#1076354 - 25/03/2007 00:05
Re: Rozmowy na temat elity
[Re: mtudor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
Podsumowanie miałem zrobic za 3 m-ce 1 kwietnia wtedy tez bede miał duzo czasu (urlop)narazie nie mam czasu zrobic pełnego rozliczenia dlatego tylko podaje stan konta.Przeniosłes temat twoja sprawa. ale czas na zmienianie avatarów to masz ... to akurat zajmuje pare sekund jeszcze jakies aluzje nie ma co sie denerwowac ja tylko żartowałem panie Mtudor
|
Do góry
|
|
|
|
#1078405 - 25/03/2007 08:57
[Re: Rafik 25]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Ja proponuje by micha$ był modem elity bo wymiata tymi postami Dzięki za uznanie, ale nabór się już skończył. Jak będzie następny to przypomnę zielonym, że już mam nominację... PS. Sorki za OT.
|
Do góry
|
|
|
|
#1079126 - 25/03/2007 21:24
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
statystyki muszą być ! widzicie jak prowadzilem temat w tamtym roku gdy pojawialo ise kilka kuponow dziennie, a jak teraz gdy od biedy raz na tydzien, zresztą z Lupkiem mamy dzentelmeńska umowe, nie ma podsumowania, gole klate
|
Do góry
|
|
|
|
#1118408 - 07/04/2007 23:45
[Re: Szczypior]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/02/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1123618 - 10/04/2007 07:32
[Re: KoBi]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 18/06/2001
|
ch** tam z piciem i ze swietami. tematy szczypiora (sczypopa) czy jak mu tam i ignoratora to jedna wielka smiesznosc, ale to dobrze. jest czym sobie poprawic humor nie jednokrotnie. To pierd*** Igno w liczbie mnogiej, zgrywanie sie na chyba serwis (do herbaty) jest rewelacyjnie rozwalacje. A juz koncowki ą i ę w wyrazach na tym forum to jakas plaga, ja nie wiem ku** jak tak mozna kaleczyc jezyk polski. I to najczesciej studenci (paradoksalnie), ale w tym kraju juz malo co dziwi..Brawo Motopompa i Valverde ludzie, ktorzy maja pomysl, konsekwencje i beda zarabiali pieniadze, a reszta niech sie bawi za tatusiowe pieniazki. Pozdrawiam swiatecznie amatorow ( i otworze temat, bo wiem ze sie dzieciaki odezwa)
|
Do góry
|
|
|
|
#1125214 - 10/04/2007 21:17
[Re: raf]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
ch** tam z piciem i ze swietami. tematy szczypiora (sczypopa) czy jak mu tam i ignoratora to jedna wielka smiesznosc, ale to dobrze. jest czym sobie poprawic humor nie jednokrotnie. To pierd*** Igno w liczbie mnogiej, zgrywanie sie na chyba serwis (do herbaty) jest rewelacyjnie rozwalacje. A juz koncowki ą i ę w wyrazach na tym forum to jakas plaga, ja nie wiem ku** jak tak mozna kaleczyc jezyk polski. I to najczesciej studenci (paradoksalnie), ale w tym kraju juz malo co dziwi..Brawo Motopompa i Valverde ludzie, ktorzy maja pomysl, konsekwencje i beda zarabiali pieniadze, a reszta niech sie bawi za tatusiowe pieniazki. Pozdrawiam swiatecznie amatorow ( i otworze temat, bo wiem ze sie dzieciaki odezwa) Ty najpierw sam zacznij pisać po polsku, a nie wytykasz innym kaleczenie języka ojczystego... :|
|
Do góry
|
|
|
|
#1125476 - 10/04/2007 22:00
[Re: Zylek90]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 18/06/2001
|
Ehh panowie, glupio mi totalnie, nawet nie pamietam jak to pisalem. Nie wiem co mnie do tego sklonilo, zapewne jakas niezbyt madra rozmowa. Nie bede sie usprawiedliwial, ale wczoraj popilem i to ostro. No ale pic to trzeba umiec, a jak sie nie umie, to niech sie nie wlacza kompa. Przepraszam serdecznie osoby wymienione w mojej beznadziejnej probie wypowiedzenia sie. Mam nadzieje, ze nie beda zywic urazy do mnie w przyszlosci. Jeszcze raz sorry i pozdrawiam:(
|
Do góry
|
|
|
|
|
|