Witam,
ja tylko chciałbym podrzucić pomysł co do spotkania/zlotu.
Już z paroma osobami rozmawiałem na ten temat i jest grono osób które na dzień dzisiejszy wyraziły zgodę także powiedźmy że światełko w tunelu jest. Pozostaje puścić tę wiadomość na łamach ogólnego forum i zobaczymy jak będzie z ogólnym zainteresowaniem.
Plan jest taki aby spotkać się na wspólne kibicowanie (a głównie to spotkać się wspólnie) podczas meczu finałowego Ligi Europy który w tym roku przypomnę-odbędzie się na stadionie narodowym w Warszawie.
Myślę że jest to fajny pomysł ze względu chociażby na miejsce - centralny punkt Polski, nawet ludzie z najodleglejszych miejscowości nie będą mieli problemu żeby trafić i nie będą narzekać że muszą z Krakowa walić na Hel i odwrotnie.
Otoczka spotkania - mecz finałowy LE, wspólne oglądanie (kwestia zdobycia biletów), coś czego jeszcze brać mecz.pl nie miała nigdy przyjemności zaznać
Co do samego przebiegu spotkania jak i ilości dni - wszystko do dogadania.
Miałem głęboką chęć poświęcenia się i zorganizowania takiego spotkania - niestety na dzień dzisiejszy wiem że maj-czerwiec mogę być niedysponowany na tyle że moje pojawienie się na takim spotkaniu może nie dojść do skutku (sprawy zdrowotne).
Jakie jest Wasze zdanie, zdanie osób które chciałyby aby odbył się zlot / spotkanie, jak widzicie taki pomysł ?