#617677 - 12/07/2006 19:50
Re: Kupię, Sprzedam, Wymienię [18]
|
newbie
Meldunek: 12/07/2006
|
Quote:
Quote:
Quote:
Macias oddaj piotrasowi bo inni czekają w kolejce żeby pożyczyć od piotrasa ;P
z tego co pamiętam kolega zyziek tez zrobił kiedys wałek, skad nagle taki uczciwy jesteś????
wałkiem to Ci moge po dupie przejechać żółtodziobie
poszukam zyziek w archiwum i wkleje jak kogos rąbnąłes jak mi sie wydaje na kase
|
Do góry
|
|
|
|
#617678 - 12/07/2006 20:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/01/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Macias oddaj piotrasowi bo inni czekają w kolejce żeby pożyczyć od piotrasa ;P
z tego co pamiętam kolega zyziek tez zrobił kiedys wałek, skad nagle taki uczciwy jesteś????
wałkiem to Ci moge po dupie przejechać żółtodziobie
poszukam zyziek w archiwum i wkleje jak kogos rąbnąłes jak mi sie wydaje na kase
ta może rąbnąłem Ciebie w dupe maksymalnie z kopa 
|
Do góry
|
|
|
|
#617680 - 12/07/2006 22:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/08/2002
|
Quote:
Dość tego oczerniania!
Piotras nie wiem kto Ciebie oszukał, ale ja loguje sie pierwszy raz od kilku miesiecy na forum i od razu czytam Twoje oszczerstwa.
Nie wiem kto sie podawal za moja osobe i oszukal Cie na jakakolwiek kwote, ale nie pozwole zebys moje zaslugi oczernial w ten sposob!
OFICJALNIE OSWIADCZAM, ZE NIE MAM NIC WSPOLNEGO Z TYM CO ZARZUCA I PISZE PIOTRAS
Znalazlem w archiwum twoja rozmowe z Gogetem z dnia 20.03.2006 ktora mi przeslal Goget:
Brat wyjechal do Kanady, powrot ma zaplanowany na 20 kwietnia...
Typy konkursowe podaje za niego...
Ale z tego co wiem(bo rozmawialem z Piotrasem na gg) i przekazywalem za brata to mial sie z nim skontaktowac, jesli i ustalic wszystko z nim...
Bede rozmawial z bratem w srode to zapytam...
Pozdrawiam ------------------------------------------------------------
Tak wiec, nie bylo zadnej sytuacji? jak to wytlumaczysz, jak mogles byc w Kanadzie jak studiujesz z tego co wiem?
|
Do góry
|
|
|
|
#617682 - 12/07/2006 22:26
|
enthusiast
Meldunek: 19/12/2005
|
Quote:
Quote:
Dość tego oczerniania!
Piotras nie wiem kto Ciebie oszukał, ale ja loguje sie pierwszy raz od kilku miesiecy na forum i od razu czytam Twoje oszczerstwa.
Nie wiem kto sie podawal za moja osobe i oszukal Cie na jakakolwiek kwote, ale nie pozwole zebys moje zaslugi oczernial w ten sposob!
OFICJALNIE OSWIADCZAM, ZE NIE MAM NIC WSPOLNEGO Z TYM CO ZARZUCA I PISZE PIOTRAS
Znalazlem w archiwum twoja rozmowe z Gogetem z dnia 20.03.2006 ktora mi przeslal Goget:
Brat wyjechal do Kanady, powrot ma zaplanowany na 20 kwietnia...
Typy konkursowe podaje za niego...
Ale z tego co wiem(bo rozmawialem z Piotrasem na gg) i przekazywalem za brata to mial sie z nim skontaktowac, jesli i ustalic wszystko z nim...
Bede rozmawial z bratem w srode to zapytam...
Pozdrawiam ------------------------------------------------------------
Tak wiec, nie bylo zadnej sytuacji? jak to wytlumaczysz, jak mogles byc w Kanadzie jak studiujesz z tego co wiem?
Macias to typowe chamidlo, kiedys pamietam mialem swoje forum, Macias byl tam moderatorem i specjalista od MLB, mielismy rozne zdania na pewne tematy, chcial zbanowac kilka osob bo mu sie nie podobaly , natomiast ja tego nie chcialem, za kilka dni forum zostalo wyczyszczone o pol postow, na szczescie mialem kopie zapasowa , ale podejrzewalem Maciasa o ta rzez , oczywiscie sie nie przyznawal, wyczyscil tez logi w panelu admina na forum, zobaczylem jednak logi w cpanelu na serwerze, zobaczylem ze ktos buszowal z konkretnego IP o 2 w nocy, kiedy sprawdzilem to bylo IP Maciasa , kiedy mu o tym powiedzialem ze wiem ze to on, powiedzial ze to pewnie jego brat cioteczny bawil sie przy komputerze i to pewnie on to zrobil, nie dalem sie oszukac i podziekowalem temu panu dajac mu na pozegnania bana, temu panu juz dawno podziekowalem , i innym tez polecam 
|
Do góry
|
|
|
|
#617683 - 12/07/2006 22:38
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/06/2006
|
Quote:
Kupie neteller- 22Euro zainteresowanych prosze na PW lub GG:7004371
Udane tranzakcje miezdzy innymi : Vebnaster, Stoprocent, Chim123
Już ;]
Udana wymiana z Kane1910
|
Do góry
|
|
|
|
#617684 - 12/07/2006 22:38
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
Quote:
Wystepuje z oficjalna prosba do uzytkownika Kris5, ktory dzis dokonal transakcji z "Macias" by przekazal dane, namiary na tego oszusta, ktory jest mi winien 100 Euro, licze na odzew ze strony innych uzytkownikow, ktore tez moglyby mi pomoc w tej sprawie, a takze o interwencje moderatorow dzialu.Quote:
Dość tego oczerniania!
o calym zajsciu Wie moderator Goget, ktory rowniez w moim imieniu przeprowadzal rozmowe z uzytkownikiem Macias, bylo to w okresie marzec-kwiecien, jeszcze dzisiaj napisze do Goget'a zeby sie wypowiedzial w tym temacie.
Potwierdzam, że wiem o całej sprawie i postawa Maciasa poprostu mnie przeraża. Po cichu liczyłem, że jednak odda kasę i ta nieprzyjemna sprawa jakoś się wyjaśni. Jednak z tego co widze to Macias woli kombinować. Niestety Macias do wszystkiego można dojść i tą kasę i tak będziesz musiał oddać.
Sprawa wygląda tak - Piotras kilka razy wymieniał się z Maciasem i pożyczał mu kasę (niezbyt mądre pożyczać komukolwiek kase z forum), którą potem oddawał. W marcu pożyczył mu 100 E i pewnie Macias tą kasę przegrał. Nie miał z czego oddać więc zaczął kombinować. Nie odpisywał do niego ani na priva (mimo, że brał np. udział w konkursie tenisowym) ani na gg (ale z innymi osobami zapewne rozmawiał). Piotras sprawę zgłosił do mnie i prosił o kontakt z Maciasem. No i odpisuje mi "niby" jego brat, który twierdzi, że Macias jest w Kanadzie i wróci za miesiąc. Następnego dnia Fro Lech pisze mi na GG, że jeden z użytkowników rozmawiał z Maciasem przez telefon i w Kanadzie go nie ma. Gdyby ktoś mu się włamał na konto i oszukał Piotrasa to po jakiego głupa podawałby za niego typy do konkursu ?.
Chłopcze sprawa jest oczywista, narobiłeś sobie bigosu, nie miałeś z czego oddać to nawymyślałeś bajek i znikłeś na te 4 miesiące żeby sprawa ucichła. Teraz udajesz głupa i liczysz, że ktoś kupi te śmieszne wymówki.
Wszystko można sprawdzić i tylko kwestia czasu kiedy tą kasę, którą ukradłeś oddasz.
|
Do góry
|
|
|
|
#617687 - 12/07/2006 22:57
|
enthusiast
Meldunek: 19/12/2005
|
Quote:
hahahah jaki frajer ten złodziej,takie to żałosne i to takie wały.Panowie licze na was,że wydrzecie hajs od tej żałosnej osóbki i jeszcze jakaś nawiązka będzie trzebab yc idiotom,żeby takie coś robić i jeszce tak mieszać...to jest niedowiary do czego ludzie są zdolni
Niedowiary jest to co robi hazard z czlowiekiem 
|
Do góry
|
|
|
|
#617690 - 13/07/2006 07:22
|
Olimpijczyk
Meldunek: 14/05/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#617691 - 13/07/2006 09:36
|
addict
Meldunek: 04/06/2006
|
Quote:
Macias to typowe chamidlo, kiedys pamietam mialem swoje forum, Macias byl tam moderatorem i specjalista od MLB, mielismy rozne zdania na pewne tematy, chcial zbanowac kilka osob bo mu sie nie podobaly
no wlasnie, tak to potem jest jak dziecko dostanie prawa adma 
|
Do góry
|
|
|
|
#617693 - 13/07/2006 11:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/05/2004
|
Quote:
Kupie 25 pln na moneybookers
Płace Mbank
!!! jestem ciągle jak coś
Nieaktualne
Wyamian z uzytkownikiem : Kiulik
|
Do góry
|
|
|
|
#617694 - 13/07/2006 11:51
|
stranger
Meldunek: 23/06/2005
|
Quote:
Quote:
Kupie 25 pln na moneybookers
Płace Mbank
!!! jestem ciągle jak coś
Nieaktualne
Wyamian z uzytkownikiem : Kiulik
Potwierdzam udaną wymianę 
|
Do góry
|
|
|
|
#617695 - 13/07/2006 12:01
|
enthusiast
Meldunek: 30/10/2002
|
Quote:
posiadam kase na MB jak ktos potrzebuje chetnie pomoge wplacam drugi oczekuje na MBank gg: 8566207 tyklo powazne oferty
Nadal aktualne
|
Do góry
|
|
|
|
|
|