Co mnie dzisiaj spotkało w tym pseudo buku to aż się nóż w kieszeni otwiera.
Wpłata Neteller, obrót po kursie 1.01 i wypłata przez Skrill, i chyba to im się nie spodobało, fakt że chce przenieść pieniądze z Net do Skrill, ale to nie zmienia faktu że regulaminu nie złamałem ponieważ obróciłem kwotę depozytu.
Po zleceniu wypłaty konto zablokowane i e-mail od ich gówno wartego psedu supportu z prośbą o skan dowodu, myślę sobie ok nie ma problemu, wysłałem, za chwilę e-mail że chcą odemnie Skan rachunku bankwego i wypłacić mogą tylko na ten rachunek( WTF ? przecież nigdy nie używałem mojego rachunku do transakcji w
Bet-at-home) co najśmieszniejsze Ci idioci sami nie przestrzegają swojego regulaminu, dokładnie go przeczytałem i nie ma słowa o tym że firma zastrzega sobie prawo do wypłaty na konto według swojego widzi misie jest za to:
7.
Bet-at-home zastrzega sobie prawo do wykonania wypłaty na to samo konto, z którego została dokonana wpłata na konto gracza.
Podyktowałem im ten punkt i zażądałem zwrotu depozytu na konto z którego wpłacałem (konto Neteller)
Odpowiedź od supportu że wypłacić mogą mi tylko na konto bankwe i mam im wysłać zdjęcie lub skan na którym jest widoczny mój rachunek i dane ( potwierdzenia, rachunki itd mam tylko w formie elektronicznej a musi być w papierowej, i w tym celu według tej pseudo pokurwionej firmy mam się udać specjalnie do banku)
Odpisałem im w takim razie że nie posiadam rachunku bankowego, pierwsze słyszę żeby gracz był zobowiązany do posiadania rachunku w banku, według tego czegoś zwanego
Bet-at-home chyba tak jest, mail który mi wysłałi po prostu rozwalił mnie na łopatki:
Jeżeli nie posiada Pan rachunku bankowego, prosimy o jego otwarcie, a następnie o przesłanie do nas kopii umowy z bankiem.
Czekamy na dokument.
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół bet-at-home.comJa tu czegoś czy tam pracują idioci czy najzwyklejsze chamy które specjalnie utrudniają wypłacenie pieniędzy, we wszystkim najśmieszniejsze jest to że nie skorzystałem z żadnej promocji, nie uzyskałem praktycznie żadnych zysków, bo kwota kórą chce wypłacić jest praktycznie taka sama jak wpłaciłem, czyli jednym słowem chcą mi ukraść mój depozyt, tzn może nie bezpośrednio bo niby chca mi wypłacić na konto( czemu nie na Netka skoro stamtad przyszło depo) tylko czy wypłacać pieniądze na konto po tym co się ostatnio czyta na forach, US,
Bet-at-home itd, kwota 4 cyfrowy i trochę szkoda darować tym skur....