#676439 - 01/10/2006 09:28
Re: Serie A - 5 kolejka (30 IX-1X)
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/05/2003
|
Ja na dziś proponuję undera w meczu Milan-Siena,mimo że jestem overowym chłopakiem .Zacznę od tego że nie bardzo widzę szans na inny wynik niż zwycięstwo gospodarzy.Co prawda Milan,jak dla mnie,gra gorzej niż w ubiegłym sezonie ale na słabą Sienę to i tak wystarczy.Goście tym bardziej słabi,że zabraknie ich doświadczonego obrońcy Daniele Portanova.Gospodarze ten mecz wygrają,ale kurs jest po prostu kiepski (1.20).Dlatego ciekawą alternatywą jest under 2.5 gola.Patrząc na Milan w tym sezonie rzuca się w oczy brak Szewczenki.To on przecież odpowiadał za zdobywanie bramek,a Pippo Inzaghi to jednak inna bajka.Pewnym promykiem nadziei jest Oliveira,ale dopiero przyszłość zweryfikuje te nadzieje.Póki co Milan w niektórych meczach ma problemy ze zdobywaniem bramek;na szczęście bez zmian została solidna, choć stara formacja obronna.Przypuszczam że Milan wygra (choć niekoniecznie łatwo),a Siena nie zdobędzie żadnej bramki.Krótko mówiąc under,tym bardziej że kurs ciekawy,bo na poziomie 2.10.A w betfair nawet 2.28.
|
Do góry
|
|
|
|
#676441 - 01/10/2006 09:56
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Witam Nie zebym negowal Twoj typ ale uwazalbym na niego, Sienna od 3 lat zawsze strzela bramki na San Siro, nie sa to bramki ktore daja zwyciestwo ale byl to w dwoch przypadkach bramki ktore byly strzelone jako pierwsze w meczu, Milan musial gonic wynik. Druzyna nie gra az tak zle jak to jest przedstawiane, brakuje bramek, a nie sytuacji bramkowych. Dzis dobra okazja na poprawe bilansu u/o na trybunach bedzie niedawny jubilat Berlusconi, Milan zagra dzis specjalnie dla niego, sa tez juz na plusie w tabeli, do tej pory grali zachowawoczo aby tylko nie przegrac bo punkty ujemne ciazyly calej druzynie. Oczywiscie nie sa to 100% powody dla ktorych musi pasc over ale mysle ze dzis zakonczy sie kiepska passa Milanu jesli chodzi o ilosc strzelanych barmek. Druzyna cwiczyla strzaly z dystansu dosc intensywnie w ostatnich dniach.
kadra na dzis: Dida,Kalac Bonera,Cafu,Favali,Kaladze,Nesta,Simic, Jankulovski Ambrosini,Brocchi,Gatuso,Kaka,Pirlo,Seedorf Gilarldino,Inzaghi,Oliviera
Fakt ze kursy na over sa smiesznie niski i nie warto tego grac ale moi zadaniem linia jest ustawiona nieprawidlowo i jedynie wysoki kurs na unnder przemawia za tym typem. Osobiscie zastanawiam sie nad tym ze Sienna strzeli.
Edited by Biszop (01/10/2006 09:58)
|
Do góry
|
|
|
|
#676442 - 01/10/2006 10:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
Zawodnicy Milanu wypowiadają się iż bardzo odczuwalny jest brak Szewczenki i przekłada się to wszystko na skutrczność bramkowa. Dziś w ataku zagrają prawdopodobnie Inzaghi i Oliviera, a na ławce usiągdzie Gilardino. Drużyna jest zmobilizowana żeby dziś wkońcu wygrać większą ilościa goli, jak bedzie zobaczymy, na gb na over mam 1.7 i jest to kurs który moim zdaniem nie jest aż tak niski i można go brać.
AC MILAN (4-3-1-2): Dida; Bonera, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Ambrosini, Seedorf; Kakà; Oliveira, Inzaghi
AC SIENA (4-4-2): Manninger; Bertotto, Gastaldello, Rinaudo, Molinaro; Antonini, D’Aversa, Vergassola, Candela; Frick, Chiesa.
Dziś jednym z ciekawszych spotkań jest typ na zwyciestwo Fiorentiny, która wkoncu zacznie odrabiać karę punktową. Kurs na czyste zwycięstwo gospodarzy bardzo mizerny, ale warto stawiac z handi jednobramkowym, poniewaz dzis fioletowi powinni wygrać 2 bramkami, over też możliwy. W ataku zobaczymy super duet - Toni, Mutu
|
Do góry
|
|
|
|
#676443 - 01/10/2006 11:56
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/05/2003
|
Quote:
Fakt ze kursy na over sa smiesznie niski i nie warto tego grac ale moi zadaniem linia jest ustawiona nieprawidlowo i jedynie wysoki kurs na unnder przemawia za tym typem. Osobiscie zastanawiam sie nad tym ze Sienna strzeli.
To zdanie przyświecało mi przy podanym typie-kurs na over nie do grania.Rzeczywiście można rozważyć typek "Siena to score",ale pytanie po jakim kursie.Mimo wszystko jestem zdania,że obrona to jednak najmocniejszy punkt Milanu.A kto ma zdobywać gole?Pippo który nie raz irutyje nieskutecznością i robi miny jak rozkapryszony dzieciak?Osobiście ciekaw jestem wielce jak w dłuższej perspektywie pokaże się Oliveira.Poza tym są inni bardzo utalentowani zawodnicy jak choćby Kaka.
Under trochę ryzykowny,ale mimo wszystko za niedużą stawkę spróbuję.
P.S.Przy okazji przypomniało mi się jak Szpaku mówi na Pippo
Pepe
|
Do góry
|
|
|
|
#676444 - 02/10/2006 07:03
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Quote:
To zdanie przyświecało mi przy podanym typie-kurs na over nie do grania.Rzeczywiście można rozważyć typek "Siena to score",ale pytanie po jakim kursie.Mimo wszystko jestem zdania,że obrona to jednak najmocniejszy punkt Milanu.A kto ma zdobywać gole?Pippo który nie raz irutyje nieskutecznością i robi miny jak rozkapryszony dzieciak?Osobiście ciekaw jestem wielce jak w dłuższej perspektywie pokaże się Oliveira.Poza tym są inni bardzo utalentowani zawodnicy jak choćby Kaka.
Under trochę ryzykowny,ale mimo wszystko za niedużą stawkę spróbuję.
P.S.Przy okazji przypomniało mi się jak Szpaku mówi na Pippo
Pepe
No to czas pogratulowac Liczylem ze Milan cos ze soba w koncu zrobic ale chyba nastepuje spodziewane oslabienie pozycji Milanu w Serie A. Chyba czas zaczac szukac dlugoterminowego kto bedezie wyzej Mila - Roma
|
Do góry
|
|
|
|
|
|