Chciałem wszystkich przeprosić za swoje debilne zachowanie.
Zachowuję się jak kretyn, założyłem tutaj już kilkanaście kont, a najsłynniejsze to ANALityk i beks, ogólnie jakiś czas temu chwaliłem się, że jestem w plecy 12k ale uparłem się, że odrobię i tak działam ostro peffkami, peff atakuję buka, psa wrednego.
Od dziś też będę dobrze życzył polskim ekipom w pucharach i oczywiście i najważniejsze, najbardziej na forum lubię bitnapa największego fana Kogutów z L
ądynu którego serdecznie pozdrawiam
Niemniej jednak zdaję sobie sprawę, że moje zachowanie jest dla innych nieakceptowalne i obiecuję poprawę...
albo nie, obiecuję, że zniknę stąd i nie będę wrzodem na dupie, będę grzecznie siedział w domu, spijał bronxy, latem jeździł nad wodę z pontonem - tam też będę bronxy spijał, czasem wyskoczę na orlika do kolegów popatrzeć jak grają.
Czasem też skocze do centrum handlowego oblukać może jakiegoś czarnego spotkam i wyśmieję gościa, a jego dziewczynę powyzywam..., normalnie napisałbym o tym na forum ale jak już wspomniałem znikam stąd, moje gimnazjum mnie przyjęło ponownie do pierwszej klasy, kurczę 3 rok robię 1 klasę
No nic, spadam, na 12.00 zaczynam lekcje, wszystkim życzę miłego dnia