ja tam dałem dziś w Millenium ciekawy kuponik:
W Toruniu bez 2 tury za 1.40. Jak dla mnie
banker. Nie dosc ze prezydentura Zaleskiego jest dosc dobrze oceniana, to rywale mierni. Dość powiedzieć, że nawet w sondażu Gazety Wyborczej, a więc niemalże 'w domu' kontrkandydata, Filara(ultrapostepowiec z Pederastów.pl, dawniej UW) Zaleski miażdzy i Mańka i trzeciego kandydata, mało wyraznego Górskiego, wspieranego niby przez PiS.
Do tego dochodzi sprawa toruńskiego żużla, która zostanie prawdopodobnie na dniach wyjaśniona i uratowana...w dużej mierze dzięki Zaleskiemu. Przynajmnie tak to jest przedstawiane i to jeszcze mu głosy podbije. Jedyny minus, że z listy Zaleskiego kandyduje p.o prezesa naszego klubu, Miro Batorski. Ale bez przesady, ten typ to banker.
Do tego dołożyłem, myślę że pewki: wygrane Dutkiewicza i Adamowicza oraz:
- Milewskiego w Płocku. No nie wiem, tu mam małe obawy bo wiedza najmniejsza, ale zrobiłem mały research u mnie na uczelni i wydaje się, że sama wygrana jest dosc pewna. W wyborach raczej przypadku nie ma, sondaze tez korzystne...
- Marcikiewicza w Warszawie. Tu największe ryzyko, ale osobiscie jestem baaardzo mocno przekonany i głęboko w to wierze, że Kazimierz posprząta zabawe. Sondaże wprawdzie dają minimalnie większe szanse GW, ale...sondaże zawsze promują PO. Marcinkiewicz mocno sie dystansuje od 'radykalizmu' PiS, zapowiada koalicję z PO, to nie wytworzy aż takiej kontr-atmosfery. Hanka jest głupia jak but, trochę powagi ktoś taki nie zostanie chyba prezydentem stolicy

JKM oraz turbo-lewak Borowski bez szans :P
1.90 to mało nie jest.
razem ako po odliczeniu podatku w granicach 4.00(nawet powyżej). De facto jest to kupon na dubla w Płocku i WWA, sie okaze co z tego wyjdzie