Witam, czytam czytam i mam powazny problem i chcialbym prosic o pomoc. W chwili obecnej mam zalozone konto na expekcie i tam gram, ale nie jestem zbytnio zadowolony z ich oferty i szukam lepszego buka. Wpadlem wlasnie na B&W ale tutaj zaczynaja sie problemy, bo nie mam konta bankowego.:/ Konto bankowe z jakiego wplacilem na Expekta jest mojego kumpla, ale on nie ma 18 lat jeszcze i przy wplacie na B&W nie bedzie mogl przeslac kopii dowodu. Ja dowod posiadam, ale nie wiem gdzie moglbym sobie zalozyc konto bankowe, ktore nie wymaga regularnych wplat, bo jeszcze nie pracuje
Chcialbym prosic o wskazowki gdzie najlepiej sobie takie konto zalozyc, gdzie jest pobierana najmniejsza prowizja etc. i ktory buk bedzie dla mnie najlepiej sie nadawal
Podoba mi sie B&W bo ma bardzo bogata oferte. Czy moglby ktos mi dac jakies wskazowki co do zalozenia konta bankowego oraz byc moze do buka zebym mial jak najmniej problemow itp. (choc jak mowie B&W bardzo mi sie podoba i pogralbym sobie u nich, no chyba ze odradzacie
) Z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi bo jestem "zielony" na ten temat