Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#6711304 - 03/07/2016 16:19 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: Bullet]
Tigerrr Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/09/2014
Originally Posted By: Bullet

Pozwolisz Expercie, że będę jednak komentował co mi się podoba. Obecnie pracuje w firmie gdzie zarabiam między 3,5 a 5 koła miesięcznie na rękę więc piszę, że jestem zainteresowany jak dostanę dwa razy tyle. Jeśli Cię to śmieszy no to się śmiej.

Nie bardzo rozumiem też co ma koszenie u buków wspólnego z ewentualną pracą u bukmachera. Gdybym co miesiąc kosił 20-30 koła to w ogóle by mnie ta praca nie interesowała to chyba oczywiste.

Kompletny ignorant. Po pierwsze (odnośnie twojego przypadku)żeby chcieć zarabiać 10 tysięcy zł miesięcznie to trzeba coś sobą reprezentować. Podejrzewam, że nawet matury nie masz, bo z takimi tekstami to raczej nikt rozsądny ,,nie wyskakuje".
Najpierw dokształć się, a później dopiero zacznij wymagać.

Do góry
Bonus: Unibet
#6711368 - 03/07/2016 17:24 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: Tigerrr]
M@rcin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/03/2009
Originally Posted By: Tigerrr

Pozwolisz Expercie, że będę jednak komentował co mi się podoba. Obecnie pracuje w firmie gdzie zarabiam między 3,5 a 5 koła miesięcznie na rękę więc piszę, że jestem zainteresowany jak dostanę dwa razy tyle. Jeśli Cię to śmieszy no to się śmiej.

Nie bardzo rozumiem też co ma koszenie u buków wspólnego z ewentualną pracą u bukmachera. Gdybym co miesiąc kosił 20-30 koła to w ogóle by mnie ta praca nie interesowała to chyba oczywiste.

Kompletny ignorant. Po pierwsze (odnośnie twojego przypadku)żeby chcieć zarabiać 10 tysięcy zł miesięcznie to trzeba coś sobą reprezentować. Podejrzewam, że nawet matury nie masz, bo z takimi tekstami to raczej nikt rozsądny ,,nie wyskakuje".

Żeby dobrze zarabiać trzeba być wykształconym? laugh laugh

Do góry
#6711472 - 03/07/2016 19:37 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: Tigerrr]
Bullet Offline
Marat Safin

Meldunek: 14/05/2005

Posłuchaj BARANIE jeden. Po pierwsze to kilka osób z tego forum mnie zna i wie, że studia skończyłem 15 lat temu. Po drugie chłoptasiu jak jesteś takim kozakiem to może podaj swoje namiary to będziesz miał okazje powiedzieć mi to prosto w twarz jak wcześniej się nie zesrasz ze strachu. Po trzecie pracuje obecnie w firmie leasingowej gdzie między innymi wykonuje zadania związane stricte z matematyką, gdzie muszę wykazywać się umiejętnością szybkiego liczenia, szacowania różnych rzeczy itp itd. O wiedzy sportowej i bukmacherskiej pisałem wcześniej (do zweryfikowania na rozmowie kwalifikacyjnej). Więc z łaski swojej odbij do kolegów w gimnazjum a mnie zostaw w spokoju.

Do góry
#6711513 - 03/07/2016 20:05 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: Bullet]
Tigerrr Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/09/2014

Posłuchaj BARANIE jeden. Po pierwsze to kilka osób z tego forum mnie zna i wie, że studia skończyłem 15 lat temu. Po drugie chłoptasiu jak jesteś takim kozakiem to może podaj swoje namiary to będziesz miał okazje powiedzieć mi to prosto w twarz jak wcześniej się nie zesrasz ze strachu. Po trzecie pracuje obecnie w firmie leasingowej gdzie między innymi wykonuje zadania związane stricte z matematyką, gdzie muszę wykazywać się umiejętnością szybkiego liczenia, szacowania różnych rzeczy itp itd. O wiedzy sportowej i bukmacherskiej pisałem wcześniej (do zweryfikowania na rozmowie kwalifikacyjnej). Więc z łaski swojej odbij do kolegów w gimnazjum a mnie zostaw w spokoju.

Boże, Ty to widzisz i nie grzmisz? Co za język i dobór słownictwa.
Ze swojej strony kończę dyskusję, bo nie znam słów co mają jakiś większy sens. Życzę powodzenia.

Do góry
#6711522 - 03/07/2016 20:12 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: Tigerrr]
Bullet Offline
Marat Safin

Boże, Ty to widzisz i nie grzmisz? Co za język i dobór słownictwa.
Ze swojej strony kończę dyskusję, bo nie znam słów co mają jakiś większy sens. Życzę powodzenia.

Aha czyli jak samemu obraża się drugą osobę w ogóle jej nie znając to jest ok i oczekuje się wersalu w odpowiedzi. Język jest u mnie zawsze dostosowany to poziomu rozmówcy. Przenalizuj swojego, pożal się Boże, posta pod moim adresem, a jak to rzetelnie zrobisz to zapewne łatwiej ci będzie zrozumieć moje zdenerwowanie.

Do góry
#6711648 - 03/07/2016 21:33 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: Jimmy]
Skorpion BB Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/01/2005
Witam. Wtrącając się do rozmowy. Na dole ogłoszenia jest wyraźnie napisane,że osoby zainteresowane mają coś tam wysłać itd.. A Wy zadajecie tu pytania,wyśmiewacie ofertę. Robicie tak z każdym ogłoszeniem na necie? Zamiast napisać zgłoszenie to wypisujecie ile to teraz zarabiacie? Jeżeli jeden z drugim chcecie sprawdzić wysyła cv i czeka. Będzie rozmowa to postawicie warunki jeden z drugim a nie piszecie co to nie Wy \. To żaden atak na Was ale skoro Wy oceniacie treść ogłoszenia to taki pracodawca też Was oceni,że nawet nie umiecie zrozumieć tego co napisał (czyli w skrócie zainteresowany napisz cv). Pozdrawiam wink

Do góry
#6712001 - 04/07/2016 12:10 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: Jimmy]
kazow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
@Skorpion ... spoko majonez ... kto wysmiewa to wysmiewa... i tak polecialo pewnie kilkanascie CV juz z forum od marzycieli, ktorzy uwzaja ze beda zarabiac w ten sposob na zycie... cos marzenia warto miec smile

Do góry
#6712009 - 04/07/2016 12:44 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: M@rcin]
masaQra Offline
stranger

Meldunek: 09/05/2016
Originally Posted By: M@rcin
okształć się, a później dopiero zacznij wymagać.

Żeby dobrze zarabiać trzeba być wykształconym? laugh laugh

[/quote]

nie wiem co się tak śmieszy ale to chyba oczywista oczywistość że ludzie wykształceni: lekarze, Prawnicy, różnego rodzaju specjaliści, bankierzy Informatycy itd, zarabiają więcej niż robotnicy fizyczni, murarze, tynkarze, akrobaci.

Oczywiście że nie jest to regułą bo zdarza się że ktoś po podstawówce ma łeb do interesu otwiera biznes i odnosi sukces.

Zresztą co ja tłumacze każde statystyki jasno pokazują że ludzie wykształceni żyją na wyższym poziomie i zarabiają większe pieniądze.

Prawda jest taka że chwalisz się tu nie wiadomo jaką wiedzą, i spinasz a chyba gimbusem już nie jesteś skoro 15 lat temu skończyłeś studia, nie wiem jak długo i na jakim stanowisku pracujesz ale biorąc pod uwagę twoja ( rzekomą )wiedzę i umiejętności to marnujesz się, 3.5k do 5k to jest bardzo małą kasa jak na osobę o takich zdolnościach, tyle dostają osoby na wejście po lepszych studiach bez żadnego doświadczenia, Ty przy swojej wiedzy powinieneś pracować co za najmniej 10x tyle.

Do góry
#6712098 - 04/07/2016 13:49 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: Jimmy]
forty Offline

Meldunek: 14/05/2001
Tak z ciekawosci gdzie to mozna dostac te 3.5do 5k na wejscie ,bez zadnego doświadczenia.

Do góry
#6712148 - 04/07/2016 14:19 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: forty]
Bullet Offline
Marat Safin

Originally Posted By: forty
Tak z ciekawosci gdzie to mozna dostac te 3.5do 5k na wejscie ,bez zadnego doświadczenia.

Może sprecyzujesz o jakie doświadczenie Ci chodzi bo jak widać chyba nawet nie przeczytałeś dokładnie całego tematu przyjacielu.

Do góry
#6712174 - 04/07/2016 14:34 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: Bullet]
Bullet Offline
Marat Safin

Może sprecyzujesz o jakie doświadczenie Ci chodzi bo jak widać chyba nawet nie przeczytałeś dokładnie całego tematu przyjacielu.

Przepraszam Forty to ja nie doczytałem co napisał w swoim drugim (sic!) na forum poście masaQra. Już wiem o co kaman i chętnie podłączam się do Twojego pytania wink

Do góry
#6712262 - 04/07/2016 15:20 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: forty]
masaQra Offline
stranger

Po kierunkach technicznych, automatyka, robotyka i można wymieniać bez końca takie zarobki na wejście to nic nowego, Inżynierów z dyplomem w Polsce jest deficyt, wiec żaden pracodawca nie robi łaski że zatrudni taką osobę po studiach nawet za 5 tysięcy.

Wiadomo że studia typu zarządzanie czy administracja to tylko strata czasu, chodziło mi tylko i wyłącznie o lepsze studia techniczne itp.

Do góry
#6712513 - 04/07/2016 18:42 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: Jimmy]
Tazen Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2011
dobra rozejść się, masaqra pisał w tym roku maturę i żyje jeszcze w alternatywnej rzeczywistości wydając hajs rodziców u buka smile

deficyt inżynierów z dyplomem? "Dyplomatów" ( wink ) na rynku jest nadmiar, brakuje utalentowanych jednostek, pasjonatów, ludzi z konkretnym doświadczeniem którzy owszem zarobią dużo, ale nie 5tys od strzała kolego. I obalam mit wykształconych informatyków - najlepsze jednostki które poznałem z uczelniami mają chuja wspólnego, a wiedzę mają gigantyczną. Najlepiej zarabiają ludzie z sensownym doświadczeniem, wykształcenie to tylko ułatwienie we wstępie do jakiejś branży, po 1 wpisie do CV dyplom może iść do śmietnika.

Teraz już ciężko dostać CVkę z rubryką dot. edukacji w niektórych branżach. Sam nawet takiej nie wrzucam. I co do posta Skorpiona, przypominam że to forum dyskusyjne jest, ktoś wrzucił ofertę to niech pogodzi się z ewentualnymi postami.

Pomijam już krytykę zarobków Bulleta nie znając jego typu pracy, systemu, ilości godzin, obowiązków, benefitów, atmosfery, ilości urlopu i całej masy innych spraw. Zarobki na poziomie 5k to jest już dość sporo jak na krajowe warunki poza stolicą. W większości branż 4-6k to płacowy sufit nie do przebicia.

Do góry
#6712929 - 04/07/2016 23:02 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: Jimmy]
masaQra Offline
stranger

Tazen rodziców hajs u buka to może Ty wydajesz, ja nigdy nie grałem u buka za czyjeś pieniądze więc nie trafiłeś.

Kolego nie bądź śmieszny, Infrastruktura w Polsce leży właśnie z powodu deficytu wykwalifikowanych specjalistów w tym inżynierów smile
Chyba najlepiej świadczy o tym fakt że o absolwentów po niektórych kierunkach firmy wręcz rywalizują.

zarobki 5 tysięcy nawet na ręke( jakieś 1200e ) to nic specjalnego i tyle, ciężko stwierdzić inaczej, za takie pieniądze można żyć, ale jaki to poziom życia.

Do góry
#6712934 - 04/07/2016 23:07 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: Jimmy]
masaQra Offline
stranger

i nikt tu nie krytykuje zarobków Bulleta, napisałem tylko że przy takich umiejętnościach i wiedzy jaka ma powinien zarabiać więcej, skoro takie peniądze są spokojnie osiągalne dla pracowników fizycznych.

Do góry
#6713151 - 05/07/2016 16:49 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: masaQra]
ultra1978 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2007
Originally Posted By: masaQra

Po kierunkach technicznych, automatyka, robotyka i można wymieniać bez końca takie zarobki na wejście to nic nowego, Inżynierów z dyplomem w Polsce jest deficyt, wiec żaden pracodawca nie robi łaski że zatrudni taką osobę po studiach nawet za 5 tysięcy.

Wiadomo że studia typu zarządzanie czy administracja to tylko strata czasu, chodziło mi tylko i wyłącznie o lepsze studia techniczne itp.
Uśmiałem się z tego deficytu inżynierów bo policzyłem nudząc się w robocie osoby tylko z jednego działu i wyszło mi trzech inżynierów robiących za +- 2 tys. na linii montażowej. Jak trafię inną zmianę pewnie do 10 dobije. Ostatnio takie cv widziałem jakiegoś kiepa co go wzięli na wózek widłowy ma 2 klasy zawodówki w nie wpisane i więcej zarabia bo 2,5 tys niż inżyniery na montażu haha Czyli świadectwo ukończenia 1 klasy szkoły zawodowej jest więcej warte niż dyplom politechniki częstochowskiej.

Do góry
#6713189 - 05/07/2016 18:19 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: ultra1978]
eroll Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Panowie , zarobki są tak zróżnicowane że nic tutaj nie ustalicie w tej samej branży i z takim samym doświadczeniem można pracować za na stawikach, które dzieli przepaść. Trzeba składać cv i na rozmowie wszystko się wyjaśnia. No i jak ktoś ma wiedzę jak Bullet to się cenić, proste.
Ja jako klasyczny robotnik , robiąc remonty miałem 5 razy lepszą dniówkę niż jako pracownik biurowy tongue O czym to świadczy, generalnie o niczym.

ps. Teraz szukam pracy w WWA (w każdej branży) jakby ktoś coś wiedział to piwo

Do góry
#6715170 - 08/07/2016 12:07 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: Jimmy]
CarlosMarc Offline
old hand

Meldunek: 15/09/2006
Fachowca z tego forum się nie wyciągnie, bo nikt nie jest w stanie zaoferować odpowiednich zarobków. Podejrzewam, że oni mogą dać między 3-5k brutto. A każdy kto ma pojęcie o temacie wyciąga znacznie więcej, siedząc w domu.

Do góry
#6716744 - 11/07/2016 10:10 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: taktoonZS]
michau13 Offline
enthusiast

Meldunek: 06/08/2007
Originally Posted By: taktoonZS
na 100% to sa blazny z stsu
posmiechowisko wsrod "bukmacherow"

w polsce tylko oni maja siedzibe w katowicach,
reszta w warszawie

Masz napisane na ogłoszeniu Softnet Sport, nie STS.

Do góry
#6727914 - 31/07/2016 16:53 Re: Oferta pracy - Analityk Sportowy [Re: Jimmy]
forty Offline

Meldunek: 14/05/2001

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08