Valeranga-Storhamar
Dzisiaj wielki hit w ELITESERIEN
zespol Valerangi podejmuje wielkiego faworyta rozgrywek Storhamar, Valeranga w tym sezonie mierzy w najwyzsze cele , potwierdzaja to wyniki w tym sezonie , swietne mecze , wysokie zwyciestwa , swietna gra w defensywie ! graja u siebie co w przypadku tego zespolu jest tez wielkim atutem , patrzac na historie spotkan obu zespolow , wlasna tafla to 1/3 sukcesu
ale czy dzisiaj zespol Valerangi sprosta druzynie Storhamaru .. ? szczerze mowiac watpie , ostatnio Storhamar wrzucil chyba 2 bieg, graja rozpedzenie , pakuja przeciwnikow po sporej ilosci bramek nie tracac przy tym zbyt wielu , w druzynie nie ma powazniejszych kontuzji , a wiadomo ze na ten mecze ani druzyna gospodarzy ani gosci wiekszej motywacji nie potrzebuje , jest to mecz ogromnie wyrownany , mozna powiedziec takie wrozenie z fusow , ale ja jednak , ostroznie bo ostroznie radze stawiac na zespol gosci , ktory mysle ze jest lepiej ulozony pod wzgledem taktycznym , jak i ma bardziej wyrownane formajcje , i to mzoe byc kluczem do sukcesu w dzisiejszym spotkaniu ! Storhamar potrafi wygrywac na lodzie Valerangi , i mam nadzieje ze dzisiaj to potwierdza bo niewatpliwie grajac na chociaz 90% swoich mozliwosci stac ich na to ! dosc duze obawy mam co do remisu , ale oby nie !
Valeranga-Storhamar typ : 2
kurs : 2.3
5/10 !! POWODZENIA !!