#5847537 - 26/04/2013 21:53
Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
[Re: jerome]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Ja myślę że to przemyślana taktyka obu, Czarek mówi do Lewego, ja robię szum i biorę ciosy na siebie, ty grasz dobrego chłopaka i skupiasz się na piłce, bez żadnych komentarzy. Szum + dobra gra = miliony. W takim popbiznesie w sumie nic nie trzeba umieć, wystarczy szum i kasa się robi sama Według mnie Czaruś tylko się wygłupia i wcale niczego nie zmieni. Ale oczywiście jak Robert dostanie nowy kontrakt to Czaruś będzie bajki opowiadał jak to jego taktyka zadziałała. Wystarczy spojrzeć na Goetze... był jakiś szum w mediach, jakieś chore akcje jego agenta? Nic, cisza. Czy słyszałeś o jakimkolwiek szumie agentów piłkarzy z górnej półki? Nic. Wszystko dzieje się za sceną. Lewy dostanie nowy kontrakt i to bajeczny. Czaruś nie tylko nie będzie miał z tym nic wspólnego ale nawet nie będzie częścią procesu decyzyjnego. On jedynie robi za rozwydrzoną sekretarkę. Robert sam będzie widział czy mu kontrakt pasuje i na ile się zgodzić.
|
Do góry
|
|
|
|
#5848467 - 27/04/2013 22:20
[Re: Conrad]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Lewandowski trafił do Znicza Pruszków i po kilku miesiącach znalazł się w notesie szefa skautingu Lecha Poznań Andrzeja Czyżniewskiego. Opis był krótki i dosadny: "Wyjątkowy talent, trzeba go pozyskać". Po tej rekomendacji na wyjazdowy mecz Znicza z Piastem pojechał ówczesny trener Lecha Franciszek Smuda i... wyszedł po 15 minutach.
- Smuda zadzwonił do mnie zaraz po wyjściu ze stadionu i powiedział, że takiego drewniaka to on w życiu nie widział - opowiada Czyżniewski Brawo Smuda fachowiec pelna geba, najwidoczniej mial pecha z tymi remisami podczas EURO wczoraj widze ze znowu przegral w 2giej Bundeslidze i gnije na ost. miejscu.
|
Do góry
|
|
|
|
#5848474 - 27/04/2013 22:26
|
veteran
Meldunek: 13/02/2006
|
Marketingowo i finansowo to Bayern najlepsza opcja. Sportowo to zostanie w Dortmundzie. Jesli szuka nowych wyzywan to tylko Anglia.
|
Do góry
|
|
|
|
#5848722 - 28/04/2013 02:23
[Re: connor]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/01/2008
|
Lewandowski trafił do Znicza Pruszków i po kilku miesiącach znalazł się w notesie szefa skautingu Lecha Poznań Andrzeja Czyżniewskiego. Opis był krótki i dosadny: "Wyjątkowy talent, trzeba go pozyskać". Po tej rekomendacji na wyjazdowy mecz Znicza z Piastem pojechał ówczesny trener Lecha Franciszek Smuda i... wyszedł po 15 minutach.
- Smuda zadzwonił do mnie zaraz po wyjściu ze stadionu i powiedział, że takiego drewniaka to on w życiu nie widział - opowiada Czyżniewski Brawo Smuda fachowiec pelna geba, najwidoczniej mial pecha z tymi remisami podczas EURO wczoraj widze ze znowu przegral w 2giej Bundeslidze i gnije na ost. miejscu. już zgnił i tym samym zleciał do 3ciej Bundesligi
|
Do góry
|
|
|
|
#5848943 - 28/04/2013 09:25
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5849202 - 28/04/2013 18:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
|