#675797 - 02/11/2006 08:25
Re: Film, telewizja i seriale [2]
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Quote:
Quote:
Coś tu cisza ostatnio z PB... Ostatni odcinek (2x09) konkretny, dużo zwrotów akcji, robi się coraz ciekawiej. Teraz pewnie po schwytaniu Linca włączy się dziadek LJ'a, no ale zobaczymy. Zresztą następny odcinek pt: Rendezvouz powinnien wyjaśnić trochę rzeczy... :>
ja nie skumalem tej akcji w zoo, o co tam chodzilo ? nitrogliceryna ?
Majkelowi rozmazał się tatuaż, dlatego akcja w ogrodzie nie wyszła
|
Do góry
|
|
|
|
#675798 - 02/11/2006 10:46
|
addict
Meldunek: 28/04/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#675802 - 02/11/2006 15:59
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/08/2005
|
Quote:
Quote:
Teraz pewnie po schwytaniu Linca włączy się dziadek LJ'a,
Za to powinienem Ci jaja urwać. Qrwa czy ludzie się nigdy nie nauczą.Chyba przestanę czytać ten temat
Aj tam, skromne, osobiste przypuszczenia a ty od razu z gębą lecisz... :> Następnym razem postaram się inaczej sformułować posta. :>
Quote:
Quote:
Coś tu cisza ostatnio z PB... Ostatni odcinek (2x09) konkretny, dużo zwrotów akcji, robi się coraz ciekawiej. Teraz pewnie po schwytaniu Linca włączy się dziadek LJ'a, no ale zobaczymy. Zresztą następny odcinek pt: Rendezvouz powinnien wyjaśnić trochę rzeczy... :>
ja nie skumalem tej akcji w zoo, o co tam chodzilo ? nitrogliceryna ?
Znając życie za pare odcinków będzie wiadomo do czego Michael potrzebował tej nitrogliceryny. Osobiście mogę się tylko domyślać, ale nie będę tu zamieszczał swoich spostrzeżeń, bo zaraz mięsem zaczną rzucać w moją stronę...
|
Do góry
|
|
|
|
#675804 - 02/11/2006 17:04
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
Pytanie dla osób, które oglądały wszystkie 5 sezonów serialu '24'. Który jest według Was najlepszy?
Obejrzalem to w miesiac wszystko, ciezko powiedziec, 2 i 5 najlepsze, 3 i 4 bardzo dobre, pierwszy sezon dobry. Od stycznia kolejny sezon
PS. Marcel widze ze uwazamy podobnie;) Jak na jej wiek niezla.
|
Do góry
|
|
|
|
#675814 - 09/11/2006 09:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/08/2005
|
W kinie w Stalówce po 3 tygodniowym wałkowaniu "KAROLA -2 część", gdzie ludzie tłumnie chodzili (bo obowiązek katolika nimi do sal kinowych kierował) pojawiły się z dużym poślizgiem 2 filmy na które nie omieszkałem pójść. SAMOTNOŚĆ W SIECI- 4/10 -frekwencja na tym filmie dopisała tylko dzięki książce(ja nie czytałem, ale z relacji wiem że jest dobra), na podstawie której powstał. Oglądanie go było dla mnie męką, wogóle następnym razem zastanowie się czy iść na melodramat w polskim wydaniu. VOLVER-8/10 - z tego filmu jestem jak najbardziej zadowolony, za wyjątkiem tego że Almodovar pokazuje po raz kolejny w swoich filmach mężczyzn samców(pedofili, gwałcicieli, onanizujących się pijaków). Ale nic ważne są wrażenia, a były one pozytywne, bo dziwaczna(ale intrygująca) opowieść podoba się bardzo(także piękna Penelope,w tym filmie doceniłem jej atrybuty kobiecości choć wcześniej ich nie zauważałem). Kino typowo europejskie, kolorowe, ciekawe, jakże inne od przygnębiających polskich produkcji.
|
Do góry
|
|
|
|
#675816 - 09/11/2006 15:45
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/08/2005
|
Quote:
jakim to programem można obejść limity megaupload itp?
Spróbuj tym. Osobiście nie patrzyłem, ale kumpel mówił, że działa.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|