Oprócz tego na pewno gram Jankovic 2,2
PaddyPower i Jankovic +1.5 seta 1,44
PaddyPower .
Oglądałem obie wczoraj - jeżeli Jankovic zagra na zbliżonym poziomie do wczorajszego występu przeciwko Wozniacki, to z Isi nie będzie co zbierać. Cornet może i w życiowej formie, ale wczoraj masa błędów niewymuszonych (zresztą Radwańska jak na siebie też miała chyba około 20-25 UE w 2 setach), dużo serii gemów, przełamań. Dużo słabszym poziom. Ale że to WTA i tu dyspozycja zmienia się w ciągu 15 minut, bez szaleństw ze stawkami..
Raonic jak był po 3,00 i więcej to było value. Teraz już nie podoba mi się tak ten kurs. Murray niby męczy, ale po pierwsze wymęcza, a po drugie ostatnio z Dimitrovem zagrał bardzo wyrównane spotkanie i mógł je wygrać. Tak więc na pewno z lepszym przeciwnikiem, a takim jest Milos, Andy zagra lepiej niż chociażby z Veselym. Aczkolwiek +1.5 seta na Raonica około 1.5 kursy jest wg mnie do gry.
Pennettę widziałem w 2 meczach (Stosur i Giorgi) i zdecydowanie jest forma. Nie dane mi było oglądać Stephens (wczorajszego meczu nie było streama chyba nawet), ale jakoś te wyniki mnie nie przekonują. Włoszka dobrze trzyma podanie, świetnie potrafi zmienić tempo i nie ma przestojów w grze. Dlatego gram w jej kierunku po kursie 1,73 w
PaddyPower . Ze stawką nie szaleje, bo jak jeszcze raz przypominam to WTA i Amerykanka gra u siebie.