nie będę zakładał nowego topiku bo zapewne po chwili zostałby zlikwidowany. jednak nie podoba mi się parę rzeczy i myślę że warto w temacie o baw to napisać. nie ukrywajmy, buk kusi przede wszystkim ofertą LIVE. poza tym prezentuje conajwyżej żałosny poziom.
nie wiem po co istnieje coś takiego jak rzekomy ''polski support'' . przecież oni zabierają się do odpowiedzi niczym sójka za morze. czasami na jakąś reakcję z ich strony, na zwykłego mejla musiałem czekać kilka dni.
w tej chwili mam parę pytać i wątpliwości, pomny tego co czytam, narobiłem dla pewności pełno skrinów ze swojego konta.... wpłaciłem tam kaske jakoś z początkiem czerwca... zainwestowalem 100zł, dziś mam 500zł i naturalnie czynie pierwszą swoją wypłatę, choć jestem pełen oBAW!
obecnie czekam na odpowiedź od nich od poniedziałku, oczywiście w międzyczasie wolałem drogą mejlową porozumieć się z angielskim supportem --> błyskawiczne odpowiedzi. dziś bez problemu, w szybkim tempie wymieniłem z nimi po 3mejle. jestem mało cierpliwym człowiekiem i nie mam zamiaru czekać na polską reakcję mułowatego supportu. pakuję stąd walizki, mam nadzieję że będą pełne.. choć po tym co czytam na podstawie doświadczeń innych graczy zastanawiam się czy w ogołe ujrzę walizkę
komiczne są mejle od BAW namawiające do typowania meczu mundialu... szkoda tylko że dochodzą z jednodniowym opóżnieniem założyłem tam konto pierwszy raz, jedyne z tego ip, grałem uczciwie, 500zł to moze żaden wielki pieniądz ale obecnie dla mnie dosyć istotny, zwłaszcza że po tym co oni wyprawiają z innymi graczami, nie mam ochoty tam inwestować ze swiadomością że może gram sobie wirtualnie, jakbym się bawił w giełdę na onecie czy bilard na ogame.
czekam na rozwój wypadków, moim zdaniem wypłata na mb powinna być błyskawiczna, zakomunikowałem im o zamiarze wypłaty już wcześniej, wysyłałem 2stronny skan dowodu kilkakrtonie(!) - przezornie. no i oczywiście ostatni ich kontakt polegał na nakazaniu mi wysłania im skanu dowodu tożsamości (sic!!!). na pozostałe moje pytania nie raczyli odpowiedzieć, chyba im się nie chciało, za gorąco jest...
kolejna rzecz która mnie mega-bulwersuje to zachowanie forum mecz.pl do tego co się dzieje, do tego jak jawnie wielu z nas jest oszukiwanych najbardziej popularne i poczytne forum bukmacherskie w naszym kraju.... mnóstwo użytkowników a także niezarejestrowanych osób odwiedzą tą stronkę codziennie i co? karmieni jesteśmy cenzurą i komunistycznym zachowaniem niektórych jednostek!
zachowanie coniektórych władnych tu osób przypomina mi szopkę, cyrk, kółko różańcowe, towarzystwo wzajemnej adoracji czy nie wiem jak już to nazwać, ale propaganda jakby wiernie odzwierciedla to co się dzieje w pzpn-ie ( pzpn, pzpn, j**** j**** pzpn) dziwię się, że forum reklamuje taką amatorkę, aż śmierdzącą szwindlem i zachowaniem zmierzającym do nabijania ludzi w butelkę.
niewygodne są niektóre posty prawda????????
pieniądze to nie wszystko rozumiem, że reklamy muszą być. z pewnością na takim forum swoje logo zamieściłby z chęcią każdy buk. całkiem niedawno widniało tu najszerzej
SB - moim zdaniem rzetelny buk. no cóż, kieszeń najważniejsza -> nieważne że świadomie przyjmuje się i akceptuje oszustów. nieważne, że co rusz ktoś próbuje
UDOWODNIĆ! (patrz: sytuacja z wczoraj) oszustwa, ważne by
ba (dzie) w był na topie, miał nieskazitelną opinię, by można było rekrutować kolejnych - nowych graczy, którzy albo utopią pieniądze albo ich po prostu już nie zobaczą.
juz mi się nie chce pisać, kto chce niech się wypowie na ten temat, ja czekam na sianko od nich i wszystkim i wszędzie będę komunikował żeby trzymali pieniadze głeboko w sakiewce przed baw
OSZUSTOM!!! pozdrawiam uczciwych i prawdziwych kibiców-hazardzistów