#658402 - 02/10/2006 06:01
Re: Fantasy NHL (2 sezon )
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/04/2002
|
Quote:
Hmm.. ja i w lidze danpa i naszej mecz.pl mialem ustawiony auto draft.. ciekawe czy lupus sie polapal bo mam prze....
Dlatego zapewne zostanie w lidze u danpa dealerem obroncow bo wziales 5-iu na 7 pierwszych pickow ( i 2 bramkarzy do tego).
|
Do góry
|
|
|
|
#658409 - 15/10/2006 16:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
Up. Ktoś chce się wymienić ? kogoś oddać ? kogoś pozyskać ? Fajnie wykorzystał 'dymek' Rudzik wpisując w niego swoją 'ofertę' transferową.
|
Do góry
|
|
|
|
#658418 - 26/10/2006 12:33
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Nikt Cie tutaj nie straszy. To sa fakty Jesli o MLB, przeciez gralem z Toba w PO wiec wiem jak bylo, gdy gralo malo zaowdinikow, a sa takie dni, to nie wystawiaales ich do skladu, nie zmuszaj mnie do tego, zebym Ci przetrzepal sklad, bo i tak wyjdze na moje W NHL gramy niecaly miesac jeszcze, a znow sa zonki. Ja rozumiem, raz czy 2 razy skladu zapomniec zmeinic, czy nie miec dostepu, ale zeby tyle razy? Zeby Ci szczeka nie opadla jak Ci Fro wklei dni w ktorych nie zmieniles skladu. Ja rozumiem, jesli jest urodzaj i nie wiadomo, na kogo sie zdecydowac, ale jak Ci nie gra zaden C a Twoj 3ci jest na lawie to po co to? Nie zmieniajac skladu, psujesz zabawe innym. Ostatnio zlozylem Ci trade, odrzuciles go, zeby go odrzucic, nalezy zalogowac i wejsc w MY team, tak zorbiles odrzuciles, a zawdonikow nie zmieniles? No lol. Nir po to sie bawimy, aby inni takie cos robili, przerabialismy to juz rok temu, w tym juz nie bedzie litosci dla nikogo.
|
Do góry
|
|
|
|
#658419 - 26/10/2006 19:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2006
|
Jesli chodzi o to ile gramy i ile ja gram to przez pierwsze poltora tygodnia nie mialem netu, pisac posty na forum moglem z UCI na AGHu ale niestety nie moglem sie zalogowac na stronce yahoo nie mam pojecia dlaczego. Co do odrzucenia tego trejdu to go odrzucilem ale rzeczywisacie skladu nie zmienilem, postaram sie pilnowac tego w najblizszym czasie. Co do mlb to fakt faktem PO przespalem Naloz na mnie pokute Ojcze bo zgrzeszylem Postaram sie zmieniac sklad kazdego dnia, jednak nie zawsze o tym pamietam bo nie leze caly dzien do gory brzuchem jak niektorzy... Jesli Ci bedzie sie chcialo to pisz mi zawsze pw z przypomnieniem to ogram Cie nie raz i nie dwa Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|