Opcje tematu
#670317 - 21/09/2006 14:21 live czat sportingbet vs.ro.bercik. pani marta chciala spompowac karę?
ro.bercik Offline
member

Meldunek: 09/04/2005
witam. nie moglem zarejstrowac karty w sportingbet i postanowiłem napisac do live czat. prosze przeczytac i odpisac czy pani marta chciala dobrze zrobic i zarejstrowac mi karte czy tez dobrze zrobić (dla siebie) i spompowac mi karte. mi sie wydaje ze ta druga opcja jest wiarygodna.
prosze o opinie na ten temacik !!

Chat InformationProsze czekac na odpowiedz operatora czata.
Chat InformationRozmawiasz z konsultantem Sportingbet_PL

Marta: Dzien Dobry
Marta: W czym moge Panu/i pomoc ?
Robert : chcialem zarejstrowac karte lecz wyskoczyło takie coś Sorry, can not create new card: Duplicate card found. (33010002)
Robert : rozmawialem z panią wczesniej
Robert : ??
Marta: mial Pan ta karte zarejestrowana na starym koncie?
Robert : tak
Marta: to prosze podac najpierw numer starego konta
Robert : 28....
Marta: lub nazwe uzytkownika
Robert : ro.......
Marta: teraz nazwe nowego lub numer nowego konta
Robert : ro........
Marta: prosze jeszcze raz sprobowac zarejestrowac te karte
Robert : ok
Robert : lipa
Robert : chyba ze sie wyloguje i zaloguje ponownie
Robert : zrobic tak?
Marta: zarejestruje ta karte za Pana, ok?
Robert : no ok
Marta: potrzebuje numer karty 16 cyfr
Marta: od kiedy wazna
Marta: do kiedy
Marta: kod cvv
Marta: nazwisko na karcie
Marta: prosze mi tu napisac
Robert : ta i sara z konta wyplynie
Robert :
Robert : nie ma tak dobrze
Marta: zwazajac zeby bylo to poprawne
Robert : dobra dobra
Marta: nic nie poplynie:0
Marta:
Robert : wole sam ja zarejstrowac
Robert : tylko jak bo niemoge bo mi ten blad wyskakuje
Robert : infor. o mojej karcie nie podam
Marta: to sprobuje Pan jeszcze raz zarejestrowac
Marta: bo ze starego konta karte ta juz uniewaznilam
Marta: chcialam Pana poinformowac ze po ostatnim updacie sa problemy z rejestracja
Marta: chcialam tylko pomoc
Robert : to ja podziekuje chyba waszej firmie. problemów ....
Marta: w kazdym razie prosze sprobowac jeszcze raz
Robert Kaczanowski: takze dzieki i pozdrawiam
Marta: w razie problemow chetnie pomoge
Marta: Dziekuje za rozmowe. Do uslyszenia.
Robert Kaczanowski: narka
Robert Kaczanowski: dzieki

Do góry
Bonus: Unibet
#670318 - 21/09/2006 14:29 Re: live czat sportingbet vs.ro.bercik. pani marta chciala spompowac karę?
Tom182 Offline
rzut rozny

Meldunek: 10/05/2005
NA moje oko chciała Ci wałek jebnąć, ale pewności nie mam

a na GB nie ma problemów

Do góry
#670319 - 21/09/2006 15:54 Re: live czat sportingbet vs.ro.bercik. pani marta chciala spompowac karę?
wHiTe_StAr Offline
Fundator

Meldunek: 15/11/2004
miałem problem ten sam,aczkolwiek pozwoliłem sobie zarejestrować karte gdyż jest to e-karta,więc nic mi stamtąd nie zwinie,i pamiętam że też gadałem z kobietą,ale czy to była Marta to ręki sobie obciąc nie dam:)

Do góry
#670320 - 21/09/2006 16:49 Re: live czat sportingbet vs.ro.bercik. pani marta chciala spompowac karę?
artbledo Offline
old hand

Meldunek: 08/03/2003
nie przesadzaj...
np.w Stan James to normalka, ostatnio wpłacałem ale miałem blad napisałem na live czacie i oni dkładnie wiedzieli ile probowalem wplacic i z jakiej karty, napisałem tylko pytanie dlaczego nie moge wplacic... nim sie obejrzałem kasa była na koncie , dokładnie tyle ile chciałem wpłacić , o nic sie nie pytali ...

Do góry
#670321 - 21/09/2006 16:55 Re: live czat sportingbet vs.ro.bercik. pani marta chciala spompowac karę?
Konradoboss Offline
member

Meldunek: 15/07/2006
hehe dobrze że jej nie podałeś, przecież mogła sobie prywatnie z tej karty gdzieś kase wpłacić i nigdy byś jej tego nie udowodnił.

Do góry
#670322 - 27/09/2006 00:22 Re: live czat sportingbet vs.ro.bercik. pani marta chciala spompowac karę?
Virapl Offline
veteran

Meldunek: 23/05/2006
kwestia zaufania... pozatym istnieje jeszcze coś takiego jak "chargeback" - o zgodność imienia i nazwiska z karty, oraz tej osoby (Marty?) byłoby ciężko

Do góry
#670323 - 27/09/2006 13:12 Re: live czat sportingbet vs.ro.bercik. pani marta chciala spompowac karę?
maycj Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/08/2002
jesteś zbytnio podejrzliwy, on chciala ci tylko pomóc.
gdyby chciala ci obrobić konto to by to zrobila bez twojej pomocy.

troche zaufania

Do góry
#670324 - 27/09/2006 13:31 Re: live czat sportingbet vs.ro.bercik. pani marta chciala spompowac karę?
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Panowie, jeden buk... jeden temat. Bez względup na to czy sprawa fajna czy przynosząca wstyd dla buka. Trzymajmy wszystko w jednym temacie o SB.

Do góry
#670325 - 27/09/2006 13:58 Re: live czat sportingbet vs.ro.bercik. pani marta chciala spompowac karę?
Ka-lolek Offline
member

Meldunek: 10/08/2006
Witam,
Korzystając z tematu chciałbym się dowiedzieć, które informacje o karcie są najbardziej ważne (i trzeba je chronić...) myślę, że na przyszłość to się może przydać.
Co jset potrzebne aby wyciągnąć z karty kase? Te wszystkie informacje, ktore mial podać Robert? tzn. te daty ważności karty też?

ja jak kupowałem i płaciłem kartą, to podałem karte, wystarczyło podpisać na jakimś rachunku czy czymś i to wszstko
Bardzo się zdziwiłem, że nie trzeba podawać pinu ani nic takiego i od tamtej pory nie onsze karty zawzse przy sobie:P
Czy naprawde w takim niebezpieczeństwie są nasze pieniądze jeżeli posiadamy karte?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
Ka-lolek

Do góry
#670326 - 27/09/2006 15:56 Re: live czat sportingbet vs.ro.bercik. pani marta chciala spompowac karę?
bolo_lacznik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/12/2004
ro.bercik : a co w przypadku gdy Cię proszą o skany karty ?
Masz im dać skan jednej i drugiej strony , (czyli to samo jakbys podal przez telefon ) tez nie dajesz i przez to nie wyplacasz bo nie mozesz ? ;-))

Do góry
#670327 - 27/09/2006 16:47 Re: live czat sportingbet vs.ro.bercik. pani marta chciala spompowac karę?
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Wrzystkie dane od karty należy chronić, ale niestety i co jest ironiczne większość transakcji wymaga wszystkich danych z karty.

Trzeba po prostu uważać, gdzie i komu się podaje te dane. Jeśli nie ufasz jakiejś firmie, nie rób tego.

Do góry

Moderator:  rafal08