Cukier równiez niezgodze sie co do twojego typu Kovals 1-3 @3 .Tak jak Marcios napisał jest jeszcze Łotysz. O Złoto powinni walczyc Fin i Norweg a na podium napewno bedzie chciał sie równiez wdrapac Zelezny. Dlatego NO BET.
Ja zdecydowałem sie na zagranie:
Thörnblad Linus - Ukhov Ivan 2 1.85
Lebedeva Tatyana - Pyatykh Anna 1 1.15
AKO 2.13 Exp 3/10
Lekkoatletyczne ME: Trójskok Kobiet Zwycięzca Lebedeva, T 1.30
Halkia, F - Jesien, A 1 1.38
Stawka 8/10
Stawka 10/10
Lekkoatletyczne ME: Skok wzwyż Mężczyzn Holm, S 1.30 miejsce 1-3
Lekkoatletyczne ME: Trójskok Kobiet Zwycięzca Lebedeva, T 1.30
Dabrowski, D - Frolov, V 2 2.00
Stawka 5/10 pseudokontra
Dzis znów króciutko, bo mało czasu mam ostatnio. Lebedeva głowna faworytka do złota, jesli Devetzi niebłysnie dzis i niewystrzeli z forma to nikt inny niejest w stanie Rosjance zagrozic. W biegu na 400m ppł kursy strasznie dziwne. O złoto walczyc powinny Halkina i Antipova. Polka po tym co pokazała to góra brazowy medal i to bardzo niepewna sprawa, dlatego tez troszke nierozumie par jakie ustawił
Unibet. Osobiscie zagram pewnie jeszcze cos w STSie kurs na miejsce Ukrainki 1-3 1.75 kusi mocno. W skoku wzwyz buki faworyzuja mocno Thornblada, ale dlaczego?? Niewiem, sam fakt bycia Szwedem ma mu tak pomoc, przed ME zagrałem zakład na 2 medale w skokach M i K dla Szwecji ( stawka 5/10 jakby kogos interesowało) wiec dzis niewyobrazam sobie dwóch Szwedów na pudle. Moim zdnaiem jest kilka kursów na niego przeszacowanych, kto poszuka ten znajdzie. Dabrowski.... ojj powoli juz sam niewiedziałem co o nim myslec, dlatego czesciowo skontrowałem o ile ten zakład mozna kontra nazwac.