sparing. Drużyna Lubińska neizostała w przerwie miedzy sezonami osłabiona żaden zawodnik nieodszedł. Kilku nowych zawodników widać na treningach . Jak powiedział nowy szkoleniowiec Zagłebia - druzyna niepotrzebuje wzmocnień tylko uzupełnień by na każdej pozycji było 2 równorzędnych zawodników.Rozum i serce podpowiada by postawić na Zagłębie.

SYKCESY DYNAMA MIŃSK
Mistrzowstwo Białorusi - 1992, 1993, 1994, 1995, 1995, 1997, 2004
Wicemistrzostwo Białorusi - 1996, 2001
II Wicemistrzostwo Białorusi - 2000, 2003
Puchar Białorusi - 1992, 1993, 2004
Finalista Pucharu Białorusi - 1996, 1998
Superpuchar Białorusi - 1994

Stadion Białoruskiej druzyny

Brondby - Valur Reykjavík typ Brondby(-1)

Drużyna gośći to średniach z Islandi . Po pierwszej części sezony zajmuje 6 lokate ( w lidze jest 10 drużyn).Bilans na wyjazdach to 1:2:2 bramkowy 7:7. Gospodarze to znacznie bardziej utytuowana druzyna . W ostatnim sezonie zajeła druga pozycje w Duńskiej lidze. Biulans na własnej murawie - 15 : 1 : 1 to chyba może robić wrazenie wygranie 15 z 17 spotkań na własnej murawie.Było by zero porażek gdyby nie ostatni mecz o przysłowiową "pietruszke".
W 1991 roku Zagłebie grało w "Pucharze Mistrzów " z Brendby odpadając z dalszej gry na wyjeździe została Lubińska druzyna pokonana 3:0 zaś u siebie Zagłębie wygrało 2:1.

Stadion drużyny gospodarzy

Do góry
#610219 - 05/07/2006 15:59 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

czyli jak ktos stawia ,na swoich, 'bo mu tak serce podpowiada' warto zastanowic sie nad dwojka w tym meczu po dobrej stawce - polskie zespoly maja to do siebie ze w wakacje lubia zarabiac - przekonalismy sie na przykladach Odry Wodzislaw, Polonii Warszawa czy juz w tym roku Lecha Poznan - Zaglebiu takze nieobce sa dogadane wyniki - wystarczy przypomniec uklad z Wisla Plock w tym sezonie czy wynik 0-0 z ostatniej kolejki sezonu ekstraszmaty, o ktorym ptaszki cwierkaly nawet na Slowacji, tych ustawek z udzialem Zaglebia jest duzo wiecej ale jako ze jestem chory nie chce mi sie szukac. Najlepiej stawiac przeciwko 'naszym' bo stawianie 'za sercem' konczy sie zazwyczaj katastrofa i to podwojna - finansowa i sercowa - przykladem opsiagniecia polskich zespolow w europejskich pucharach na przestrzeni ostatnich dwoch lat czy reprezentacji na mundialu czy tez sparingach z Litwa, Kolumbia - taki juz ten swiat polskiego futbolu jest i nie widac zmian na lepsze. Pozdrawiam

Do góry
#610220 - 05/07/2006 18:46 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Al_Bundy Offline
old hand

Meldunek: 04/07/2006
Co do Zaglebie to zgadzam sie z Lordem. Za duzo razy juz widzialem ich "smieszne" mecze zarowno w 1,2 lidze jak i pucharze polski gdzie to nagle ze świetnej druzyny nie potrafili oddac strzalu na bramke beznadziejnym przeciwnika, wiadomo o co chodzi, nawet jakby wystawili kurs kolo 2.0(pewnie bedzie 1.5-1.6) w zyciu bym na nich nie postawil.

Do góry
#610221 - 05/07/2006 22:19 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
darekdarecki Offline
old hand

Do Lord Devastator
Piszesz że się przekonaliśmy że Lech lubi zarabiać na podstawie meczu w pucharze - więc brawo dla Ciebie bo jestes jednym z niewielu ktorzy liczyli że Lech ten mecz wygra.
Chwalisz się tym że wiedziałeś po fakcie o ustawkach Zagłębia w lidze? Bo akurat Ameryki nieodkryłeś to że Zagłębie oddało Lige za PP to nieznaczy że z Dynamem też sprzedadzą.
Niedokonca rozkminiłem o co Ci chodzi z ta porażką finansową przy reprezentacji i ich sparingach? Czyzbys chciał napisac że stawiasz mecze sparingowe?? Jak tak to jestem pełen podziwu.
Wracając do Zagłebia to od zawsze typuje ich mecze i niezawsze stawiam na nich bo wiem o co w niektórych meczach chodzi , ale z Dynamem narazie niesłyszałem by był jakis wałek.

Do Bundy
Piszesz że świetny zespół niepotrafi oddać strzału beznadziejnej druzynie. Mecz zakończył się wynikiem 3:2 więc strzały chyba były skoro gole padły . Szkoda tylko że wisłe Płock zdobywce Pucharu Polski uważasz za beznadziejną druzyne.
Czytałem reszte twoich postów stawiasz na Hibernian że wygra w Łotwie gdzie wcześniej u siebie wygrał 5:0 powiedz mi tylko po co mają wygrać? Bo mi się wydaje że do łotwy wybierze się 2 skład.Ale chociarz jesteś lepszy od Lord Devastator bo on nieodruznia Hibernians od Hibernian

PS
Jeśli chcecie dalej poruszać temat sprzedarzy meczy to zapraszam na priv bo temat miał inne przeznaczenie. Jeśli cos źle zrozumiałem lub was uraziłem to sorki ale jeśli nadal macie pisać o tym samym to dajcie spokój.

Do góry
#610222 - 05/07/2006 22:34 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Quote:

czyli jak ktos stawia ,na swoich, 'bo mu tak serce podpowiada' warto zastanowic sie nad dwojka w tym meczu po dobrej stawce - polskie zespoly maja to do siebie ze w wakacje lubia zarabiac - przekonalismy sie na przykladach Odry Wodzislaw, Polonii Warszawa czy juz w tym roku Lecha Poznan - Zaglebiu takze nieobce sa dogadane wyniki - wystarczy przypomniec uklad z Wisla Plock w tym sezonie czy wynik 0-0 z ostatniej kolejki sezonu ekstraszmaty, o ktorym ptaszki cwierkaly nawet na Slowacji, tych ustawek z udzialem Zaglebia jest duzo wiecej ale jako ze jestem chory nie chce mi sie szukac. Najlepiej stawiac przeciwko 'naszym' bo stawianie 'za sercem' konczy sie zazwyczaj katastrofa i to podwojna - finansowa i sercowa - przykladem opsiagniecia polskich zespolow w europejskich pucharach na przestrzeni ostatnich dwoch lat czy reprezentacji na mundialu czy tez sparingach z Litwa, Kolumbia - taki juz ten swiat polskiego futbolu jest i nie widac zmian na lepsze. Pozdrawiam

Czy nie mozna napisać stawiam na Dinamo Mińsk a nie jakieś nie potwierdzone informacje prezentować. Te forum zostało stworzone, żeby pomóc polskim graczą w ograniu buków.Wy tymaczsem wcale nie pomagacie bo ja nie widze żadnej merotorycznie przesłanki w tym co wy piszecie. Pozdrawiam

Do góry
#610223 - 06/07/2006 15:37 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

"polskie szmaty" ?

no dobra, nieważne - to temat o Pucharze UEFA - a nie o sprzedajności polskiej ligi, "ustawkach", czy kto kiedyś coś wiedział...

Edited by Bzyku (10/07/2006 12:04)

Do góry
#610224 - 06/07/2006 21:44 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Lord powiem jedno temat jest stworzony po to aby pomóc innym. Jeśli chcesz snuć teorie na temat polskiej ligi. Założ sobie temat w To i Owo. Darek ma naprawde dobre osiągi jeśli chodzi o Zagłębie.Poza tym Darek rzuca propozycje a czy ktoś z niech skorzysta to jego wola. Ja w zeszłym sezonie jak miałem jakieś wątpliwości odnośnie meczów Zagłębia to czytałem posty na ten temat Darka i wygrywałem. Dziwie się, że moderator nie interweniował. Bo Lord psuje temat miały być typy a jest dyskusja z resztą bez owocna. Pozdrawiam.

Do góry
#610225 - 06/07/2006 22:19 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Al_Bundy Offline
old hand

Meldunek: 04/07/2006
Quote:

Do Bundy
Piszesz że świetny zespół niepotrafi oddać strzału beznadziejnej druzynie. Mecz zakończył się wynikiem 3:2 więc strzały chyba były skoro gole padły . Szkoda tylko że wisłe Płock zdobywce Pucharu Polski uważasz za beznadziejną druzyne.
Czytałem reszte twoich postów stawiasz na Hibernian że wygra w Łotwie gdzie wcześniej u siebie wygrał 5:0 powiedz mi tylko po co mają wygrać? Bo mi się wydaje że do łotwy wybierze się 2 skład.Ale chociarz jesteś lepszy od Lord Devastator bo on nieodruznia Hibernians od Hibernian

Chodzilo mi o dwumecz z Polonia Warszawa, nie ma sie co rozwodzic na ten temat juz.

Co do Hibs to jak napisal gosciu na BA 7-8 zawodnikow powinno zagrac z pierwszego skladu, z tampere bylo podobnie 5-0 u siebie i pozniej zwyciestwo na wyjezdzie 3-1.Dla mnie jak najbardziej do grania. No ale nie o tym tutaj bo to puchar Uefa.

Mam nadzieje ze Zaglebie zajdzie jak najdalej w tym pucharze ale nie bedzie to latwa przeprawa gdyz Dinamo to w koncu vice-mistrz a pilka bialoruska jest niedoceniana.

Do góry
#610226 - 08/07/2006 12:46 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Jackson Offline
addict

Meldunek: 15/08/2003
A gdzie w bukach internetowych moge obstawic Uefa I runde?

Do góry
#610227 - 08/07/2006 22:06 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

ucinam wątek Lecha - to nie ten temat

Edited by Bzyku (10/07/2006 11:56)

Do góry
#610228 - 08/07/2006 22:11 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Edited by Bzyku (10/07/2006 11:56)

Do góry
#610229 - 09/07/2006 12:15 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Wolf Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/04/2005
PS. nie byłem dawno na tym forum ale to co się z niego stało woła o pomste do nieba... Jest to temat o pucharze UEFA a narazie sa jedna lub dwie porzadne analizy...

Edited by Bzyku (10/07/2006 11:55)

Do góry
#610230 - 09/07/2006 13:24 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
vindom Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/03/2006
Portadown F&AC - FBK Kaunas

W tej konfrontacji faworytem jest drużyna z Litwy. Rozgrywki u wschodnich sąsiadów w pełni, a zespół FBK zajmuje pierwszą lokatę. Co więcej posiada bardzo deobry bilans zrówmo jeśli chodzi o grę u siebie jak i na wyjeździe, czyli 9-1-0 i bramki 26-9. Z kolei w Północnej Irlandii sezon jeszcze się nie zaczął i dokładnie nie wiadomo w jakiej formie jest drużyna gospodarzy, ale patrząc na poprzedni sezon, to w ośmiu ostatnich meczach granych u siebie bilans nie napawa optymizemem 2-3-3 i bramki 10-7. W mojej opinii zespół Irlandzki nie ma szans na wywalczenie awansu a nawet choćby punktu, pomimoże pierwszy mecz rozgrywa na własnym stadionie. Obie drużyny są przedstawicielami nienajsilniejszych lig, ale jednak liga litewska jest znacznie silniejsza. Patrząc na bilans bramkowy, choć nie jest on miarodajny i zapewne nie odzwierciedla rzeczywistej siły obu drużyn spodziewam się wyniku overowego.

Mój typ 2 i OVER 2,5

Do góry
#610231 - 10/07/2006 08:42 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
darekdarecki Offline
old hand

Witam troche mnie niebyło . Zakładając temat miałem nadzieje że będzie lepszy . Reagowałem u moderatorów ale jak narazie niewidze z ich strony zadnej reakcji szkoda...

Do góry
#610232 - 10/07/2006 11:50 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
darekdarecki Offline
old hand

Kilka osob pisało w temacie ze ździwieniem czemu moderatorzy nieinterweniują . Kilka osob też mi ( jako autorowi tematu ) pisało na priv bym poprosił moderatora by oczyścił temat z niepotrzebnym postów , które jednak nietylko mi przeszkadzają .
Pisałem do moderatora i otrzymałem taka oto odpowiedź :

Nie mam teraz czasu myslec o bukmacherce, forum itd - mam swoje problermy.. nie rozumiem czemu meczysz mnie skoro kilka osob takze ma uprawnienia moderatorskie w SP

zeby niebyło to prosiłem go 2 razy na przestrzeni około tygodnia.

Do góry
#610233 - 10/07/2006 12:27 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

tak wiec podsumowujac sportowo Zaglebie jest lepsze teoretycznie od Minska ale Lech tez byl i wynik tamtej rywalizacji wszyscy znamy - wiec zapytam czy juz ktos ma gdzies kursy na dwojke w tym meczu?

Do góry
#610234 - 10/07/2006 12:29 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Rivaldinho Offline
+

Meldunek: 29/04/2004
w betandwin masz 2-ke po @ 4.55

Do góry
#610235 - 10/07/2006 12:49 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2005
Quote:

Nie mam teraz czasu myslec o bukmacherce, forum itd - mam swoje problermy.. nie rozumiem czemu meczysz mnie skoro kilka osob takze ma uprawnienia moderatorskie w SP

Przeciez taka odpowiedz to smiech na sali, jest równoznaczna ze stwierdzeniem - " mam cie w dupie ". Bez przesady, ja piernicze takim osobom powinno od razu zabierac "zielony kolorek". Nie masz czasu na forum ? to po co jeszcze jestes modem ? Nie rozumiem tylko dlaczego nie napisales nicka niechlubnego moda ? układy i układziki ? bez sensu....

Do góry
#610236 - 10/07/2006 12:55 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
czy mógłbym prosić, aby ten temat ewentualnie rozważać w dziale "ranking moderatorów" - a nie tutaj?

Już tu było trochę dyskusji nie na temat i nie chciał bym później kasować postów z powodu następnej

Do góry
#610237 - 10/07/2006 18:04 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

MAm pytanie czy w tym roku wcisneli jakos Zenit St Petersburg do UEFA? Nie widze ich w zadnej z rund Intertoto wiec pozostal mi jedynie puchar UEFA - w lidze zajeli dalekie szoste miejsce nie kwalifikujace sie do UEFA, w spisie druzyn do Intertoto lige rosyjska reprezentuje FK (Torpedo???) Moskwa, w krajowym pucharze dotarli do polfinaluwww.bet a spisu druzyn z 3 rundy kwalifikacyjnej UEFA nie widze - wiec moze ktos wie czy ktos ich psim smedem wcisneli? Mam nadzieje ze Zenit nie zagra w zadnym europejskim pucharze w tym rou (najlepiej w ogole jak woleli handlowac punktami i zarabiac u bukow) ale kto wie jak jest??

Do góry
#610238 - 10/07/2006 18:13 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna *DELETED*
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Post deleted by Bzyku

Do góry
#610239 - 10/07/2006 18:43 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Narazie zgodnie z planem,Lech trafiony po kursie 9 , teraz czas na Zagłębie i Płock.
Lubin nawet nie musi sprzedawać meczu aby przegrać z Dynamem,bo nasze ekipy są strasznie słabe,ponadto Dynamo to całkiem przyzwoita ekipa.
Ale znając życie to będzie dwójka,bo po co grać w jakimś UEFA,kasy z tego wielkiej nie ma,a trzeba jeździć,na kibicach też nie zarobią a trzeba wyłożyc na organizacje meczu,po co to wszystko?
Lepiej zarobić stawke razy 4,55 i skupic się na szwindlach w rodzimym bagienku....

Do góry
#610240 - 10/07/2006 18:58 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Rooney88 Offline
old hand

Meldunek: 01/01/2006
Quote:

MAm pytanie czy w tym roku wcisneli jakos Zenit St Petersburg do UEFA? Nie widze ich w zadnej z rund Intertoto wiec pozostal mi jedynie puchar UEFA - w lidze zajeli dalekie szoste miejsce nie kwalifikujace sie do UEFA, w spisie druzyn do Intertoto lige rosyjska reprezentuje FK (Torpedo???) Moskwa, w krajowym pucharze dotarli do polfinaluwww.bet a spisu druzyn z 3 rundy kwalifikacyjnej UEFA nie widze - wiec moze ktos wie czy ktos ich psim smedem wcisneli? Mam nadzieje ze Zenit nie zagra w zadnym europejskim pucharze w tym rou (najlepiej w ogole jak woleli handlowac punktami i zarabiac u bukow) ale kto wie jak jest??

Zenit nie bedzie gral w tym roku w zadnym pucharze, a w intertoto reprezentuje Rosje nie FK Moskwa i to nie jest Torpedo. To sa 2 inne druzyny

Do góry
#610241 - 10/07/2006 20:06 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
cero Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/06/2004
sory ze tutaj... jednak nie wiem gdzie mam to dac
wie ktos kiedy Profesjonal wystawi zakłady na Puchar UEFA ? w sts-ie juz jest a tu ani widu, ani slychu

Do góry
#610242 - 10/07/2006 21:02 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

no akurat Rooney masz zle info bo w Intertoto Rosje REPREZENTUJE FK Moskwa - to niestety dalej jestem niespokojny i czekam na potwierdzenie ze Zenit St Petersburg nie zagra w zadnych pucharach...darecki tak sie napaliles na to zaglebie ze na podanie na podanie gdzie to grasz i po jakim kursie

Do góry
#610243 - 10/07/2006 21:36 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Kreczmer Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 24/02/2005
zgadzam sie z riquelme i rowniez gram dynamo minsk.
reprezentacja polski przegrywa z bialorusia (pamietam jak za czasow stachurskiego potrafilismy z nimi wymeczyc 1:0), jankesami, litwa czy ekwadorem ktory w ostatnich dwoch latach po za quito (3000 m.n.p.m.) ogral tylko kostaryke. pilka klubowa jest w jeszcze gorszym stanie. porazki z reprezentantami moldawi, litwy i gruzji sa na porzadku dziennym. o takich klubach jak fc zurich, guiamares, terek grozny i valerenga ktore nic nie znaczyly w swoich ligach nie bede nawet wspominal. czasy kiedy polska latwo loila takich kelnerow przeminely. jeszcze nie tak dawno amica czy wisla potrafily rozwalic amatorow z walii roznica siedmiu bramek. to jest niestety smutna prawda, kilka lat temu bylo o wiele latwiej.
jesli chodzi o sklad to w zaglebiu nie zagraja stasiak i arboleda. w ich miejsce planowani sa gracze rezerwowi typu pokorny, alunderis ktorzy przez franka smude zostali nazwani "trucizna". minsk gra jak gra (3 miejsce w lidze i 5:1:0 na wyjazdach) ale mysle ze na nasze lokalne gwiazdy ktore sa "w trakcie przygotowan" to w zupelnosci wystarczy.

Do góry
#610244 - 10/07/2006 22:25 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
AL_Capone Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2005
Nie po to Zaglebie walczylo do ostatniej kolejki o te mecze aby teraz
je odpuscic pewny i przekonywujacy awans miedziowej druzyny do nastepnej rundy

Do góry
#610245 - 10/07/2006 22:55 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
darekdarecki Offline
old hand

A ja mysle że temat Zagłebia możemy zostawic przynajmniej do dnia w ktorym zostanie rozegrany mecz .Wtedy zobaczymy wyjściową jedenastke , przedstawie wyniki sparingów , przejde się na rening zobaczyć jak sie prezentuja miedziani , pogadam z kilkoma osobami i ostatecznie przedstawie forme Zagłębia. Jedyne co mnie martwi to forma Dynama na wyjazdach 5:1:0 i dlatego też zaczołem się zastanawiać nad overkiem 2,5 w tym meczu . Przypomne że kurs na Zagłebie to 1,55 b&w

Do góry
#610246 - 11/07/2006 06:51 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Darek jak bym się tam Dinamem Mińsk nie przejmował. W ostatnich dwóch meczach zdobyli cztery punkty. Na własnym boisku zremisowali tylko z Dinamem Brest nie jest to zespół z czołówki ligowej tylko środka ligi Białoruskiej. W ostaniej kolejce wygrali z Lokomotivem Mińsk, ale ta druzyna to outsider ligi. Bilans w lidze mają 7-3-3. Do tego od 8 kolejek są niepokonani. Jednak trzeba sobie zdać sprawe, że liga Białoruska nie jest potentatem europejskim. Zagłębie zagra w roli faworyta i jestem przekonany, że w pierwszym meczu wygrają. W zeszłym sezonie Zagłębie było bardzo silną druzyną na swoim boisku. Kluczem do awansu może się okazać mecz w Mińsku.

Pozdrawiam.

Do góry
#610247 - 12/07/2006 09:25 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
grzech Offline
veteran

Meldunek: 18/12/2004
Ventspils - GI Gota -> 1.153 Sportingbet

Zdecydowanym faworytem tego meczu (jak i dwumeczu) jest oczywiście zespół łotewski. Tak się złożyło, że obie drużyny są w trakcie ligowego sezonu. Gospodarze w poprzednim sezonie w swojej lidze zajęli trzecie miejsce a przede wszystkim zdobyli krajowy puchar, co pozwoliło im wystartować w rozgrywkach Pucharu UEFA. W tegorocznych rozgrywkach są liderem z bilansem ogólnym 10-3-0 br. 25-7, a domowym 5-1-0 br. 15-5.
Z kolei ekipa GI Gota również przepustkę do Uefa zdobyła dzięki krajowemu pucharowi. W lidze ten team spisywał się koszmarnie, zajmując dziewiąte, PRZEDOSTATNIE miejsce! Jednak zdecydowanie wygrała baraż o utrzymanie (z B71 Sandur 4:1 wyjazd i 3:0 dom) i pozostała w najwyższej klasie rozgrywkowej. W obecnym sezonie drużyna spisuje się już lepiej, aktualnie zajmuje czwartą lokatę z bilansem 7-7-3 br. 23-18, wyjazdowym 3-4-1 br. 8-6. Jednak w ostatnich czterech spotkaniach zanotowała zaledwie dwa remisy i dwie porażki.
W poprzednim sezonie miał miejsce jeden pojedynek klubu z Łotwy i Wysp Owczych. Liepajas Metalurg dwukrotnie łatwo ogrywał NSI Runavik 3:0. Z kolei w sezonie 04/05 miały miejsce dwa takie pojedynki, w których Owczarze zostali po prostu zdeklasowani. Liepajas pokonał B36 Torshavn 3:1 na wyjeździe i aż 8:1 na własnym obiekcie, zaś właśnie Ventspils rozdmuchał jak wełnę B68 Toftir 3:0 w Owczarni i 8:0 na Łotwie.

Hibernians - Dinamo Bukareszt -> 1.30 Sportingbet

W tym dwumeczu murowanym faworytem jest ekipa rumuńska. Gospodarze w poprzednim sezonie zajęli trzecie miejsce w lidze z bilansem 12-1-5 br. 37-19, domowym 5-1-3, następnie grali w grupie "mistrzowskiej", w której osiągnęli bilans 2-3-5 (w domu 2-1-2). Awans do Uefa Cup zdobyli dzięki krajowemu pucharowi. Przed rokiem także grali w Pucharze Uefa, dwukrotnie przegrywając z ekipą Omonii Nikozja 0:3.
Z kolei Dinamo zajęło także trzecią lokatę w rodzimej lidze, mając znakomity bilans wyjazdów 10-2-3 br. 22-12. W poprzednim roku grali w Uefa, gdzie spisali się zadowalająco. Wyeliminowali własnie Omonię (wcześniej wygrala przecież z Hibernians), później Everton a na koniec grali w grupie z CSKA Moskwa, Marsylią i Levskim Sofia. Jednak w żadnym z wyjazdów nie wygrali, aczkolwiek pierwsze mecze rozgrywali na własnym stadionie. Nie widzę innej opcji niż pewne zwycięstwo gości.

Podsumowując bardzo ciekawy dubelek, do którego można ewentualnie jeszcze coś dołożyć.

Do góry
#610248 - 12/07/2006 09:35 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
_WR_ Offline
enthusiast

Meldunek: 31/08/2005
grzech jaki jest sens grac takie niskie kursy... obys sie nie pomylil...szkoda nerwow

Do góry
#610249 - 12/07/2006 10:48 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
darekdarecki Offline
old hand

Zagłebie - Dynamo

Mecz nie do grania . Zadecydowały aspekty poza sportowe

Do góry
#610250 - 12/07/2006 11:18 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Koski Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/08/2005
Quote:

Zagłebie - Dynamo

mozesz troche jasniej

Do góry
#610251 - 12/07/2006 11:44 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
grzech Offline
veteran

Meldunek: 18/12/2004
Quote:

grzech jaki jest sens grac takie niskie kursy... obys sie nie pomylil...szkoda nerwow

Niestety w Uefa Cup kursy są gorsze niż w kwalifikacjach LM. Po prostu uważam, że nic "lepszego" nie ma. A kurs 1.50 z takich dwóch, wg mnie bardzo prawdopodobnych roztrzygnięć, nie jest zły Obym się nie pomylił

Do góry
#610252 - 12/07/2006 12:41 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
basta Offline
stranger

Meldunek: 11/07/2006
zaglebie : dyamo 1.92 na x2 powinno wejść

Do góry
#610253 - 12/07/2006 12:43 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
basta Offline
stranger

Ceny biletów:

- trybuna główna 20 złotych
- sektory 10 złotych
- ławki 5 złotych

kurwa u nas w sosnowcu to po 12-15 zl na puchar.. polski (głównie gramy rezerwami)

Zapraszam na mecz do Lubina

Do góry
#610254 - 12/07/2006 12:45 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
basta Offline
stranger

Liberda - Kaspřák, Pokorny, Stasiak, Filipe - Łobodziński, M. Bartczak, Szczypkowski, Truszkowski- Chałbiński, Iwański

czyżby Zaglebie wyskoczyło takim składem ?

Do góry
#610255 - 12/07/2006 13:17 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Jose Offline
Io sono Interista

Meldunek: 11/07/2005
Basta tak na przyszłość!
Takie informacje spokojnie zmieścisz w jednym poście.

Do góry
#610256 - 12/07/2006 13:55 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna *DELETED*
Poetik Offline
addict

Meldunek: 16/08/2005
Post deleted by Bzyku

Do góry
#610257 - 12/07/2006 14:04 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Tata Filipa Offline
addict

Meldunek: 26/05/2006
Quote:

Zagłebie - Dynamo

i myślisz, że mimo transmisji telewizyjnej /jutro - 17.15 tvp2/ oraz "wyczynu" Lecha Poznań sprzed kilku dni zawodnicy Zagłębia nie powalczą o zwycięstwo?? no chyba, że wystawią jakiś ultrarezerwowy skład. szczerze pisząc - w najgorszym wypadku widzę bezbramkowy remis - jeśli jest jakiś układ, to przegrają ten dwumecz na Białorusi. Takie jest moje zdanie, choć - przyznam - wiedzy na temat tego spotkania i atmosfery w Zagłębiu nie mam zbyt wielkiej, kombinuję na "chłopski rozum"
pzdr!

Do góry
#610258 - 12/07/2006 14:08 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Tata Filipa Offline
addict

Meldunek: 26/05/2006
przepraszam!
miało być --> bramkowy remis

Do góry
#610259 - 12/07/2006 19:33 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Kris5 Offline
addict

Meldunek: 16/05/2006
No wiec tak po pieknych wyniakch ligi mistrzow czas na UEFA CUP

Venspils - Gi Gotu 1 mec zbaroz ladnie jest opisany kilka postow wyzej i zgadzam sie z ta analiza

Hibernians - dinamo 2 jak wyzej.

Brendby - Valur 1 Brendby bardoz dorbze gra na wlasnym stadionie bilans z zeszlego roku to 10-1-1 natmiast Valur to jest sredniak ligi islandzkiej i poprostu nei wyobrazam sobie inengo wyniku niz kilku bramkowej wygranej zespolu dunskiego.

Zimbru kiszyniow - karabak 1 Druga druzyna z moldawii podjemuje wicemistra azerbejdzanu. W moldawii napewno pojawi sie duza grupa fanatycznych kibicow i nie wierze zeby azerowie byli wstanie wywiezc choc jeden punkt ztak goracego terenu. Za druyzna z moldawii przemawia rowniez doswiadczenie pucharowe gdyz graja w nich praktycznei co rok czego nei mozna powiedziec o ekipe azerbejdzanu

Mika - YB 2 roznica miedzy obydwoma druzynami jest znaczac YB calkiem neizle radzil sobei w lidze szwjacarskiej ktora jest napewno mocniejsze od Armenskiej. YB dobrze rowniez graja na wyjezdzie. Niestety nei znalalzem jak sobei radziuly ekipy z Armenii w P. Uefa w zeszlym sezonie ale mimo to uwazam ze po kursie 1,5 warto zagrac na szwajcarow.

Ps jakby ktos mial info jak graly armenskie ekipy w zeslzym roku w uefie bylbym wdzieczny:)

AKO: 3,39 GB Stawka 6/10 ale jescze sie zastanowie czy ajkos tego nei rozbic. Wszzelkie klomentarze i sugestie jak zwykle mile widizane pozdrawiam:)

Do góry
#610260 - 12/07/2006 20:04 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
aker Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2004
Oto wyniki Armeńskich drużyn w UEFIE:

I runda kwalifikacyjna UEFA 2005

FSV Mainz 05 4-0 Mika Asztarak

Mika Asztarak 0-0 1.FSV Mainz 05

Bananc Erewan 2-3 Lokomotiwi Tbilisi

Lokomotiwi Tbilisi 0-2 Bananc Erewan

II runda

Bananc Erewan 2-4 Dnipro Dniepropietrowsk

Dnipro Dniepropietrowsk 4-0 Bananc Erewan

Do góry
#610261 - 12/07/2006 20:07 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Kris5 Offline
addict

Kurde widze ze walcza calkiem niezle z tymi mneiw wiejc na swoim poziomie a moglbys mi jescze podac jak moldawianie sobie radzili??

Do góry
#610262 - 12/07/2006 20:17 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
aker Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2004
I runda

Nistru Otaci 3-1 Xazar Lankaran (AZE)
Xazar Lankaran (AZE) 1-2 Nistru Otaci

FC Vaduz (LIE) 2-0 Dacia Chişinău
Dacia Chişinău 1-0 FC Vaduz (LIE)

II runda

Nistru Otaci 0-2 Grazer AK
Grazer AK 1-0 Nistru Otaci

edit: poprawiłem krzaczki

Edited by Bzyku (13/07/2006 10:24)

Do góry
#610263 - 13/07/2006 07:05 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
zbyszek Offline
member

Meldunek: 09/11/2005
Quote:

Quote:

Zagłebie - Dynamo

i myślisz, że mimo transmisji telewizyjnej /jutro - 17.15 tvp2/ oraz "wyczynu" Lecha Poznań sprzed kilku dni zawodnicy Zagłębia nie powalczą o zwycięstwo?? no chyba, że wystawią jakiś ultrarezerwowy skład. szczerze pisząc - w najgorszym wypadku widzę bezbramkowy remis - jeśli jest jakiś układ, to przegrają ten dwumecz na Białorusi. Takie jest moje zdanie, choć - przyznam - wiedzy na temat tego spotkania i atmosfery w Zagłębiu nie mam zbyt wielkiej, kombinuję na "chłopski rozum"
pzdr!

Wydaje mi sie, że nie chodziło koledze o to, ze ktoś nie chce wygrać...ale patrząc od strony czysto sportowej to goście obecnie są w trakcie trwabia ligi, a Zagłembie jeszczew w przygotowaniach do sezonu. Inną sprawą jest też to, ze druzyny Białoruskie, wbrew panujacym wokoło pogladom, ze to liga słaba, e.c.t dysponują zawodnikami grajacymi piłkę techniczna. Ogromnie dużo biegaja po boisku, a tu z całym szacunkiem drużynie z Lubina trochę brakuje. Jeszcze jedną sprawą...no może trochę pozasportową to jest to, że w naszej rzeczywistości już kilka tygodni temu w szanującej się gazecie sportowej " P.S." przeczytałe, że cyt." Polskie drużyny nie będą miały żadnych problemów z przejściem pierwszej rundy kwalifikacji do pucharu UEFA gdyż trafiły na słabe bąz bardzo słabe druzyny z zaścianka Europy"...wybaczcie ale po takim tekście jestem przekonany, że w głowkach naszych "gwiazd" futbolu powstało proste rozumowanie...jakoś to bedzie...
W przeciwnym obozie wręcz przeciwnie, takie mecze jak ten to poligon do zaistnienia w Europie...i założe sie że gryść trawę będą goście!!!!
A cóż jeśli Zagłembie przegra to dam sobie co nieco poobcinać, jęśli nie usłyszę w wywiadach po meczy zdań....zaskoczyli nas, jesteśmy jeszcze w trakcie przygotowań, Było widać u nich świerzość,i.t.p......
A już na zupełnym marginesie...to jak taki klub jak Zagłembie Lubin, majacy chyba największego sponsora w POlsce "KGHM" nie posiada pieknego stadionu (wstyd popatrzeć jakie stadiony mają te drużyny z zaścianka Europy--np. Szerif z Kazakstanu bodajrze), świetnego trenera, Bardzo dobrych zawodników i nie zdobywa w cuglach co roku Mistrzostwa Polski????
Odpowiedz jest jedna i to bardzo prosta...tam wszyscy ciagną do siebie, a piłkarze i działacze maja za dobrze!!!!!
A dzisiaj życzę Zagłembiu mimo wszystko wyrganej....ale stawiać na ten mecz to raczej odradzam!!!

Do góry
#610264 - 13/07/2006 08:01 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
darekdarecki Offline
old hand

Troche jest racji w Twojej wypowiedzi lecz jednak się też mylisz.
Kilku piłkarzy Chałbiński i spółka wybrała się ostatnio do jednego z lokali w Lubinie napić się wódki . Po krótkiej rozmowie z pewnymi osobami zostali z tamta wyproszeni. Z rozmowy wynikało że niezalezy im na wygranej.

Osobiście jednak wierzę w Zagłebie , ale jeśli przegrają to się niezdziwie.Jak dla mnie mecz nie do grania. Jeśli ktoś niepostawi na Zagłebie bo sugeruje się moja wypowiedzią a oni wygraj to z góry przepraszam . Jeśli wygrają to i tak bedę bardzo szczęsliwy mimo że niepostawie na nich bo chce pojechać do Minska na rewanż z jakimiś nadziejami na awans.

Napisałes o stadionie - aż mi wstyd taki sponsor a taki beznadziejny stadion . Dziś ten mecz będzie transmitowany w TV.

Do góry
#610265 - 13/07/2006 09:37 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Igor Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2004
Quote:

Lubin nawet nie musi sprzedawać meczu aby przegrać z Dynamem,bo nasze ekipy są strasznie słabe,ponadto Dynamo to całkiem przyzwoita ekipa.

Zgadzam się. Nie mam pewności czy Zagłebie przegra u siebie czy zremisuje, ale sądzę że dwumecz przegra. Białoruska piłka nie jest gorsza od polskiej. Dodatkowo ze względu na sytuacje polityczną Białorusini będą zmotywowani żeby dokopać naszym, tak jak było w ostatnim meczu reprezentacji. Prezydent Łukaszenko na pewno ich pochwali .
Poza tym ktoś już wcześniej wspomniał że białoruska piłka jest niedoceniana i to jest prawda. Ja bym do tego jeszcze dodał, że polska piłka jest przeceniana (patrz. ostatnie mecze naszych zespołów w eliminacjach do PUEFA i LM).
Odradzam stawiać na Zagłębie w tym meczu.

Do góry
#610266 - 13/07/2006 10:52 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
VooDoo Offline
addict

Meldunek: 07/07/2004
A czy Spartak Trnava nie gra dzisiaj na wyjezdzie? (w pierwszym poscie jest zaznaczone, ze graja u siebie)

Do góry
#610267 - 13/07/2006 10:56 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
solo24 Offline
veteran

Meldunek: 02/01/2006
trnava gra na wyjezdzie zgadza sie...z jakims karvan!!tak czy inaczej myśle ze wygraja spokojnie!!pozdrawiam

Do góry
#610268 - 13/07/2006 11:58 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
VooDoo Offline
addict

Meldunek: 07/07/2004
No wlasnie; Tak czy tak Trnava jest faworytem, ale jednak nie zdecyduje sie chyba zagrać tego spotkania.

Do góry
#610269 - 13/07/2006 12:03 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
scorpio Offline
stranger

Meldunek: 01/08/2005
nie wiecie czy jakis buk, oprócz interwetten wystawil oferte under/over na dzisiejsze mecze UEFA ??

Do góry
#610270 - 13/07/2006 12:05 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
bolo_lacznik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/12/2004
gamebookers

Do góry
#610271 - 13/07/2006 12:05 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
GB na mniej wiecej 50% spotkan

Do góry
#610272 - 13/07/2006 12:06 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
horhe Offline
member

Meldunek: 17/11/2004
A na jakiej podstawie myślisz, że "wygrają spokojnie"? "Jakiś" Karvan to wice mistrz Azerbejdżanu. Klub powatał w 2004r w pierszym sezonie zajął w lidze 3 miejsce w tym był juz drugi wyprzedzając dużo bardziej znane Newczi Baku. Jest to klub młody ale stosunkowo bogaty. W zeszłym sezonie grał w pucharze intertoto gdzie spotkał się z Lechem Poznań dwukrotnie przegywająć 1-2 u siebie i 0-2 na wyjeździe. Takie kluby często sprawiają niespodzianki szczególnie u siebie a remis leży spokojnie w zakresie azerów tym bardziej że słowacy (też nie mocarze) nie bedą grali z jakąś wyjątkową mobilizacją mając w perspektywie rewanż u siebie. Karvan wczoraj wrócił ze zgrupowania w Turcji gdzie przygotowywał się min. do tego meczu. Moim zdaniem padnie remis lub delikatne zwycięztwo gospodarzy jeżeli masz jakis informacje że będzie inaczej podziel się tylko mniej lakonicznie

Do góry
#610273 - 13/07/2006 12:06 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Maxi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/08/2005
z tym że gamebookers ma nie wszystkie mecze u/o

Do góry
#610274 - 13/07/2006 12:07 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Kris5 Offline
addict

Kurwa jest tutaj jakis moderator przeceiz toc o sie dzieje w tym dziale to ejst parodia zajbenae 4 storny a konkretnych typow z opsiami moze ze trzy!! co to ma byc? Zieloni jak zwykle wszystko w dupie w pizdziet z takim bagnem jaki panuje na tym forum ale Adminowi to odpowiada bo im wiecej dzieci tym wiecej zarekjstrowanych do baw a co za tym idzie wiecej rpzegranych i profitow i tak w kolko a pozniej taki syf sie tworzy na forum jak w tym temacie! Brak slow a szkdoa bo takei fajne forum kiedys bylo...a tera zneisety powpoli umiera.....

ja jestem - ale co mam zrobić? Usuwać pytania o kursy, mecze w ofercie itp.? Przecież typów za wszystkich podawać nie będę...

Edited by Bzyku (13/07/2006 12:55)

Do góry
#610275 - 13/07/2006 13:05 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
codi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/12/2005
Kurde, zrobilem analize, a tu "post na ktory chcesz odpowiedziec zostal usuniety"... Heh no to jeszcze raz po krotce.

Levadia - Haka 1

Gospodarze wygrali ostatnie 5 meczy w lidze, sa wiec na fali:

2006-07-09 Flora Tallinn-Levadia Tallinn 0-1
2006-07-05 Levadia Tallinn-Merkuur Tartu 2-0
2006-06-21 FC Valga-Levadia Tallinn 0-4
2006-06-18 JK Vaprus P-Levadia Tallinn 1-2
2006-06-11 Levadia Tallinn-FC Ajax L 8-0
2006-06-04 Tulevik Viljandi-Levadia Tallinn 1-3

Druzyna ma najsilniejszy sklad w historii, niezlych zawodnikow w kazdej linii, szczegolnie w pomocy. Sytuacja finansowa jest dobra, druzyna zarzadza jeden z najbogatszych ludzi w Estonii.
Ostatnie wyniki Haki:

06.07.2006 Haka - KuPS 2:1
28.06.2006 KooTeePee - Haka 0:2
18.06.2006 Finland Cup TPS - Haka 1:1
04.06.2006 HJK Helsinki - Haka 1:2
01.06.2006 Haka - Lahti 1:1

KuPS i KooTeePee zajmuja jednak ostatnie i przedostatnie miejsce w lidze. W sumie Haka jest 4, ale nie zachwyca.
Szanse wygladaja 50/50, ale mysle, ze warto zaryzykowac srednia stawke na Levadie po kursie 2.65...

Zagram tez 2/10 przeciwko Zaglebiu po 4.70. Nastepne typy za jakis czas

Do góry
#610276 - 13/07/2006 13:13 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
BATE Borisov - Nistru Otaci
Gospodarze to solidna drużyna ligi Białoruskiej. W tym sezonie po 13 kolejkach BATE zajmuje pozycję lidera i zachowuje miano drużyny niepokonanej na własnym boisku (4-3-0). Przeciwnikiem pilkarzy z Borisov będzie dzisiaj przeciętna ekipa ligi Mołdawskiej - Nistru. Gospodarze są faworytem tej potyczki, zwłaszcza że w tym roku ekipa Nistru ma poważne kłopoty finansowe i w dopiero co rozpoczętym sezonie ligowym nie prezentuje się zbyt pewnie. BATE moim zdaniem w pierwszym meczu u sibie powierdzi wysoką formę i pewnie wygra tą potyczkę. Kurs na gospodarzy nie jest zbyt okazały 1.50 ale uważam że i tak warto go zagrac bo jest to jeden z najlepszych typów w tej rundzie pucharu UEFA.

Glentoran - Brann
Trenerzy druzyn Irlandzkich co roku narzekają że europejskie puchary rozgrywane sa w najmniej dogonym dla ich drużyn momencie kiedy zawodnicy są w tzw "roztrenowaniu" lub nadal odpoczywają po ciężkim sezonie. Nie inaczej będzie i tym razem a jak podają ostatnie informacje gospodarze nie będa mogli skorzystać z 5 podstawowych graczy którzy przebywają obecnie na..wakacjach z rodzinami (przypominam że Glentoran to klub pół-amatorski). Rywalem Irlandzkiej ekipy będzie obecny lider ligi Norweskiej Brann Bergen. W trwającym obecnie sezonie Eliteserien piłkarze z Bergen spisują się doskonale i dobry występ w pucharze UEFA byłby uwieńczeniem tej postawy. Goście mimo kilku absencji w składzie poważnie traktują to spotkanie i jak zapewniają nie ma mowy o lekceważeniu przeciwnika. Według mnie jeśli Brann strzeli pierwszy bramke to zwycięstwo może być okazałe i właśnie takie rozstrzygnięcie typuję w tej parze. Pewne 3pkt dla gości po bardzo dobrym kursie u Will Hill (1.72)

Portadown FC - Kaunas FBK
Podobnie jak w przypadku innej Irlandzkiej drużyny Glentoranu tak i tutaj trener Portadown ma olbrzymie kłopoty z przygotowaniem swojej drużyny do meczu pucharu UEFA z Kaunas. Co wiecej, jeden z zawodników gospodarzy powiedział przez czwartkowym meczem wprost: "Jesteśmy pół-amatorkami i większość z nas przystąpi do tego meczu prosto z naszych codziennych prac i dlatego chociażby trudno nam będzie wyeliminować Kaunas, drużynę która właśnie jest w środku sezonu krajowego i co więcej prowadzi w tabeli swojej ligi!". Rzeczywiście naprzeciw Portadown stanie w czwartek pełen wiary w siebie obecny lider ligi Litewskiej. Kaunas jest moim faworytem do awansu do kolejnej rundy i już w pierwszym meczu zdecyduję się na zagranie ich zwycięstwa. Triumf gości jest wyceniany przez bukmacherów na 1.90.

Do góry
#610277 - 13/07/2006 13:29 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
TedeK Offline
old hand

Meldunek: 10/07/2006
Witam, dziś pokusze los hehe i zagram troche wiecej spotkań wiec mysle: sarajevo, d.bukareszt, nikozja, rapid, young boys, videoton basel brondbvy vantspils. Mam nadzieje ze nie bedzie bardzo dużo niespodzianek i moze wejdzie:)

Pozdrawiam

A mógłbyś napisać, dlaczego grasz tak, a nie inaczej... ?

Edited by Bzyku (13/07/2006 13:31)

Do góry
#610278 - 13/07/2006 13:53 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
phantom Offline
old hand

dla mnie nieporozumieniem jest mecz zaglebia,ktory w taki skwar rozpocznie sie 0 17-30.
taki mecz powinien byc rozegrany najwczesniej 19-30,jest sztuczne oswietlenie w lubinie wiec nie wiemu czemu taka pora akurat,ktora sprzyja akurat plazowaniu niz graniu i calkiem realny jest under 2.5. i remis.
pozostale mecze to powinny byc zwyciestwa bazylei,apoelu,rapidu,broendby,ventspilsu,petrzalki,lynu a takze borysov,randers i na wyjezdzie berno,dinamo buk. oraz skonto
moze jescze startu i brann no i kandyduja jeszcze cska i litex.
a jak bedzie to sie okaze,licze tez ze zaglebie mimo niewlasciwej pory wymeczy jednak zwyciestwo z dinamem minsk.

Do góry
#610279 - 13/07/2006 13:55 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
codi Offline
Carpal Tunnel

Koper - Litex under

Typowy underowy meczyk. Zadna z druzyn nie bedzie chciala stracic bramki, mecz nie bedzie otwarty. Trener Kopru powiedzial, ze druzyna przede wszystkim nie bedzie chciala stracic bramki, remis ich satysfakcjonuje. Litex tez nie bedzie sie raczej rzucal do szalenczych atakow, majac w perspektywie mecz u siebie, a takze, iz jest faworytem dwumeczu.

BATE - Nistru 1

Mam podobne zdanie do DJ Sosny. Ostatnie mecze Bate:

2006-07-04 BATE Borisov-Shakhtyor Soligorsk 2-1
2006-06-28 Dinamo Brest-BATE Borisov 0-2
2006-06-21 BATE Borisov-Lokomotiv Vitebsk 2-2
2006-06-15 Lokomotiv Minsk-BATE Borisov 1-3

Solidna druzyna, ktorej nie powinni sie przeciwstawic moldawianie, przezywajacy klopoty finansowe. Full stake

Juenesse - Skonto 2

Mysle, ze to kolejny dobry typ. Skonto gra ostatnio dobrze (w lidze jest drugie za Ventspils):

2006-07-06 FC Skonto Riga-L. Metalurgs 2-1
2006-06-22 FC Skonto Riga-Ditton Daugavpils 0-0
2006-06-18 FC Skonto Riga-Jurmala 2-0
2006-06-13 FK Dizvanagi-FC Skonto Riga 0-2
2006-06-04 FC Skonto Riga-FK Riga 5-1

W meczu z jakas Luksemburska druzyna jest 100% faworytem. Wiadomo jaka tam amatorka Ekipy spotkaly sie ze soba w kwalifikacjach do Champions League w sezonie 1999/2000. Skonto dwukrotnie wygralo: 8:0 u siebie i 2:0 na wyjezdzie.
Bylo to co prawda dawno, ale nie sadze, zeby teraz bylo inaczej. Przeciwnicy nigdy nie doszli dalej niz do 1 rundy, w pucharach wygrali 8 spotkan, zremisowali 7 i przegrali 50 :P Czysta dwojeczka...

O meczu Portadown - Kaunas juz wszystko napisaliscie, rowniez zagram na Litwinow. Mysle jeszcze nad kilkoma typami, wiec pewnie cos dorzuce.

Do góry
#610280 - 13/07/2006 14:00 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Tomasz Frankowski Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/07/2004
Quote:

dla mnie nieporozumieniem jest mecz zaglebia,ktory w taki skwar rozpocznie sie 0 17-30.
taki mecz powinien byc rozegrany najwczesniej 19-30,jest sztuczne oswietlenie w lubinie wiec nie wiemu czemu taka pora akurat,ktora sprzyja akurat plazowaniu niz graniu i calkiem realny jest under 2.5. i remis.
pozostale mecze to powinny byc zwyciestwa bazylei,apoelu,rapidu,broendby,ventspilsu,petrzalki,lynu a takze borysov,randers i na wyjezdzie berno,dinamo buk. oraz skonto
a jak bedzie to sie okaze,licze tez ze zaglebie mimo niewlasciwej pory wymeczy jednak zwyciestwo z dinamem minsk.

tak za mniesza stawke mozna pociag zrobic -
1 marne kursy -ryzyko duze
a zeby wszystkie weszky to naprawde potrzeba duzego farcika ale nic zycze szczescia

Do góry
#610281 - 13/07/2006 14:01 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Igor Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2004
Quote:

Karvan to wice mistrz Azerbejdżanu. W zeszłym sezonie grał w pucharze intertoto gdzie spotkał się z Lechem Poznań dwukrotnie przegywająć 1-2 u siebie i 0-2 na wyjeździe. Takie kluby często sprawiają niespodzianki szczególnie u siebie a remis leży spokojnie w zakresie azerów tym bardziej że słowacy (też nie mocarze) nie bedą grali z jakąś wyjątkową mobilizacją mając w perspektywie rewanż u siebie.

Powszechnie wiadomo że football europejski stoi na znacznie wyższym poziomie niż football azjatycki pomimo tego że azjatyckie drużyny budują ładne stadiony i sprowadzają zagranicznych trenerów. Reprezentacja (chyba) Azerbejdżanu miała trenera z Brazylii i co osiągnęli w eliminacjach do MŚ?
Po drugie przegrana z Lechem u siebie bardzo źle świadczy o Azjatach. Jak wiadomo polskie drużyny nie liczą się w Europie. We wszystkich pucharach wypadamy słabo, a najczęściej się wcale do nich nie dostajemy. Sądzę że ostatnio liga słowacka stoi na nieco wyższym poziomie od ligi polskiej (patrz. Artemida). Nie mam dużej różnicy między nami, ale myślę że jednak słowackie kluby są nieco lepsze od naszych. A to kolejny plus dla Słowaków.

Oczywiście może się tak zdarzyć że będzie w tym meczu remis jednak wątpię żeby Azjaci wygrali z drużyną ze Słowacji.
Postawiłbym raczej na x2 choć myślę że warto zaryzykować rónież 2 za niewielką stawke.

Do góry
#610282 - 13/07/2006 14:13 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005

Ostrzegam przed graniem na Artmedie Petrzalke. Słuchajcie nie patrzcie na ten zespół pod kątem tego jak się prezentowali w Lidze Mistrzów. Po wspaniałych sukcesach zespół został wyprzedany i ledwo zajął w Gorgoń Lidze drugie miejsce. Po sukcesach z zespołem pożegnał się trener Vladmir Weiss, który dzisiaj trenuje rosyjski Saturn Moskowskaja Oblast. Za trenerem zespół opuścili Peter Petasz (obrońca), Jan Durica (obrońca), Branisław Obzera (pomocnik) wszyscy dzisiaj graja dla rosyjskiego Saturna. Mało tego Jan Kozak odszedł do West Bromwich Albion a był to czołowych rozgrywający tego zespołu. Więc tak jak mówie granie Artmedii to jedna wielka zagadka. Ja osobiście ją grałem w Gorgoń Lidze, ale tylko wtedy jak grała ze spadkowiczem Matadorem Puchov lub Dubnicą.Nie warto stawiać zwłaszcza, że Gruzini na swoim terenie są bardzo silni pokazała nam to konfrontacja Wisły Kraków z Dinamem Tibilisi. Trzeba także pamiętać o warunkach atmosferycznych w Gruzji. Jak się nie myle są tam teraz wieksze upały niż w Polsce z dużą wilogtnością. Jesli miałbym wskazać faworyta tej konfrontacji to stawiam na Wit Geogria.

Ostatnie mecze Artmedii:

2006-05-31 Artmedia Bratislava - Inter Bratislava 1-0
2006-05-27 Trencin - Artmedia Bratislava 3-1
2006-05-23 Artmedia Bratislava - Banska Bystrica 1-0
2006-05-16 Ruzomberok - Artmedia Bratislava 3-0
2006-05-13 Dubnica - Artmedia Bratislava 0-1
2006-05-03 Artmedia Bratislava - Zilina 1-2
2006-04-29 Puchov - Artmedia Bratislava 1-3
2006-04-25 Artmedia Bratislava - Nitra 2-0
2006-04-22 Trnava - Artmedia Bratislava 1-0
2006-04-15 Inter Bratislava - Artmedia Bratislava 1-2

Ostatnie mecze WIT Georgia:

2006-05-09 Dinamo Batumi - WIT Georgia 1-1
2006-05-06 WIT Georgia - Dila Gori 2-0
2006-04-29 Lok.Tbilisi - WIT Georgia 1-2
2006-04-22 WIT Georgia - Torpedo Kutaisi 1-0
2006-04-19 Sioni Bolnisi - WIT Georgia 1-0
2006-04-15 WIT Georgia - Spartak Tbilisi 2-0
2006-04-12 FC Borjomi - WIT Georgia 1-0
2006-04-05 WIT Georgia - FC Ameri 3-1
2006-04-01 WIT Georgia - Tskhinvali 3-0
2006-03-29 Din. Tbilisi - WIT Georgia 0-0

Z tego co napisał Ignorator Artmedia to zupełnie inna drużuna niż ta którą moglismy oglądać w poprzedniej edycji LM.Zmienił sie trener, zawodnicy odeszli do innych klubów więc sytuacja mało ciekawa.Szkoda że nie ma żadnych informacji o nowych zawodnikach którzy przybyli do klubu ale mimo wszystko ja spróbuje zagrać X2.Zdaję sobie sprawę że drużyny z Gruzji są zdecydowanie silniejsze na własnych boiskach ale granie na Artmedie w sytuacji w jakiej się znajduje i po kursie 1.2 to w/g mnie - szaleństwo zatem...

FC Artmedia Bratislava - WIT Georgia Tiblisi Typ: X2 @3.3

Do góry
#610283 - 13/07/2006 14:44 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
codi Offline
Carpal Tunnel

Jeszcze cos dla ambitnych

Varteks v Tirana X2

Kursy spadly, ale mozna za niewielka stawke zaryzykowac. Wg jednego z postujacych na bodajze BA jego kumpel dziennikarz gadal prywatnie z coachem Varteksu i ten powiedzial mu, ze druzyna gra przed sezonem zle i stracila 6 zawodnikow (m.in. najlepszego strzelca) z poprzedniego sezonu, a 2 nowych jest nieuprawnionych do gry w tym meczu. Przeciwnicy zas nabyli jednego z najlepszych strzelcow ligi albanskiej- niejakiego Fiorensina Sinaniego, a takze kilku innych zawodnikow Ponadto 2 bylych graczy Varteksu gra w Tiranie, wiec zespol bedzie mial jakas dodatkowa wiedze na temat ekipy chorwackiej. Goscie wybiegna na boisko w najlepszycm skladzie. Warte ryzyka?

Ok starczy

Do góry
#610284 - 13/07/2006 16:06 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
grzegorz18 Offline
stranger

Meldunek: 13/05/2006
mam pytanie czy tvp bedzie pokazywac wszystkie mecze polskich druzyn w uefa i lm???

Do góry
#610285 - 13/07/2006 17:20 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Tutaj zdecydowanie stawiam na Zagłębie, które w zeszłym sezonie pokazało się kibicą z bardzo dobrej strony.

ja stawiam na Słowaków.

...Jesli miałbym wskazać faworyta tej konfrontacji to stawiam na Wit Geogria.

Pozdrawiam

Tak wiec bardzo ladnie nam ,pomogles'

PS Czy meczu 'pewniaka z Wegier' i Brondby tez bedzie odwrotnie niz nam doradzales?

Do góry
#610286 - 13/07/2006 17:23 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
Quote:

Quote:

Tutaj zdecydowanie stawiam na Zagłębie, które w zeszłym sezonie pokazało się kibicą z bardzo dobrej strony.

ja stawiam na Słowaków.

...Jesli miałbym wskazać faworyta tej konfrontacji to stawiam na Wit Geogria.

Pozdrawiam

Tak wiec bardzo ladnie nam ,pomogles'

PS Czy meczu 'pewniaka z Wegier' i Brondby tez bedzie odwrotnie niz nam doradzales?

Za to Ty nigdy sie nie mylisz co

Daruj sobie takie posty miszczu

Do góry
#610287 - 13/07/2006 17:34 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
kris_nh Offline
veteran

Meldunek: 30/05/2006
Zaglebie X2 weszlo przeciez proste ze polskie druzyny to slabeusze !!!

Do góry
#610288 - 13/07/2006 17:36 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

stoin jeszcze sie nie pomylilem stawiajac odwrotnie niz ty :d

Do góry
#610289 - 13/07/2006 17:44 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Chciałem zauważyć, że stawiałem Wit-Petrżalka 1 ale mieli grać w Gruzji nie na Słowacji jakieś błedy pojawiły się. Tak samo Spartak miał grać z Karvnem u siebie. Nie wiem kto takie błedy zrobił. Dlatego dwa moje typy okazałty się nie wypałem.Pozdrawiam.

Do góry
#610290 - 13/07/2006 18:11 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
codi Offline
Carpal Tunnel

U mnie na razie wszystko za to wchodzi pieknie Panowie, nie ma sie co klocic, kazdy stara sie podac jak najlepsze typy...

Do góry
#610291 - 13/07/2006 21:07 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
phantom Offline
old hand

Quote:

Quote:

tak za mniesza stawke mozna pociag zrobic -
1 marne kursy -ryzyko duze
a zeby wszystkie weszky to naprawde potrzeba duzego farcika ale nic zycze szczescia

tak niewiele brakowalo do szczescia kilku minut niestety lyn
nie stanal na wysokosci zadania i zamiast wielkiego tryumfu
beda tylko niezle przyzwoite zyski tylko,szkoda.
no ale jak sie nie ma tego co sie lubi to sie lubi co sie ma.
zaglebie tez sie nie spisalo ale tego akurat na kuponach raczej unikalem (na szczescie)

Do góry
#610292 - 13/07/2006 21:32 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
codi Offline
Carpal Tunnel

Na dzisiejszych meczach zarobilem ponad 60 jednostek Dawno nie bylo tak przewidywalnych meczykow... Dawac rewanze

Do góry
#610293 - 13/07/2006 22:45 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
darekdarecki Offline
old hand

Mogłbys zamiast chwalenia się napisać cos konkretnego bo temat schodzi coraz nizej?

Do góry
#610294 - 14/07/2006 09:06 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
przecież pisał konkretnie na temat, przed następnymi meczami też napisze - teraz mecze już się zakończyły, temat już zrobił się nieaktualny, to co szkodzi, że ktoś się ucieszy z meczów.

A co do przewidywalności meczyków to się zgodzę, ale nie do końca... bo się naciąłem na IFK Goteborg

Po takim kursie, że aż wstyd przyznać...

Do góry
#610295 - 14/07/2006 09:27 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
a mnie sie wstyd przyznac ze nie mamy takiego stadionu (moze za wyjatkiem Korony- ktory jako tako wyglada) jak wspomniany i pokazany przez Darkadareckiego stadion Dynama Minsk - czy to my jestesmy w europie czy aby to nie sa dzizieci tow. Lukaszenki na tym kontynencie- zal DUPE sciska!!!!!

Do góry
#610296 - 14/07/2006 09:42 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna
darekdarecki Offline
old hand

Zalozylem nowy temat do rewanzy .
Uwazam ze dobrze typowalismy te mecze w 1 rundzie oby tak dalej.
Dodatkowo prosze by temat w rundzie rewanzowej byl z takimi analizami jak tu lecz bez zbytnich niepotrzebnych komentarzy miedzy analizami.
Gratki dla wszystkich ktorzy trafili typy a bylo tu takich duzo.

Do góry
Strona 1 z 5 1 2 3 4 5 >

Moderator:  Akhu, Biszop