#6911487 - 05/04/2017 17:22
Re: Betfair [29]
[Re: rafal08]
|
veteran
Meldunek: 05/11/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#6911505 - 05/04/2017 18:12
[Re: ssaczu]
|
stranger
Meldunek: 05/04/2017
|
Jesli masz zbanowane konto to nie uzyskasz juz zadnej informacji.
Mnie tak zalatwili pare miesiecy temu. 1,5k euro na koncie, weryfikowane, uzywane od 8-9lat, wplat io wyplat od groma i nic.
NA czacie jedyne co mowili to, ze to ostateczna decyzja i nie zostanie zmieniona po czym sie rozlaczali. Na maile w ogole nie odpowiadali. Zero informacji dlaczego zamkneli konto i do tej pory nie wiem. Możesz coś więcej powiedzieć o Twojej sprawie. Na razie konto mam zawieszone, ale jestem z nimi w kontakcie. U mnie oprócz zmiany maila nie było żadnych podstaw do takich działań.
|
Do góry
|
|
|
|
#6916902 - 11/04/2017 21:36
|
member
Meldunek: 07/12/2015
|
wyglada na to, ze zablokowali tez gre przez geekstoya
|
Do góry
|
|
|
|
#6917408 - 12/04/2017 19:29
|
old hand
Meldunek: 12/12/2003
|
No to chyba już definitywny koniec... Zalogować się jeszcze mogę, zagrać już nie
|
Do góry
|
|
|
|
#6928396 - 30/04/2017 18:23
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/11/2002
|
tez mmnie załatwili na cacy, zablokowali dostep do konta, mogli wcześniej uprzedzić albo chociaż nie blokować kont tylko zablokować obstawianie. po rozmowie na czacie zleciłem zmiane adresu na angielski, i przeslalem wszystkie dokumenty do weryfikacji. oczywiście adresu nie zmienili tylko otworzyli nowe konto GB oczywiście nic mi o tym nie mówiąc, ale już środków z konta i historii nie przetransferowali. po interwencji przenieśli srodki tylko nie wiem ile dokładnie miałem, a historii nie przenieśli bo napisali ze nowe konto jest w innej walucie i nie mogą tego zrobic wiec znowu email ze chce mieć konto w starej walucie i chce mieć cała historie. otworzyli mi znowu nowe konto w odpowiedniej walucie ale kasy i historii nie przetransferowali. znowu interwencja email, kase przelali ale historii nie. na starym konice kasa była usd, na nowym gb potem znow konto usd, a kasy tyle samo było na gb co usd, wiec nie wiem jak oni to przeliczali, niestety nie skapnalem się to bym nie zmienial gb na usd ale chciałem mieć stara historie betow wiec musialem. wiec pisze kolejny email a oni mi teraz pisza ze jednak trasfer historii i otwartych pozycji nie mogą zrobić nawet jak jest ta sama waluta i co ja mam zrobić, jak sprawdzić ile miałem srodkow na koncie, co z moimi otwartymi betami?- zakłady długoterminowe, śmieszni są, taki poważny book a taki nieprofesjonalny, amatorzy
|
Do góry
|
|
|
|
#7334618 - 06/05/2019 21:34
|
Meldunek: 06/07/2001
|
witam Jeszcze żyję i to jest dla mnie dość pozytywna okoliczność..:) Ale bez żartów. Czy poniższy artykuł ma coś wspólnego z prawdą ? https://www.grojec24.net/news-legalni-bukmacherzy-2019,5279.html a zwłaszcza wątek... "Rok 2019 wśród nowych legalnych bukmacherów w Polsce także zapowiada się obiecująco, gdyż w kolejce po licencję ustawiło się już pięć kolejnych firm. Na chwilę obecną nie jest znana lista podmiotów, które prawdopodobnie wejdą do i tak już niemałego grona legalnych bukmacherów w Polsce. Jeśli owe podmioty dołączą do obecnie istniejących legalnych bukmacherów w Polsce, lista ich poszerzy się do dwudziestu. Według niektórych, kolejnymi legalnymi bukmacherami w Polsce mogą być William Hill, Pinnacle, Betfair oraz EnergyBet". Dlaczego o to pytam ? Otóż będąc raz w tutaj raz w UK korzystałem z konta Betfair które dzisiaj z nieznanych przyczyn zostało zablokowane. Powoli będę rzecz wyjaśniał i tylko szkoda mi straconych wyścigów konnych bo jedynie to mnie u nich interesuje. No i kasy która, jak czytam wcześniejsze wpisy, czasami przepada. Teraz jestem akurat w PL i jakby trudniej jest mi kogoś w BF opieprzyć, no ale zobaczy się. pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#7334699 - 07/05/2019 07:25
|
Meldunek: 06/07/2001
|
witam Nawiązując do wczorajszego wpisu zastanawiam się jakie warunki dotyczące "Wyścigów konnych" wynegocjuje Betfair gdyby faktycznie miał się w Polsce legalnie pojawić. Otóż, Totolotek zwany potocznie "Miksem" wypłacał wygrane (w koniach) bez potrącania 12% podatku w dodatku przyjmując zakłady w "trybie ciągłym" to znaczy fiksując notowania z chwili zagrania. Jest to o tyle ważne, że końskie kursy potrafią spaść w jednej sekundzie z 10/1 na 2/1 (zwłaszcza w USA i na mniej popularnych torach wyścigowych). Była to bardzo unikatowa forma rozrachunków bo jak wiadomo większość "buków" rozlicza się w formule SP (starting price) czyli notowaniami (jednakowymi dla ogółu) z chwili startu gonitwy. Dla BF ruchy kursów nie mają znaczenia. Tam zawiera się zakład tylko z innym graczem a buk jest jedynie pośrednikiem który czerpie zyski z obrotów. Nie sądzę, żeby "Miks" robił rzeczone bez porozumienia z MF a z tego co pamiętam "Konie" miały w ustawie jakiś specjalny statut, inny niż reszta zakładów wzajemnych. Co by nie mówić, warunki przyjmowania zakładów konnych przez "Miks" były tożsame lub bardzo zbliżone do funkcji Betfair pod tytułem kupię-sprzedam "coś" w konkretnym momencie. W dodatku, przypomnę, bez 12% podatku. Powyżej napisałem, że zakłady były tak przyjmowane bo tak było do niedawna. Teraz koni już w Miksie nie ma a nieoficjalnie mówi się, że przyczyną jest zbyt drogi przekaz wizualny z sieci SIS co jak wiadomo w znacznej mierze napędza klientów. No nic, poczekamy, zobaczymy jak to będzie.... pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#7540570 - 09/12/2020 23:05
|
enthusiast
Meldunek: 28/01/2009
|
Jest obecnie cos podobnego do betfair na rynku??
|
Do góry
|
|
|
|
#7540708 - 10/12/2020 09:24
|
Meldunek: 14/05/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#7540749 - 10/12/2020 17:18
|
enthusiast
Meldunek: 28/01/2009
|
A mozna sie skontaktowac z Berfair inaczej niz przez FB. Mail przekierowuje na Fb.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|