Temat jest o Pointbet, ale widzę, że niektórzy piszą o 5Dimes. JA też wtrącę swoje 3 grosze.
Dla mnie oczywiście bez wątpienia lepszym bukiem jest Pointbet. Mimo ostatnich przejść jakie z nimi miałem.
Chodzi o MGM czyli program referowania klientów. Nie wiem czy komuś z was udało się wysłać maila z referalem do kolegi z poziomu strony. Mi się to nie udało mimo, że próbowałem na różne adresy. Mają oczywiście zjebany soft.
Gdy im o tym napisałem to prosili mnie żeby kolega zarejstrował się "normalnie" wpisując w polu "skąd słyszał" mój nick. Kolega tak zrobił oczywiście, a oni twierdzą że nie (pewnie znowu ich soft zawiódł). Po wymianie maili z ich marketingiem dowiedziałem się że nic z tym zrobić nie mogą. To dziwne, że wykazują taką "niemoc" i brak chęci współpracy bo chodzi o jedyne 50$. Mnie to tam nie nęci jakoś specjalnie, ale wkurza mnie jak ktoś coś zjebie i próbuje mi wmówić że to moja wina...
Tak czy owak Pointbet jest o niebo lepszy od 5D.
Z 5D trudno wyciągnąć mi kasę, bo jakoś nie kwapią się z oddaniem na MB (a NEtka nie mam).
Poza tym mają limity na niektóre ligi 500$. Mało tego, na niektóre mecze (np. liga polska) ograniczają mnie do całych 100$... To kpina z graczy.
Jeśli ktoś poważny chce zasilić swoje konto w 5D (bo chyba można transferować między kontami?) i oddać mi na MB $$ to zapraszam na priv. Dorzucie oczywiście bonusa jakiegoś.
skottie