#642221 - 23/08/2006 10:39
Re: Liga mistrzów 3 runda -rewanże (decydujące starcie)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2003
|
Zgadza się szymon0305. Fenerbahce to dobry typ na dziś. Straty dwóch bramek może nie udać nie odrobić, ale 1:0, 2:1 jest bardzo prawdopodobne. Po cichu liczę na 3:1 i dogrywkę.
Ciekawym typem jest też Mlada Boleslaw. Wprawdze przegrała 2:5 w Stambule, ale ze stanu 0:3 umiała doprowadzić do 2:3 i Galata miałaby dziś duże problemy gdyby nie czwarty i piąty gol w końcówce. Mlada Bolesław to bardzo fajna drużyna i skoro umiała Valenrenge rozprawić w 15 minut na 3:0, to wcale się nie zdziwię jeśli takie 3:0 będzie po 90 minutach z Galatą, byłoby miło
|
Do góry
|
|
|
|
#642223 - 23/08/2006 11:41
|
enthusiast
Meldunek: 12/09/2005
|
Ludzie co wy mowicie ze turcy moga ten mecz przegrac.Galatasaray Stambuł moze nie jest super druzyna ale w lidze tureckiej która jest mocniejsza od czeskiej jest zawsze w czołowce i walczy o mistrzostwo.turcy wiedza ze czesi sa u siebie mocni i napewno łatwo skóry nie odadza tym bardziej ze graja w podst składzie.Wezmy wczorajszy mecz red bulla z serbii z Milanem.Znajac zycie bedzie to chaotyczna gra albo wyskocza chłopaki z forma jak rok temu artmedia ale w to akuratnie wierze.Milan np. teraz mozna proownac z Turakami.Ps Miala w tym orku z grupy w Lm nie wyjdzie takie jest moje odczucie,zero transferow i srednia wieku to ponad 30 lat.Obstawiam wynik 0-0 lub 0-1 dla turkow z kontry i ja tak zagram
|
Do góry
|
|
|
|
#642224 - 23/08/2006 12:04
|
stranger
Meldunek: 07/08/2005
|
Witam jestem praktycznie nowy ale sledze juz wasze forum jakis czas... Wiec dzisiaj 3 typy na LM Ajax-Fc Kopenhaga 1 1,4(sts) Ajax w pierwszym meczu wygral 2-1 i teraz nie moze sobie odpuscic tego meczu, Fc kopenhaga too nie jest jakis tam zespol podworkowy ciekawy sklad(allback.linderoth itd.)Ajaxowi zalezy zeby w tym sezonie cos osiagnac w LM wiec bede musieli wygrac ten mecz zeby awansowac bo nie mysle zeby grali na X
fenerbahce-Dynamo 1 1,8(sts)
Turcy u siebie sa bardzo silni i juz nei raz to potwierdzali a z takim atakiem (Anelka,Tuncay) mysle ze wygraja z dynamem ale czy wywalcza awans to juz zobaczymy...
AEK-Hearts 2x 1,9(sts)
I tu dla mnie najciekawszy dzisiejszy mecz. pierwszy mecz to byl horror dla Hearts prowadzic 1-0 do 89min. i przegrac 1-2 to musialo troche zabolec multimilardera Ivanauskasa. Przez caly mecz hearts byl zespolem o klase lepszym i mysle ze teraz moga sprawic niespodzianke grekom. Grecy od zawsze u siebie silni ale hearts bedzie chcialo sobie i kibicom cos udowodnic wiec uwazam ze maja jeszcze szanse wywalczyc awans
|
Do góry
|
|
|
|
#642226 - 23/08/2006 12:31
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/05/2003
|
Quote:
Witam jestem praktycznie nowy ale sledze juz wasze forum jakis czas... Wiec dzisiaj 3 typy na LM Ajax-Fc Kopenhaga 1 1,4(sts) Ajax w pierwszym meczu wygral 2-1 i teraz nie moze sobie odpuscic tego meczu, Fc kopenhaga too nie jest jakis tam zespol podworkowy ciekawy sklad(allback.linderoth itd.)Ajaxowi zalezy zeby w tym sezonie cos osiagnac w LM wiec bede musieli wygrac ten mecz zeby awansowac bo nie mysle zeby grali na X
fenerbahce-Dynamo 1 1,8(sts)
Turcy u siebie sa bardzo silni i juz nei raz to potwierdzali a z takim atakiem ( Tuncay) mysle ze wygraja z dynamem ale czy wywalcza awans to juz zobaczymy...
AEK-Hearts 2x 1,9(sts)
I tu dla mnie najciekawszy dzisiejszy mecz. pierwszy mecz to byl horror dla Hearts prowadzic 1-0 do 89min. i przegrac 1-2 to musialo troche zabolec multimilardera Ivanauskasa. Przez caly mecz hearts byl zespolem o klase lepszym i mysle ze teraz moga sprawic niespodzianke grekom. Grecy od zawsze u siebie silni ale hearts bedzie chcialo sobie i kibicom cos udowodnic wiec uwazam ze maja jeszcze szanse wywalczyc awans
Akurat ANELKA nie gra
|
Do góry
|
|
|
|
#642228 - 23/08/2006 13:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
Arsenal-Dinamo
Ci pilkarze nie zagraja dzis
Jens Lehmann (knee) has been added to an injury list that already includes Philippe Senderos (shoulder), Gael Clichy (foot), Abou Diaby (ankle), Tomas Rosicky (groin), Jose Antonio Reyes (groin) and Lauren (knee). Ashley Cole is again omitted in the wake of his possible move away from the Club.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|