Cieżko tego nie spróbować jeszcze Hertha ofensywnie w miare ...
Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 (1-0) - Powyżej 1.5 Wolfsburg v Hertha Berlin (1. połowa - Azjatycka suma goli) 22/02/2015 Brak 2.300 Odbędzie się
Cieżko tego nie spróbować jeszcze Hertha ofensywnie w miare ...
Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 (1-0) - Powyżej 1.5 Wolfsburg v Hertha Berlin (1. połowa - Azjatycka suma goli) 22/02/2015 Brak 2.300 Odbędzie się
Southampton jak się nie podłamie to powinno zapakować gola, bo są dużo lepsi tylko mają pecha i sędziego przeciwko
Sędzia w ogóle nie panuje nad tym co się dzieje na boisku. Jak dla mnie też Mignolet czerwona, ale to już bardzo stykowa sytuacja i miał prawo tego nie gwizdnąć.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Dobry wieczór:) Sedzia w Anglii ostro dyma Świętych, jak tam jakiegoś czerwa nie będzie to będę zdziwiony.
a w nasze pieknej lidze, trener lidera rotuje składem jakby mieli 5 meczy w nogach, no jełop konkretny
Meldunek: 26/11/2010
Originally Posted By: Tazen
Originally Posted By: tanamerah2
Mocne słowa D. Dziekanowskiego na temat działaczy Legii i nie tylko w związku z transferem Radovicia http://legia.net/wiadomosci,59595-dariusz_dziekanowski:_nie_dziwie_sie_zlosci_berga.html
Przecież byliby debilami gdyby nie skorzystali, zwłaszcza, że Legia nie działa już tak samo gdy było iti i muszą sporo sprzedawać, bo będzie kiepsko.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Biszop
Dobry wieczór:) Sedzia w Anglii ostro dyma Świętych, jak tam jakiegoś czerwa nie będzie to będę zdziwiony.
a w nasze pieknej lidze, trener lidera rotuje składem jakby mieli 50 meczy w nogach, no jełop konkretny
Mocne słowa D. Dziekanowskiego na temat działaczy Legii i nie tylko w związku z transferem Radovicia http://legia.net/wiadomosci,59595-dariusz_dziekanowski:_nie_dziwie_sie_zlosci_berga.html
Przecież byliby debilami gdyby nie skorzystali, zwłaszcza, że Legia nie działa już tak samo gdy było iti i muszą sporo sprzedawać, bo będzie kiepsko.
Czytaj ze zrozumieniem
w pełni zrozumiałem, że chodzi o szczegóły, ale wywiad odnosi się do całości, do której to ja się odniosłem
Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Tak FC Kopenhaga v FC Vestsjaelland (Obydwie drużyny strzelą gola w 2. połowie) 22/02/2015 Brak 4.33 Odbędzie się