#614262 - 07/07/2006 21:04
Re: Puchar Intertoto - 2 runda, rewanże
|
veteran
Meldunek: 28/09/2001
|
Quote:
Jesli mecz bedzie czysty to wygra Lech, ale po smiesznym kursie nie oplaca sie go stawiac. Jesli bedzie walek to chyba warto sprobowac 2 po kursie ~8,50
Nie bardzo rozumiem, dlaczego Lech miałby odpuścić Intertoto skoro po przejściu Tiraspolu i Riedu są w pucharze UEFA... Taki cel przyświecał właśnie włodarzom Amiki kiedy przejmowali Lecha - chcieli grać w europejskich pucharach. Jak by im nie zależało to ani Amika ani Lech nie szarpały by się pod koniec ligi, żeby wejść do pucharów.
Jeśli Lech odpadnie z takimi ogórkami to będzie słaby początek pracy Smudy i stracę szacunek do tego nowego tworu już na początku jego istnienia Nie przejście do następnej rundy będzie oznaczało, że nasza piłka jest naprawdę słaba. Skoro z 2 dobrych drużyn pierwszoligowych nie uda się sklecić jednej, która pokaże Mołdawianom gdzie raki zimują (nawet mimo sezonu przygotowawczego!) to nie wróży nam dobrze.
|
Do góry
|
|
|
|
#614264 - 07/07/2006 21:52
|
veteran
|
Na stronie Lecha można zobaczyć filmik z konferencji Smudy, na której wypowiada się na temat przygotowania i gry w Intertoto. Warto obejrzeć (także dla tekstów Smudy... ). Wygląda na to, że LEchici są w środku ciężkich przygotowań na sezon ligowy i będą grać z Tiraspolem na sporym zmęczeniu. Tak czy owak powinni to wygrać, ale ja granie na nich raczej odpuszczam. Wałków raczej przy Smudzie piłkarze nie zrobią. Chyba nie są aż tacy głupi, żeby trenerowi od razu na początku współpracy podpadać, kiedy właśnie klaruje się szkielet drużyny. Grają jutro o 18 - pewnie będzie gorąco, atmosfera raczej piknikowa na stadionie zapewne- nie łatwo będzie o wygraną 2 bramkami.
|
Do góry
|
|
|
|
#614265 - 07/07/2006 21:56
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/05/2003
|
Wypowiedź Smudy:
- Od samego początku mówiliśmy, że najlepiej jakby Pucharu Intertoto dla nas nie było. - mówił dziś na konferencji prasowej, trener Franciszek Smuda - Dopiero układamy zespół. Rozpoczęliśmy przygotowania do sezonu nie na Intertoto, tylko na mecze Intertoto. Przecież mogłoby się okazać, że przejdziemy do kolejnej rundy, a potem odpadniemy. W ten sposób minęłyby cztery tygodnie bez przygotowania, a na piąty mamy już ligę. Wtedy nie mamy ani Intertoto, ani ligi. Wszystko robimy pod ligę, dlatego te dwa mecze z Tiraspolem musimy grać na zmęczeniu.
- Reiss na pewno zagra. Trzy dni z nami nie trenował i tu dam przykład. Po tej przerwie, przyszedł na trening i zakręciło mu się w głowie. To znaczy, że ten zespół cały czas idzie do przodu.
|
Do góry
|
|
|
|
#614270 - 08/07/2006 10:24
|
Pooh-Bah
Meldunek: 21/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#614271 - 08/07/2006 10:28
|
veteran
|
Znasz Smude? Wódkę z nim piłeś czy co? Smuda powiedział, że Intertoto im nie pasuje i lepiej, żeby go nie było, bo przygotowują się na ligę. Mimo tego w Intertoto grają i chyba nie zakładają, że odpadną z ogórkami i pokażą się w ten sposób tym kilku tysiącom kibiców, które przyjdzie obejrzeć nowego Lecha. Może i nie awansują, ale przegrać tego nie mogą po prostu...
|
Do góry
|
|
|
|
#614272 - 08/07/2006 10:34
|
5 minut po czasie
Meldunek: 13/05/2005
|
lecha nie opłaca sie grac po tak niskim kursie a wy tylko dyskusje o "lechu" .Sa inne lepsze mecze do grania po lepszych kursach
|
Do góry
|
|
|
|
#614273 - 08/07/2006 10:44
|
veteran
|
W tej chwili to albo kursy już pospadały, albo mecze poblokowane z powodu jakiś plotek i domysłów. Ja tam Intertoto odpuszczam.
|
Do góry
|
|
|
|
#614275 - 08/07/2006 11:07
|
addict
Meldunek: 07/06/2005
|
Quote:
Sluchajcie Smuudy, jak mowi ze nie chce Intertoto "miedzy wierszami" to znaczy ze nie chce i JUZ... Wiec LECH odpadnie po remisie !!!!!! TO JEST PEWNE !!!
PS> Znam Smude jeszcze z czasow prowadzenia Widzewa...i jak mowil ze nie interesuje go Liga a nie np. Puchar Polski to WIDZEW przegrywal z Tczrecioligowcami np. Polarem Wroclaw i Odpadal...WSZYSCY W LODZI O TYM WIEDZIELI i nawet nie mieli pretensji bo potem byly same wygrane w lidze !!!!
Wiec poznaniaczki sie tak nie podniecajcie...bo odpadniecie z Tiraspolem ale bedziecie w czołowce Tabeli ligowej.
Dajcie spokuj to jakies jaja sa... Wiadomo ze Smuada sie nie cieszy z tych spotkan a konkretniej z ich terminow bo rozpier mu przygotowania... wiadomo teraz sie biega po gorach a nie rozgrywa spotkania ale jesli juz graja to te 3 mecze jakie im zostaly mozna zagrac. Nie wiem skad wy wyciagacie te wypowiedzi Smudy ja np wciaz natykam sie na wypowiedzi w stylu :" na bank wygramy", "nienawidze przegrywac", "od poczatku rzucimy sie na rywala to bedzie totalna ofensywa" itp Oczywiscie ze Smuda wolalby zagrac ten puchar grac w sierpniu a nie teraz ale coz jak juz jest trzeba grac i wg mnie Lech wygra na 100% ale czy oplaca sie grac kazdy sobie sam zdecyduje...
|
Do góry
|
|
|
|
#614276 - 08/07/2006 11:09
|
enthusiast
Meldunek: 02/05/2006
|
Quote:
Lech wygra na 100% ale czy oplaca sie grac kazdy sobie sam zdecyduje...
No glupszej wypowiedzi na forum bukmacherskim to chyba nie czytalem
|
Do góry
|
|
|
|
#614277 - 08/07/2006 11:14
|
addict
Meldunek: 07/06/2005
|
Quote:
Quote:
Lech wygra na 100% ale czy oplaca sie grac kazdy sobie sam zdecyduje...
No glupszej wypowiedzi na forum bukmacherskim to chyba nie czytalem
No moze troszke zle sie wyrazilem ale mozna dojsc... Powiedzmy wg mnie Lech powinien wygrac i jestem o tym wielce przekonany choc niegdy nie mozna byc do konca czegos pewnym... A kazdy musi zdecydowac sam czy mu sie oplaca ryzykowac za tak niski kurs bo kazdy typ to ryzyko... mam nadzieje ze teraz mnie juz rozumiez
I jeszcze jedno zeby nie wywolywac jakiejs klotni- ja nie mowie ze nie macie razji w swoich opiniach , wyrazam swoje zdanie i raczej nie zgadzam sie z niektorymi pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
|
|