Strona 9 z 12 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 >
Opcje tematu
#611610 - 04/07/2006 21:38 Re: [1/2] nIEMCY - WŁOCHY
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002
Emrod kiedy ściągniesz flagę z avatara?

Do góry
Bonus: Unibet
#611611 - 04/07/2006 21:38 Re: [1/2] NIEMCY - WŁOCHY
pszek Offline
veteran

Meldunek: 05/04/2005
Quote:

Quote:

Quote:

g mnie wygraWją jednak Niemcy. Mają olbrzymi potencjał i wspaniałe trio Ballack-Klose-Podolski. NA przeciwko jest sam Luca Toni, który wydaje mi sie, ze jest zbyt słaby alby poradzić sobie z obrońcami reprezentacji Niemiec.

Mistrzu, nie wiem czy się śmiać czy płakać po przeczytaniu Twojego posta

Sam Luca Toni
Nomusze przyznać że zawodnika wybrałes genialnie

Toni w ogóle nie zachwycił mnie w meczach grupowych i 1/16, tam nie było go prawie w ogóle widać. Udał mu się mecz z Ukrainą to fakt, ale żeby od razu pisać , że drużyna Włoch to tylko król strzelców Serie A to zakrawa na kpinę.

Włochy to zespół, który w prawie każdej formacji posiada gwiazdy, które jednym golem mogą zmienić losy meczu, a Ty piszesz coś takiego.

Zbyt słaby żeby poradzić sobie z panami 2 razy M. na środku obrony. No nie wiem
Osoba, która strzela 31 goli, pierwszy raz od kilkudziesięciu lat w arcysilnej, defensywnie usposobionej lidze włoskiej to nie jakiś kelner, tylko zawodnik klasy światowej, ma naprzeciw siebie dwóch niezbyt dobrych środkowych obrońców. Przypomnę tylko jak wszyscy tutaj na forum wyśmiewali ich po meczu z Kostaryką, a teraz nagle po kilku meczach okazuje się że to najlepsza defensywa na tych mistrzostwach (tak wynika z wielu postów)

Ja w tym meczu nie mam faworyta.
Skuszę się na zagranie under 2,5 za niedużą stawkę,
Po prostu taki jest teraz futbol, że obie drużyny starają się grać na zero z tyłu, więc gradu bramek nie obejrzymy.

I proszę tu nie pisać, że Niemcy mają wspaniałe trio, Ballack ostatnio troszkę cieniuje, w meczu z Argentyną kompletnie wysiadł kondycyjnie i w porównaniu z Andreą Pirlo to wypada on jednak trochę gorzej

To na tyle
Pozdro i miłego oglądania meczu

No to zobaczymy MISTRZU kto miał rację po meczu...co do Ballacka to wystarczy, że z zamkniętymi oczami podaj dokładniej niż taki Szymkowiak strzał też ma niczego sobie.... ale zobaczymy jak będzie po meczu!!! Jeżeli nie bedę miał racji to zwrócę Ci honor ale póki co obstaję przy swoim!! pzdr

No Pierniczek musisz przyznać, że to jednak ja miałem rację

Przepiękny mecz Pirlo, Ballack zupełnie niewidoczny.
To podanie do Grosso, cud miód.
Under 2,5 też ładnie wszedł, więc nie ma co narzekać

Teraz ładnie Włosi wygrywają w finale, nie ważne z kim, po prostu na to zasługują

Pozdro

i czekam na zwrócenie honoru

Do góry
#611612 - 04/07/2006 21:39 Re: [1/2] nIEMCY - WŁOCHY
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
Viva Italia!!!

Brawo - jednak jest sprawiedliwość na tym świecie. A już się bałem że szwaby znowu fartem dojadą do karnych i wymęczą.

Wygrała drużyna o klasę lepsza. Znakomicie poukładana w tyłach, potrafiąca rozegrać akcje (choć może szczególnie wiele ich nie było) i stwarzać sytuacje.

Na tym tle Niemcy dziś nie mieli właściwie nic do powiedzenia. Raziła bezradność w ataku, Ballack grał padlinę - tylko Klose z Podolskim próbowali coś robić w ataku, choć Klose "padł" po 70 min.

Bezbłędny Cannavaro, bardzo dobrze przyśpieszający grę Totti i Pirlo oraz chyba bohater meczu - Fabio Grosso. To już drugi raz ten obrońca zapewnia awans Włochom w końcówce (wcześniej z Australią).

Włochy całkowicie zasłużenie w finale

Szwaby out

Do góry
#611613 - 04/07/2006 21:40 Re: [1/2] nIEMCY - WŁOCHY
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
La perfezione, la precisione, la perfezione in ogni pollice, ringrazia, ringrazia, ringrazia!!!

Brawa dla Wlochow, brawa dla Niemcow za piekny mecz, podwojne brawa dla Wlochow za piekne bramki i gre "na tak" od poczatku do konca

Do góry
#611614 - 04/07/2006 21:42 Re: [1/2] nIEMCY - WŁOCHY
kurson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/05/2004
A naprawdę niewiele brakowało, żeby Niemcy prześlignęli się dalej. Sędziowanie w ich meczach jest naprawdę obleśne, sędzia jeśli nawet nie wypaczył wyniku, to co miał gwizdnąć dla Niemców - gwizdnął, a jak Włocha kosili na 17-18 metrze, to dziwnie nie reagował (np. faul na Tottim w ostatniej minucie I cz. dogrywki).

Na szczęście przy golu Grosso już nic nie mógł zrobić.

Do góry
#611615 - 04/07/2006 21:44 Re: [1/2] NIEMCY - WŁOCHY
solidny_gracz Offline
old hand

Meldunek: 17/10/2005
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

g mnie wygraWją jednak Niemcy. Mają olbrzymi potencjał i wspaniałe trio Ballack-Klose-Podolski. NA przeciwko jest sam Luca Toni, który wydaje mi sie, ze jest zbyt słaby alby poradzić sobie z obrońcami reprezentacji Niemiec.

Mistrzu, nie wiem czy się śmiać czy płakać po przeczytaniu Twojego posta

Sam Luca Toni
Nomusze przyznać że zawodnika wybrałes genialnie

Toni w ogóle nie zachwycił mnie w meczach grupowych i 1/16, tam nie było go prawie w ogóle widać. Udał mu się mecz z Ukrainą to fakt, ale żeby od razu pisać , że drużyna Włoch to tylko król strzelców Serie A to zakrawa na kpinę.

Włochy to zespół, który w prawie każdej formacji posiada gwiazdy, które jednym golem mogą zmienić losy meczu, a Ty piszesz coś takiego.

Zbyt słaby żeby poradzić sobie z panami 2 razy M. na środku obrony. No nie wiem
Osoba, która strzela 31 goli, pierwszy raz od kilkudziesięciu lat w arcysilnej, defensywnie usposobionej lidze włoskiej to nie jakiś kelner, tylko zawodnik klasy światowej, ma naprzeciw siebie dwóch niezbyt dobrych środkowych obrońców. Przypomnę tylko jak wszyscy tutaj na forum wyśmiewali ich po meczu z Kostaryką, a teraz nagle po kilku meczach okazuje się że to najlepsza defensywa na tych mistrzostwach (tak wynika z wielu postów)

Ja w tym meczu nie mam faworyta.
Skuszę się na zagranie under 2,5 za niedużą stawkę,
Po prostu taki jest teraz futbol, że obie drużyny starają się grać na zero z tyłu, więc gradu bramek nie obejrzymy.

I proszę tu nie pisać, że Niemcy mają wspaniałe trio, Ballack ostatnio troszkę cieniuje, w meczu z Argentyną kompletnie wysiadł kondycyjnie i w porównaniu z Andreą Pirlo to wypada on jednak trochę gorzej

To na tyle
Pozdro i miłego oglądania meczu

No to zobaczymy MISTRZU kto miał rację po meczu...co do Ballacka to wystarczy, że z zamkniętymi oczami podaj dokładniej niż taki Szymkowiak strzał też ma niczego sobie.... ale zobaczymy jak będzie po meczu!!! Jeżeli nie bedę miał racji to zwrócę Ci honor ale póki co obstaję przy swoim!! pzdr

No Pierniczek musisz przyznać, że to jednak ja miałem rację

Przepiękny mecz Pirlo, Ballack zupełnie niewidoczny.
To podanie do Grosso, cud miód.
Under 2,5 też ładnie wszedł, więc nie ma co narzekać

Teraz ładnie Włosi wygrywają w finale, nie ważne z kim, po prostu na to zasługują

Pozdro

i czekam na zwrócenie honoru

No podanie bardzo ladne jednakze jeszcze lepsze wykonczenie.. fenomenalnie strzelil Grosso... w sumie ze stojaka mocno zakrecil pilke.. druga bramka to juz tylko konsekwencja pierwszej ale znow wspaniale odegranie do Del Piero i znow swietny strzal na dlugi slupek!

Do góry
#611616 - 04/07/2006 21:55 Re: [1/2] NIEMCY - WŁOCHY
gumisz Offline
addict

Meldunek: 16/12/2003
Musze sie wpisac , VIVA ITALIANOOOOO ) Pieknie pieknie )

Do góry
#611617 - 04/07/2006 21:55 Re: [1/2] NIEMCY - WŁOCHY
Tomasz Frankowski Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/07/2004
ZIOMKI JEST SPRAWIEDLIWOSC JEST WRESCIE nienalzeal sie z podlonym polakom final i znow ten nasz byly pedalek wszedl ostro na bufona ale juz cholerka niewiem w ktorym momencie podobnie jak na argentyczyka

UNO UNO UNO TAK BEDZIE ITALLYY SWIETOWAC ja tez swietuje w szybkim tepie trzeba wlac do organizmu szybko gazu zeby zatrzymacsie jak to germany mowia DAS FINALE das ale nie dla was

Do góry
#611618 - 04/07/2006 21:55 Re: [1/2] NIEMCY - WŁOCHY
Tom Krus Offline
veteran

Meldunek: 11/03/2006
Czy ktoś może zatrzymać tak genialnie grających Włochów, tylko genialna defensywa Francuzów, szykuje się niezły finał, oby tylko Portugalczcy tego nie zepsuli, bo raczej nie mają szans z Italiano.

Do góry
#611619 - 04/07/2006 21:56 Re: [1/2] nIEMCY - WŁOCHY
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
Quote:

Emrod kiedy ściągniesz flagę z avatara?

tez czekam na to oby sie nam nie przefarbowal na italianca

Do góry
#611620 - 04/07/2006 21:56 Re: [1/2] NIEMCY - WŁOCHY
yoyo Offline
veteran

Meldunek: 22/03/2006
Gratulacje dla Włochów. Postawilem ze nie strzelą bramki do 90 min. i nie strzelili. Chcialem zeby wygrali mecz w dogrywce i tak sie stalo. Finał: Włochy - Francja. Stawiam na Franjce

Do góry
#611621 - 04/07/2006 21:58 Re: [1/2] NIEMCY - WŁOCHY
Veron Offline
addict

Meldunek: 19/10/2001
Brawo, Brawissimo... wreszcie szwaby dostaly nauczke. Mysleli, ze sedziowie ich przepchna do mistrzostwa...

Do góry
#611622 - 04/07/2006 21:58 Re: [1/2] NIEMCY - WŁOCHY
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Gratulacje dla Włochów. Postawilem ze nie strzelą bramki do 90 min. i nie strzelili. Chcialem zeby wygrali mecz w dogrywce i tak sie stalo. Finał: Włochy - Francja. Stawiam na Franjce

spokojnie z ta francja to nic pewnego- mysle ze bedzie podobny mecz jak dzis!!

Do góry
#611623 - 04/07/2006 22:00 Re: [1/2] NIEMCY - WŁOCHY
gremlin Offline
Carpal Tunnel

oczywiscie mowie o meczu francja portugalia

Do góry
#611624 - 04/07/2006 22:00 Re: [1/2] NIEMCY - WŁOCHY
hynek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 17/09/2005
eeehhh Panowie, za to kocha się piłkę nożną!!! Ogląda się wiele meczow gdy z boiska wieje nudą, idzie zasnąć. Wydaje się, trzeba być kretynem by sobie czas zaprzątac takimi za przeproszeniem pierdołami.

Ale taki jeden mecz, takie kilka minut w dogrywce od razu przywraca do głowy myśl: kocham pilkę nożną!

Wspaniała koncówka Włochów. Z jednej strony troszkę mi żal ze nie doszło do karnych, które to zawsze są wielkim widowiskiem i trzymają w napięciu, ale dla takiej końcówki również warto było! Wszyscy widzieli, świetne podanie do Grosso, nie mniej świetne uderzenie przed momentem wspomnianego. Niemcy ruszyli do ataku, odkryli się i dostali drugiego kopa i to kopa wcale nie byle jakiego...zamo wykończenie akcji przez Del Piero naprawde świetne.

Cieszę się ze w finale znaleźli się Włosi. Nie raz krytykowani za swą grę, jednak wydaje mi się ze zasłużenie dziś zostali zwycięzcami.

Teraz pozostaje tylko czekać na jutro. Preparing to the battle - part two

Do góry
#611625 - 04/07/2006 22:00 Re: [1/2] NIEMCY - WŁOCHY
marcen Offline
member

Meldunek: 18/06/2006
SZWABY idzcie do domu my nie powiemy nikomu!!!!!!!!!!!

lalalalalalllallaa hejjjjjjj ITALIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry
#611626 - 04/07/2006 22:01 Re: [1/2] NIEMCY - WŁOCHY
MagiK Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/01/2005
Quote:

Quote:

spokojnie z ta francja to nic pewnego- mysle ze bedzie podobny mecz jak dzis!!

dokladnie ja sklanialbym sie na X w regulaminowym czasie gry...ale to inny temat..
Grande Italia...rewelacyjny mecz

Do góry
#611627 - 04/07/2006 22:05 Re: [1/2] nIEMCY - WŁOCHY
Adik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 13/12/2003
Quote:

A naprawdę niewiele brakowało, żeby Niemcy prześlignęli się dalej. Sędziowanie w ich meczach jest naprawdę obleśne, sędzia jeśli nawet nie wypaczył wyniku, to co miał gwizdnąć dla Niemców - gwizdnął, a jak Włocha kosili na 17-18 metrze, to dziwnie nie reagował (np. faul na Tottim w ostatniej minucie I cz. dogrywki).

Odgwizdac rzut wolny za niby-faul popelniony przez Cannavaro w polu karnym to trzeba byc juz mocno zdesperowanym! Na szczescie zwyciezyl piekny futbol Forza Italia!

Do góry
#611628 - 04/07/2006 22:22 Re: [1/2] nIEMCY - WŁOCHY
PJ_8 Offline
2 x Playoff Winner

Meldunek: 22/12/2004
GRAZIE ITALIA !

Do góry
#611629 - 04/07/2006 22:22 Re: [1/2] NIEMCY - WŁOCHY
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Piekny mecz... najlepszy na tych mistrzostwach !

Mnóstwo walki... za zdrowie, ktore gracze obu druzyn zostawili na boisku naleza im sie ogromne brawa.

Pierwsza polowa dla wloch, druga dla niemiec.

W dogrywce juz tylko 1 team dominowal.

Genialny mecz Cannavaro, Pirlo, Grosso.

Remis i dokladny wynik trafiony.

Do tego typ na Italie @4.50 na triumf w turniju wciąż w grze.

Lippi genialny manewr ze zmianami. Czekanie na to co Jurgen zrobi i dopiero potem reakcja.

Ronaldinho juz nie ma, jednak jego duch wciaz unosi sie w powietrzu.... dwa "don luk passy"... Pirlo& Gilardinho...

JOGA BONITO

Do góry
Strona 9 z 12 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 >