Mecz dniaBrawo
Amperek, ja dziś nie zdążyłem podać typów, a grałem hcp 1,5 na USA (patrz dział "Wklejamy Kuponiki"), zdecydowanie zaniżony kurs na Polskę więc typ był jak najbardziej opłacalny, i nasi całkiem ładnie zagrali, najpierw dali zarobić a potem ograli Jankesów
W tej sytuacji i wobec kontuzji Mariusza - na razie nie wiem jeszcze czy jutro "ruszę" mecz naszych, dziś Serbowie odjechali na kilkanaście małych punktów, najważniejsze dla Polski to jutro wygrać ale nie ma co ukrywać że sytuacja Serbów jest lepsza po dzisiejszym dniu choć mecze z USA jeszcze przed nimi.....
W innych grupach....Grupa B to wygrana Brazylii, przed nami mecz Argentyny, w tej grupie już wszystko jasne, co do awansu, Argentyna będzie pewnie druga ale pozostały mecze zespołów południowo-amerykanskich u siebie wiec jedyne co można grac to probowac handicapy na seta na gosci (ewentualnie overy punktowe w meczu przy liniach około 130-135pkt).
Grupa C - jednak już wszystko jasne, awansowały Rosja i Francja na 99% - Włosi musieliby 2 x wygrac z Rosja i liczyc na porazke Francji z Chinami za tydzień...a jesli jutro Francja wygra z Rosją to juz jutro na 100% bedzie w FF.
Grupa D - dziś ciekawy mecz za nami, Kuba wygrała 3-2 choć w małych punktach przegrała 98-113 - cała siatkówka
te małe punkty nie są tu bez znaczenia, Bułgarzy choć przegrali mecz, odrobili stratę w małych punktach do Kuby, i przed nimi jutro mecz o wszystko, jeśli wygrają to w ostatniej kolejce będzie "liczenie punktów" - Kuba gra u siebie z Koreą, Bułgarzy jadą do Egiptu....ale najpierw jutrzejszy mecz, Kuba wygrywając jutro jest de facto w Moskwie, czy wygra? myślę że będziemy świadkami wyrównanego meczu i typ na hcp +1,5 na Kubę za 1,50 w Expekcie jest godny uwagi...do tego może np. Korea za 1,20 - sportowo Korea od Egiptu na pewno jest lepsza...
Zapraszam do dyskusji