#69348 - 28/09/2004 04:31
Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#69349 - 28/09/2004 04:50
|
enthusiast
Meldunek: 21/09/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał StilonGorzow aka Cigano: [qb]a gdzie dokladnie?????[/qb][/QUOTE]tam gdzie pod niszami sts jest! Milenium jest obok!  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#69350 - 29/09/2004 00:51
|
enthusiast
Meldunek: 04/02/2004
|
Poszukałem trochę w necie i oto co znalazłem - oto link do pracy w 'Milenium' w Poznaniu : http://www.duszniki-wlkp.pl/drukuj.php?wz=301&&id=767 13 oferta z 16 września na dole strony Także jak ktoś się załapie to wreszcie będzie mógł się oddawać nałogowi przez cały dzień i puszczać kupony na krechę .... A tak wogóle to dobrze że wreszcie nowa krew atakuje rynek - chyba zaczyna od wielkopolski... ale mam nadzieję że do mazowsza też dotrze...  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#69351 - 29/09/2004 19:31
|
enthusiast
Meldunek: 21/09/2003
|
widze oni ambitnie szukają pracownikow na zachodzie polski!  al: http://www.praca.pl/article/local/1127364.html Stanowisko: Analityk Sportowy / Bukmacher Wymagania: - znajomość języka angielskiego, niemieckiego (pasywna) - znajomość tematyki sportowej: piłka nożna, piłka siatkowa, tenis, koszykówka itp. - znajomość tematyki związanej z ligą polską oraz ligami europejskimi i światowymi, - znajomość obsługi komputera - Mile widziane osoby posiadające doświadczenie w pracy na stanowiskach maklerów, analityków finansowych - Komentatorzy sportowi - Bukmacherzy
|
Do góry
|
|
|
|
#69352 - 30/09/2004 13:07
|
addict
Meldunek: 02/10/2003
|
Z tego co czytam w necie, to milenium otwiera punkty w bezpośrednim sąsiedztwie stsów, profów i totsixów. Muszą mieć zajfajną ofertę skoro tak mocno uderzają.
|
Do góry
|
|
|
|
#69356 - 28/10/2004 23:13
|
journeyman
Meldunek: 28/10/2004
|
Panowie typerzy z Wroclawia... Dobrze mi sie wydaje, czy u nas w miescie nie ma jeszcze takiego buka?!
|
Do góry
|
|
|
|
#69357 - 28/10/2004 23:43
|
journeyman
Meldunek: 28/10/2004
|
Jak na razie to pachnie mi tandetą. Stronka słaba, oferta nieprzejrzysta, nie można wyszukać konkretnej ligi tylko dyscypliny. Również uboga oferta. Powiem tak: spodziewałem się czegoś więcej, bogatej oferty, dobrego serwisu on-line, atrakcyjnych kursów. Bo tylko to może przyciągnąc klienta z innych buków naziemnych..ci co grają w internecie nawet nie mają po co zaglądać do milenium...szkoda czasu... Pozdrawiam "Pierwszy" 
|
Do góry
|
|
|
|
#69360 - 29/10/2004 00:13
|
enthusiast
Meldunek: 19/03/2002
|
Zdecydowanie odradzam granie w nowym "buku". Maja limity niespotykane w zadnym innym buku ( potrafili obnizyc kupon do 20zl w centrali), po drugie robili problemy przy wyplacie wygranych za Novokuznieck ( zmienili w wynikach date rozpaczecia spotkania na 21.10 na godz. 13. Mecz faktycznie rozpoczynal sie 23 pazd, osobom, ktore sie nie upomnialy, z pewnoscia zrobili zwroty).
Mialem nadzieje, ze nowa firma ozywi rynek polskich bukmacherow jednakze sie mocno zawiodlem amatorstwem nowego "ulicznika". Slogany z ich strony internetowej w rzeczywistosci okazuja sie pustymi slowami. Szczegolnie falszywe okazuje sie to haslo: "Prawdziwy gracz nie boi się wyzwań: więc zagraj z nami !!!
Wzajemne Zakłady Bukmacherskie Milenium Sp. z o.o." ( po zagraniu kilku kuponow dostalem zakaz grania u nich).
Moja noga tam juz z przyczyn formalnych nie stanie, mam nadzieje, ze rownoczesnie ostrzeglem Was przed graniem u tak smiesznego bukmachera.
|
Do góry
|
|
|
|
#69361 - 29/10/2004 06:58
|
stranger
Meldunek: 29/10/2004
|
No to niezle rozczarowanie sie szykuje z tego co widze.  A juz pewnie wielu snilo o tym, ze nowy buk zaszokuje wszystkich super innowacyjna oferta (polskie ligi: kosz, siatka, pilka, zuzel, hokej), mnogoscia form zakladow no i przede wszystkim odwaga w przyjmowaniu wysokich stawek. Nawet cos takiego Milenium zapowiadalo na swojej stronie: "Zmierz siły z naszymi bukmacherami" A tymczasem jak widac kolejna totalna lipa  Nastepni amatorzy, liczacy na zrobienie biznesu w tej branzy na "dwuzlotowkowcach". Ech, szkoda slow. Miejmy tylko nadzieje, ze rynek i rzeczywistosc ekonomiczna zmusi ich do zmiany polityki i dzialan, ktore bede mogly zrewolucjonizowac polski rynek bukmacherski.
|
Do góry
|
|
|
|
#69362 - 29/10/2004 11:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
zenada,zenada i jeszcze raz zenada... mecze zaczynają sie o 13 a kursow niema jeszcze o 12,30
praktycznie nic nie mozna zagrac dzien wczesniej
debilne limity
ogolnie to totomix jest i byl lepszy przynakmniej na poczatku
fajansiarze i to wszystko
szybka plajta zobaczycie po nowym roku juz ich nie bedzie
|
Do góry
|
|
|
|
#69363 - 29/10/2004 17:02
|
member
Meldunek: 31/01/2004
|
czego wy sie spodziewacie? nowego Will Hilla w ciagu tygodnia? w srodku punktow jest estetycznie, na pewno lepiej niz w profie i totosyfie....rozumiem ze wiele jest niedociagniec i sa pewne obsuwy w stosunku do innych bukow jesli chodzi o przejrzystosc systemow gry itd.. oferta na razie nie jest moze zachecajaca ale wy scinacie juz im glowe po pierwszym tygodniu? nie wiem ile punktow na razie otworzyli, ale przeciez kilka lat temu startowal STS i kto pamieta wie, jak bylo w pierszych tygodniach....porownywanie Milenium do Profa i STS jest nie na miejscu...ile oni sa juz na rynku? kilka lat doswiadczen, dziesiatki punktow...porownac Milenium mozna do nich za jakis czas...wiadomo ze mozemy wytykac niedociagniecia i wady, moze to cos zmieni, ale od razu wieszac psy?? patrzac na to od strony gracza, jak ktos pierwszy raz idzie cos postawic w zyciu to od razu ,jesli nie zna sie na rozpisach i nie wie co znacza cyfry obok meczu, nie pojmuje za bardzo wszystkiego to od razu mowicie "nic z niego nie bedzie, chujowy gracz?"...kazdy kiedys zaczynal... a wasz pierwszy raz z kobieta? co od razu byliscie dlugodystansowcami? na wszystko potrzeba czasu. nie mowie ze mi sie zajebiscie podoba nowy buk i jestem jakims obronca ucisnionych. ale nie spodziewajcie sie ze ktos po tygodniu przebije firmy ktore sa na rynku kilka lat...ja bym ich nie skreslal. ocen dokonam pozniej...licze ze sie poprawia i beda powazna konkurencja na rynku, a nam graczom dadza mozliwosc wyboru, gdzie chcemy grac. poczekamy-zobaczymy!
|
Do góry
|
|
|
|
#69364 - 29/10/2004 17:41
|
stranger
|
Komandos, jesli rzeczywiscie zaczynaja przede wszystkim od obcinania stawek (do 20 zl lool) to jak tu byc optymista? Nawet w Totomixie jak obetna stawke, to do 100-300 zl. Podobnie w Profie. No a jakies zakazy imienne grania? Na smiesznosc sie na poczatku narazaja, a i tak jak ktos ma zakaz, to podesle menela spod budki z piwem i ten mu zagra. Wiec to smieszne rozumowanie z ich stony.  I pamietaj Komandos, pierwsze wrazenie jest najwazniejsze, a skoro robia sobie zle publicity juz na poczatku, to nie wrozy im to niczego dobrego. Chyba, ze faktycznie ich strategia jest przyciagniecie tylko i wylacznie drobnyc graczy (2-20 zl). No ale na takich, to chyba fortuny nie zbija... Podsumowujac, dajmy im czas, ale piszmy o wszystkich takich sytuacjach, jak ta, ktora spotkala Tomqa. P.S. Miejmy nadzieje, ze to czytaja i wyciagaja wnioski...
|
Do góry
|
|
|
|
#69367 - 29/10/2004 18:42
|
stranger
|
Ooo. Wisla w singlu? No to jednak plusy tez sa. Zreszta skoro moga oferowac single na lige polska takie buki jak Unibet, Expekt, Sportingbet, czy Centerbet, to czemu nasze w koncu by sie nie mialy przelamac. To na pewno duzy plus dla Milenium. Ja tam czekam na punkt w Warszawie, bo na razie to sobie tylko moge czytac i analizowac opinie innych.  Swoja droga, po to jest wlasnie forum! Jeszcze nie mialem okazji zagrac u nich, a juz sporo wiem. Oby szli dobra droga!
|
Do góry
|
|
|
|
#69368 - 30/10/2004 00:05
|
enthusiast
|
Quote:
aha i jeszcze jedno ...t00meq jest z Gorzowa i pisze ze limity sa na 20 zl....:) wejdz na strone milenium i zobacz wygrana tygodnia. kupon z Gorzowa za 200 zl!!! i co, jednak nie obcieli? a moze to ty t00mek zagrales ten kupon za 200? i obcieli ci do 200 a nie 20, a teraz sie awanturujesz? :P
Kupon ten gralem w Piatek, w Sobote pracownica mi z innymi kuponami dzwonila ( w sumie chcialem 4, dwa pierwsze obciely do 100zl na kupon, trzeci kupon do 20zl, czwartego wogole nie przyjeli). Notabene kupon, ktory jest na stronce nie chciano mi rozbic i musialem podatek zaplacic. I dawanie po niecalych dwoch tygodniach zakazu gry jest niezwykle smieszne. A to, ze maja ciekawe kursy to sie zgodze, co z tego jak nie pozwalaja tego grac.
|
Do góry
|
|
|
|
#69370 - 30/10/2004 03:40
|
Carpal Tunnel
|
te komandos czyzbys był jednym z tych praconików sts-u ktory przeszedł do konkurencji???
to moze poinformujesz wszystkich ze oprocz kaperowania pracownikow sts_u milenium podwędził im jeszcze prawie caly system komputerowy i wystroj wnetrz i jeszcze pare innych gadzetów a tak wogole to nie ludzmy sie ze bedzie sie cos dalo u nich ugrac cos przynajmniej narazie -bo kolesie nie mają nawet jeszcze swoich analitykow-a wszystkie kursy zżynają od sts-a
oczywiscie dają codziennie kilka promocji zeby nie wyglądało ze wszystko jest odpatrzone od innych bukmacherow zauwazcie ze jeszcze przez te dwa tygodnie nie bylo takiej sytuacji zeby na cos dali kursy pierwsi po prostu sie boją ....
a limity są jak dali jeden tenis po kursie 1,35 a w profie i sts-ie bylo to po 1,2 to zakladow z tym spotkaniem nie chcieli przyjmowac nawet po 20 zeta
zenada smiech i lipa.....
przewiduje upadek w marcu najpozniej w kwietniu
|
Do góry
|
|
|
|
#69373 - 30/10/2004 06:25
|
enthusiast
|
Quote:
Jak wygląda u nich sprawa z kursami ? Czy kursy z internetowej oferty odpowiadają tym w realu czy jest tak ,jak ze słynną ulotką Sts-u ?
Jeszcze go nie testowałem,w Warszawie nie ma a do Siedlec przecież nie będę jechał.
Kursy nie sa uaktalniane w ciagu dnia wiec czesto mozna sie natknac na kursy duzo nizsze w punkcie.
|
Do góry
|
|
|
|
#69374 - 30/10/2004 19:08
|
member
|
oryginalnie wyslal majestic: "e komandos czyzbys był jednym z tych praconików sts-u ktory przeszedł do konkurencji??? to moze poinformujesz wszystkich ze oprocz kaperowania pracownikow sts_u milenium podwędził im jeszcze prawie caly system komputerowy i wystroj wnetrz i jeszcze pare innych gadzetów a tak wogole to nie ludzmy sie ze bedzie sie cos dalo u nich ugrac cos przynajmniej narazie -bo kolesie nie mają nawet jeszcze swoich analitykow-a wszystkie kursy zżynają od sts-a oczywiscie dają codziennie kilka promocji zeby nie wyglądało ze wszystko jest odpatrzone od innych bukmacherow zauwazcie ze jeszcze przez te dwa tygodnie nie bylo takiej sytuacji zeby na cos dali kursy pierwsi po prostu sie boją .... a limity są jak dali jeden tenis po kursie 1,35 a w profie i sts-ie bylo to po 1,2 to zakladow z tym spotkaniem nie chcieli przyjmowac nawet po 20 zeta zenada smiech i lipa..... przewiduje upadek w marcu najpozniej w kwietniu " nie ma to jak komus zal dupe sciska:)
|
Do góry
|
|
|
|
#69375 - 30/10/2004 19:20
|
member
Meldunek: 27/09/2002
|
komandos - czyżbyś tylko potwierdzał przypuszczenia majestica? bo jeśli tak, to z Twoim zdaniem nikt nie będzie się tutaj liczył.
nie pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#69376 - 30/10/2004 21:48
|
member
|
jak moge potwierdzic tak absurdalne przypuszczenia??? nie jestem zadnym pracownikiem, ale akurat wydaje mi sie ze majestic musi miec o cos spory zal do tej firmy, ze tak jedzie, a w sumie to co napisal moim zdaniem mija sie z prawda.. nie wiem juz jak z tym tenisem jest i kursami na to, bo nie gram akurat tej dyscypliny, ale mysle ze troche wyolbrzymiasz piszac ze zapozyczyli z sts wystroj wnetrz czy system komp. nie znam sie na informatyce ale nawet jak patrze w laski monitor na punkcie w sts i milenium to widze inne programy, a wystroj wnetrz jest juz blizszy totomixowi niz stsowi. a jesli chodzi o zal, to wydaje mi sie ze pan majestic jest rozzalonym pracownikiem sts, ktory po prostu odradza nam granie u innych. powaznie, mysle ze przesadzacie piszac nie wiadomo jakie rzeczy o nowym buku... nie mowie ze wszystko jest super,ale przeciez ludzie, dajcie im czasu. laski np. maja bardzo fajne na punktach:) pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#69377 - 30/10/2004 22:40
|
enthusiast
Meldunek: 29/05/2002
|
Zgadza sie, laski maja fajne ale nie o to tutaj chodzi. Nie chodzi tez o to zebyscie sobie panowie do gardel skakali z powodu jakiegos buka. Chodzi o to ze mamy kolejna firme i to jest fajne gdyz daje nam prawo wyboru. Limity? Jesli to prawda ze tak ostro tna stawki na kuponach to ich minus. Ale jestem przekonany ze w miare czasu wszystko bedzie dobrze i bedzie sobie mozna pograc za grubsza kase jesli ktos potrzebuje. Nie wierze jednak w to ze komus zezwolili na zagranie tylko za 20 pln. Ja gralem kilka razy za stowki i jak na razie nie mialem z nimi problemow. Wiec mnie osobiscie jeszcze nie podpadli. Dobre jest tez to ze taki sts czy profek zaczna bardziej szanowac klienta gdyz wiadomo konkurencja czuwa. Tak na zakonczenie zaswitalo mi jeszcze jedno: na pewno niejednemu slinka ciekla na sama mysl ze bedzie mozna ograbic nowicjuszy. Jak sie jednak okazuje maja pojecie co robia i znaja sie na fachu i to jest zapewne przyczyna limitow. Krotko- nie podejmuja na razie zbyt wielkiego ryzyka. Staraja sie wszystko kontrolowac by zbyt szybko nie wyleciec z interesu. Dlatego nie uwazam ze mogliby splajtowac juz w maju czy kwietniu gdyz gdyby nie te limity to dzieki kursom sa najatrakcyjniejszym bukiem naziemnym. Sytuacja sie wykrystalizuje i zaczna pozwalac na gre wiekszymi stawkami i jesli utrzymaja kursy na takim poziomie jak teraz to nie widze dla nich konkurencji. Podsumowujac: to ja sie ciesze ze cos takiego otworzyli, nic przeciez na tym nie trace a mozliwe ze zyskam poprzez wyzsze kursy. Bede sobie u nich gral jesli nadazy sie jakas okazja, bede ich obserwowal i czekal na jakis blad. Nalezy dac im po prostu czas. Poki co mi nie przeszkadzaja
|
Do góry
|
|
|
|
#69378 - 30/10/2004 23:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Quote:
to moze poinformujesz wszystkich ze oprocz kaperowania pracownikow sts_u milenium podwędził im jeszcze prawie caly system komputerowy i wystroj wnetrz i jeszcze pare innych gadzetów kolesie nie mają nawet jeszcze swoich analitykow-a wszystkie kursy zżynają od sts-a
Z tego co mi wiadomo Milenium zostało założone przez byłych pracowników firmy STS, więc opisywany przez ciebie proceder byłby w jakiś sposób wytłumaczalny 
|
Do góry
|
|
|
|
#69381 - 31/10/2004 03:25
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
to moze poinformujesz wszystkich ze oprocz kaperowania pracownikow sts_u milenium podwędził im jeszcze prawie caly system komputerowy i wystroj wnetrz i jeszcze pare innych gadzetów kolesie nie mają nawet jeszcze swoich analitykow-a wszystkie kursy zżynają od sts-a
Z tego co mi wiadomo Milenium zostało założone przez byłych pracowników firmy STS, więc opisywany przez ciebie proceder byłby w jakiś sposób wytłumaczalny
to ze ukradli im system (to znaczy sts-owi )to nawet pracownicy profa o tym mowią -zresztą sprawa juz jest w sądzie
a prace proponują pracownikom i profa i sts-a sam w bytomiu bylem swiadkiem jak dawali babce z profa 100 zeta pensji miesiecznie wiecej za to ze bedzie u nich pracowac -durna nie przewiduje ze czasy złotych strzłow juz minely -i tak jak pisałem wczesniej -w tej formie podawania typow (to znaczy bardzo pozno albo wcale na niektore zdarzenia )nie wróże im zadnej przyszlosci i tak jak totomix mial problemy i jego dzialalnosc wisiala na wlosku w pewnym okresie (jak nie wisi dalej?) to przewiduje pol roku nie dluzej
wiecie ile kosztuje utrzymanie jednego punktu z pracownikami -ponad 10,000 zeta to znaczy ze trzeba przynajmniej za 1000zeta przyjac codziennie zakladow -a kasujac za kupon po 2 zlote -bo tylko tacy gracze tam beda grali bedzie im takie punkty utrzymac bardzo trudno
pamietam totomixy sprzed roku gdzie wlasciciele mieli problem ze 100 zloty dziennie utargowac bo nikt u nich nie gral bo bylo w ofercie tylko 120 pozycji i zadnych systemow
po zmianie wlasciciela idzie totomixowi lepiej -ale pamietajamy kogo mial do pomocy w czsie kłopotow (jamrożego) i innych prominentów
milenium to nie to samo -moze sie myle niech mnie ktos oswieci co za ludzie to prowadza
|
Do góry
|
|
|
|
#69382 - 31/10/2004 04:14
|
enthusiast
Meldunek: 29/05/2002
|
No z tego co piszecie to sprawa wyglada powaznie. Ja tam jednak zycze im powodzenia, nie interesuje mnie kto od kogo co podwedzil, interesuja mnie wysokie wygrane i lubie miec mozliwosc wybierania najwyzszych kursow.
|
Do góry
|
|
|
|
#69384 - 01/11/2004 14:24
|
old hand
Meldunek: 17/09/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#69388 - 16/11/2004 13:25
|
stranger
Meldunek: 01/08/2004
|
No pięknie  Dziś w ofercie "MILENIUM" jako typ dnia, czyli mecz do grania jako singiel, CHORWACJA - DANIA. Jaki jest sens grać tutaj na Duńczyków, skoro kurs na nich jest 1,70, a u każdego innego buka w ofercie Duńczycy są warci 1,82-1,85. Czyżby "nowy" sie gubił ???
|
Do góry
|
|
|
|
#69390 - 18/11/2004 00:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/10/2002
|
jestem zawiedziony... Profesjonał ma wciąż jako jedyny w ofercie systemy blokowe... Toto-Mix też ostatnio rozwinął ofertę dostępnych systemów... STS i Millenium mogłyby o tym pomyśleć...
|
Do góry
|
|
|
|
#69391 - 18/11/2004 22:06
|
newbie
Meldunek: 30/07/2004
|
Więc tak Zagrałem w Milenium 3 z 8 za 10zł Z kuponu weszło 7 spotkań a wypłacono mi niecałe 11 zł. Sam nie wiem grać dalej czy juz wydawać...
|
Do góry
|
|
|
|
#69392 - 19/11/2004 11:01
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/09/2003
|
Quote:
Więc tak Zagrałem w Milenium 3 z 8 za 10zł Z kuponu weszło 7 spotkań a wypłacono mi niecałe 11 zł. Sam nie wiem grać dalej czy juz wydawać...
3 z 8 za 10zł? dziwne..no chyba że wydałeś na ten kupon 560zeta..ale wtedy przy trafionych 7 nie dostalbys 11zeta
|
Do góry
|
|
|
|
#69393 - 19/11/2004 12:22
|
newbie
Meldunek: 30/07/2004
|
W tym sęk, że nie 560. Można zagrać nawet 2 z 10 za 5 zł. Kłopot w tym, że przy tak małej stawce zysk jest również niewielki. Ba równy zeru. Sprytnie to sobie wymyślili. W moim przypadku wygraną liczyło się tak:
10zł - 10%= 9zł proste 3 z 8 to 56 różnych kombinacji chyba proste 9/56 = 0,160714 bardzo proste 0,160714 x wszystkie kursy które weszły na moim kuponie.
Niestety nie pamiętam wszystkich kursów ale pamiętam że były tam od 1.2 do 1.5. Fakt nie za wielkie. Ale trochę dziwne wyliczanie. Nie prawdaż. Chyba trzeba będzie grać jak w profku 2 z 4 za takie pieniądze.
|
Do góry
|
|
|
|
#69394 - 20/11/2004 05:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/10/2002
|
to jesy bardzo ciekawe i można to wykorzystać... plus dla Millenium...
|
Do góry
|
|
|
|
#69397 - 23/11/2004 18:03
|
enthusiast
Meldunek: 03/10/2002
|
Fajna sprawa z takimi systemami! Nie wiem czego mozesz nie rozumiec... Podzilili twoja stawke na 56 zakladow. Poza tym nie wiem ile chciales wygrac dajac do rozpisu stawki 1.2 -1.5. Wazne, ze w plecy nie jestes  Wiecie czy jest jakis punkt MILENIUM w Gdyni? Moze maja cos w planach? W sumie to nie gram juz u naziemnych, ale do nowego buka bym sie przeszedl...
|
Do góry
|
|
|
|
#69398 - 23/11/2004 18:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/03/2003
|
Quote:
Wie ktoś czy ten buk ma jakis lokal w Krakowie, a jesli tak to gdzie ??
Ponawiam pytanie 
|
Do góry
|
|
|
|
#69399 - 24/11/2004 09:48
|
old hand
Meldunek: 02/11/2003
|
Quote:
Quote:
Wie ktoś czy ten buk ma jakis lokal w Krakowie, a jesli tak to gdzie ??
Ponawiam pytanie
http://www.wzbmilenium.pl/pl/4/
|
Do góry
|
|
|
|
#69401 - 30/11/2004 20:05
|
stranger
Meldunek: 30/11/2004
|
Quote:
jestem zawiedziony... Profesjonał ma wcišż jako jedyny w ofercie systemy blokowe... Toto-Mix też ostatnio rozwinšł ofertę dostępnych systemów... STS i Millenium mogłyby o tym pomyleć...
Może mi ktos wyjasnić co to sa systemy blokowe w profie?
W toto-mix można łaczyć dwa(A, B), lub nawet trzy(A, B, C) systemy na jednym kuponie.
Dziewczyny pracujace w punktach profa gdzie byłem nic nie wiedza o możliwosci grania tam systemów blokowych.
Czy polegaja one na tym samym co łaczenie kilku systemów na jednym kuponie tak jak jest od niedawna w toto-mix?
Edited by alastor (30/11/2004 20:08)
|
Do góry
|
|
|
|
#69402 - 01/12/2004 01:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2002
|
piszą na stronce, że 2 punkty w bstoku są/będą do końca roku. czy ktoś wie gdzie?
|
Do góry
|
|
|
|
#69406 - 15/12/2004 12:12
|
newbie
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
piszą na stronce, że 2 punkty w bstoku są/będą do końca roku. czy ktoś wie gdzie?
Cze all...no wszyscy białostoczanie...budują mam millenium i to oczywiście o okolicy Sts-u...a co jak konkurencja to konkurencja. Widziałem dziś jak napieprzali przy robieniu elewacji na zewnątrz ale w środku jeszcze nic nie ma więc pewnie za szybko go nie otworzą. Aha najważniejsze będzie na Białówny naprzeciko Starsów i niedaleko od Quick Chickena więc lokalizacja jest niezła;-) 
|
Do góry
|
|
|
|
#69407 - 18/12/2004 08:54
|
addict
Meldunek: 02/10/2003
|
W Warszawie Milenium jest na rondzie wiatraczna, w budynku pomiędzy al. USA i al. Waszyngtona, od strony Waszyntgtona. Chyba laski wcześnie ten kiosk zamykają bo jak wrcam do domu przed 18, to juz zamknięte.
|
Do góry
|
|
|
|
#69409 - 18/12/2004 21:59
|
veteran
Meldunek: 09/11/2001
|
Quote:
w Siedlcach w promieniu 50m jest Milenium, Toto, STS i Prof nic tylko grać ...
Istne LAS VEGAS ))))))))))))))))
Co do Buka to slyszalem wiecej opini negatywnych niz pozytywnych.
|
Do góry
|
|
|
|
#69411 - 21/12/2004 01:00
Post deleted by Conrad
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Do góry
|
|
|
|
#69412 - 21/12/2004 01:08
|
old hand
Meldunek: 20/02/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#69413 - 06/01/2005 01:42
|
stranger
Meldunek: 06/01/2005
|
Czy ktos z trojmiejskich forumowiczow wie kiedy w koncu rusza punkty we Wrzeszczu i Sopocie? Stoja gotowe chyba ze 2 miesiace, jednak ciagle zamkniete? Czy moze ta firma ma juz problemy fnansowe na samym starcie, bo w STS sie babki smialy, ze podobno w kilku punktach w Polsce zabraklo kasy na wygrane i stad nie moga ruszyc z tymi punktami?
|
Do góry
|
|
|
|
#69414 - 06/01/2005 16:46
|
old hand
Meldunek: 25/06/2003
|
Informacje ze strony.....
Powstały nowe punkty Milenium, będą następne... 2005-01-05 Przed kilkoma dniami ruszyliśmy z kolejnymi sześcioma punktami Milenium. W Szczecinie znajdziecie nas przy Placu Rodła 1-2 oraz przy ulicy Milczańskiej 7B. W Warszawie przy ulicy Garibaldiego 4/P5, w Białymstoku przy ulicy Wyszyńskiego 2, w Lubinie przy Niepodległości 16A oraz w Stalowej Woli przy ulicy Jana Pawła II 13. W najbliższym czasie otwarte zostaną kolejne punkty Milenium. Trzeci z nich powstanie w Szczecinie, drugi w Białymstoku, a także we Gdańsku, Sopocie, Wrocławiu, Starachowicach, Rzeszowie, Kutnie, Kielcach.
Zapraszamy. Zmierzcie siły z naszymi bukmacherami!
|
Do góry
|
|
|
|
#69415 - 11/01/2005 18:21
|
member
Meldunek: 06/04/2002
|
Witam!
Punkty w Trójmieście, czyli w Sopocie i Gdańsku powinny zostać otwarte jutro czyli 12.01.2005r. o 10.00 rano. Powodzenia w grze!
Pozdrawiam
MICHAŁ
|
Do góry
|
|
|
|
#69416 - 12/01/2005 16:08
|
newbie
Meldunek: 07/09/2003
|
Zapraszamy. Zmierzcie siły z naszymi bukmacherami! JA JUŻ NIE MUSZĘ JESTEM POPROSTU LEPSZY 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|