Buahahahaa, dalej to jest piekne. Szczegolnie jak sie pamieta tamte czasy, wtedy te smaczki jak dresy centrebetu czy 'Sylwia' nabieraja dopiero rozmachu
Wiemy jedynie, że Zoom.Me ma być start-upem o zasięgu globalnym, całkowicie nowym sposobem na dzielenie się emocjami pomiędzy bliskimi sobie osobami.
Dowiedzieliśmy się, że zespół pracuje zarówno nad software'em, jak i hardware'em nowego urządzenia. - Powstaje prototyp w drukarce 3D i będzie to coś niesamowitego.
Coś na kształt "odbiornika" do przesyłania informacji.
Zapewne jakaś popierdułka. Ale wyborcvza mocno kręci temat. OD rana. Chyba się zorientowali żę coś nie halo, bo w ostatnim artukule dodali komentarz z działu technicznego, że deszczu z tego nie będzie.
Chociaż patrząc ile dziwac się przyjeło to może prototyp z drukarki 3d, wyśle super emocje z odbornika. Pan Mateusz musi się mocno nudzić i szachy chyba jednak w myśleniu nie pomogły lub jakis pobudzony markietingowiec spróbował błysnąć.
...kiedyś muszę gdzieś z czymś podobnym wyskoczyć. W piątek przychodzi strażak na odbiór budowy, to może być dobra okazja
"A' propos szczania do zlewu. Kiedyś jeszcze w gimbazie był taki Michał co zawsze był przygotowany na lekcje, zawsze miał zadania domowe, dobrze się uczył itp. Pewnego dnia pojechałem na rower i koło Biedronki jak chciałem przejechać na drugą stronę ulicy(jechałem po ścieżce rowerowej przy chodniku) patrzę na prawo- nic nie jedzie, na lewo też no to jadę, a że światło miałem zielone to niczego się nie bałem i później jeszcze przez park jechałem i w końcu do domu. "
Oscar Pistorius ma za sobą pierwszą noc w więzieniu w Pretorii. Niepełnosprawny sportowiec, skazany za zabicie swojej narzeczonej Reevy Steenkamp przepłakał w celi całą noc, aż w końcu zasnął.