Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#69367 - 29/10/2004 18:42 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
trump Offline
stranger

Meldunek: 29/10/2004
Ooo. Wisla w singlu? No to jednak plusy tez sa. Zreszta skoro moga oferowac single na lige polska takie buki jak Unibet, Expekt, Sportingbet, czy Centerbet, to czemu nasze w koncu by sie nie mialy przelamac. To na pewno duzy plus dla Milenium.
Ja tam czekam na punkt w Warszawie, bo na razie to sobie tylko moge czytac i analizowac opinie innych.
Swoja droga, po to jest wlasnie forum!
Jeszcze nie mialem okazji zagrac u nich, a juz sporo wiem.
Oby szli dobra droga!

Do góry
Bonus: Unibet
#69368 - 30/10/2004 00:05 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
tOOmeq Offline
enthusiast

Meldunek: 19/03/2002
Quote:

aha i jeszcze jedno ...t00meq jest z Gorzowa i pisze ze limity sa na 20 zl....:)
wejdz na strone milenium i zobacz wygrana tygodnia. kupon z Gorzowa za 200 zl!!! i co, jednak nie obcieli?
a moze to ty t00mek zagrales ten kupon za 200? i obcieli ci do 200 a nie 20, a teraz sie awanturujesz? :P

Kupon ten gralem w Piatek, w Sobote pracownica mi z innymi kuponami dzwonila ( w sumie chcialem 4, dwa pierwsze obciely do 100zl na kupon, trzeci kupon do 20zl, czwartego wogole nie przyjeli). Notabene kupon, ktory jest na stronce nie chciano mi rozbic i musialem podatek zaplacic. I dawanie po niecalych dwoch tygodniach zakazu gry jest niezwykle smieszne. A to, ze maja ciekawe kursy to sie zgodze, co z tego jak nie pozwalaja tego grac.

Do góry
#69369 - 30/10/2004 00:38 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
czyli z surami u nich będzie jeszcze większa lipa niż w profie

Do góry
#69370 - 30/10/2004 03:40 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
te komandos czyzbys był jednym z tych praconików sts-u ktory przeszedł do konkurencji???

to moze poinformujesz wszystkich ze oprocz kaperowania pracownikow sts_u
milenium podwędził im jeszcze prawie caly system komputerowy i wystroj wnetrz i jeszcze pare innych gadzetów
a tak wogole to nie ludzmy sie ze bedzie sie cos dalo u nich ugrac cos przynajmniej narazie -bo kolesie nie mają nawet jeszcze swoich analitykow-a wszystkie kursy zżynają od sts-a

oczywiscie dają codziennie kilka promocji zeby nie wyglądało ze wszystko jest odpatrzone od innych bukmacherow
zauwazcie ze jeszcze przez te dwa tygodnie nie bylo takiej sytuacji zeby na cos dali kursy pierwsi
po prostu sie boją ....

a limity są jak dali jeden tenis po kursie 1,35 a w profie i sts-ie bylo to po 1,2 to zakladow z tym spotkaniem nie chcieli przyjmowac nawet po 20 zeta

zenada smiech i lipa.....

przewiduje upadek w marcu najpozniej w kwietniu

Do góry
#69371 - 30/10/2004 05:09 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
rafałek Offline
old hand

Meldunek: 25/06/2003
Jak wygląda u nich sprawa z kursami ?
Czy kursy z internetowej oferty odpowiadają tym w realu czy jest tak ,jak ze słynną ulotką Sts-u ?

Jeszcze go nie testowałem,w Warszawie nie ma a do Siedlec przecież nie będę jechał.

Do góry
#69372 - 30/10/2004 05:19 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
Lee Offline
member

Meldunek: 02/07/2004
No właśnie, jak jest z tymi limitami.
Przyjeli komuś singla na Wisłe za powiedzmy 1 tyś. złociszy lub wyżej.

Do góry
#69373 - 30/10/2004 06:25 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
tOOmeq Offline
enthusiast

Meldunek: 19/03/2002
Quote:

Jak wygląda u nich sprawa z kursami ?
Czy kursy z internetowej oferty odpowiadają tym w realu czy jest tak ,jak ze słynną ulotką Sts-u ?

Jeszcze go nie testowałem,w Warszawie nie ma a do Siedlec przecież nie będę jechał.

Kursy nie sa uaktalniane w ciagu dnia wiec czesto mozna sie natknac na kursy duzo nizsze w punkcie.

Do góry
#69374 - 30/10/2004 19:08 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
komandos Offline
member

Meldunek: 31/01/2004
oryginalnie wyslal majestic:
"e komandos czyzbys był jednym z tych praconików sts-u ktory przeszedł do konkurencji???

milenium podwędził im jeszcze prawie caly system komputerowy i wystroj wnetrz i jeszcze pare innych gadzetów
a tak wogole to nie ludzmy sie ze bedzie sie cos dalo u nich ugrac cos przynajmniej narazie -bo kolesie nie mają nawet jeszcze swoich analitykow-a wszystkie kursy zżynają od sts-a

oczywiscie dają codziennie kilka promocji zeby nie wyglądało ze wszystko jest odpatrzone od innych bukmacherow
zauwazcie ze jeszcze przez te dwa tygodnie nie bylo takiej sytuacji zeby na cos dali kursy pierwsi
po prostu sie boją ....

a limity są jak dali jeden tenis po kursie 1,35 a w profie i sts-ie bylo to po 1,2 to zakladow z tym spotkaniem nie chcieli przyjmowac nawet po 20 zeta

zenada smiech i lipa.....

przewiduje upadek w marcu najpozniej w kwietniu "

nie ma to jak komus zal dupe sciska:)

Do góry
#69375 - 30/10/2004 19:20 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
Tremo Offline
member

Meldunek: 27/09/2002
komandos - czyżbyś tylko potwierdzał przypuszczenia majestica? bo jeśli tak, to z Twoim zdaniem nikt nie będzie się tutaj liczył.

nie pozdrawiam

Do góry
#69376 - 30/10/2004 21:48 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
komandos Offline
member

Meldunek: 31/01/2004
jak moge potwierdzic tak absurdalne przypuszczenia???
nie jestem zadnym pracownikiem, ale akurat wydaje mi sie ze majestic musi miec o cos spory zal do tej firmy, ze tak jedzie, a w sumie to co napisal moim zdaniem mija sie z prawda..
nie wiem juz jak z tym tenisem jest i kursami na to, bo nie gram akurat tej dyscypliny, ale mysle ze troche wyolbrzymiasz piszac ze zapozyczyli z sts wystroj wnetrz czy system komp.
nie znam sie na informatyce ale nawet jak patrze w laski monitor na punkcie w sts i milenium to widze inne programy, a wystroj wnetrz jest juz blizszy totomixowi niz stsowi.
a jesli chodzi o zal, to wydaje mi sie ze pan majestic jest rozzalonym pracownikiem sts, ktory po prostu odradza nam granie u innych. powaznie, mysle ze przesadzacie piszac nie wiadomo jakie rzeczy o nowym buku...
nie mowie ze wszystko jest super,ale przeciez ludzie, dajcie im czasu.
laski np. maja bardzo fajne na punktach:)
pozdrawiam!

Do góry
#69377 - 30/10/2004 22:40 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
playmaker Offline
enthusiast

Meldunek: 29/05/2002
Zgadza sie, laski maja fajne ale nie o to tutaj chodzi. Nie chodzi tez o to zebyscie sobie panowie do gardel skakali z powodu jakiegos buka. Chodzi o to ze mamy kolejna firme i to jest fajne gdyz daje nam prawo wyboru. Limity? Jesli to prawda ze tak ostro tna stawki na kuponach to ich minus. Ale jestem przekonany ze w miare czasu wszystko bedzie dobrze i bedzie sobie mozna pograc za grubsza kase jesli ktos potrzebuje. Nie wierze jednak w to ze komus zezwolili na zagranie tylko za 20 pln. Ja gralem kilka razy za stowki i jak na razie nie mialem z nimi problemow. Wiec mnie osobiscie jeszcze nie podpadli.
Dobre jest tez to ze taki sts czy profek zaczna bardziej szanowac klienta gdyz wiadomo konkurencja czuwa.
Tak na zakonczenie zaswitalo mi jeszcze jedno: na pewno niejednemu slinka ciekla na sama mysl ze bedzie mozna ograbic nowicjuszy. Jak sie jednak okazuje maja pojecie co robia i znaja sie na fachu i to jest zapewne przyczyna limitow. Krotko- nie podejmuja na razie zbyt wielkiego ryzyka. Staraja sie wszystko kontrolowac by zbyt szybko nie wyleciec z interesu. Dlatego nie uwazam ze mogliby splajtowac juz w maju czy kwietniu gdyz gdyby nie te limity to dzieki kursom sa najatrakcyjniejszym bukiem naziemnym. Sytuacja sie wykrystalizuje i zaczna pozwalac na gre wiekszymi stawkami i jesli utrzymaja kursy na takim poziomie jak teraz to nie widze dla nich konkurencji.
Podsumowujac: to ja sie ciesze ze cos takiego otworzyli, nic przeciez na tym nie trace a mozliwe ze zyskam poprzez wyzsze kursy. Bede sobie u nich gral jesli nadazy sie jakas okazja, bede ich obserwowal i czekal na jakis blad.
Nalezy dac im po prostu czas. Poki co mi nie przeszkadzaja

Do góry
#69378 - 30/10/2004 23:20 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Quote:

kolesie nie mają nawet jeszcze swoich analitykow-a wszystkie kursy zżynają od sts-a

Z tego co mi wiadomo Milenium zostało założone przez byłych pracowników firmy STS, więc opisywany przez ciebie proceder byłby w jakiś sposób wytłumaczalny

Do góry
#69379 - 31/10/2004 00:50 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
viva Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/04/2003
A z tego co ja wiem to rowniez panowie z profa maczali w tym palce Zauwazylem ze taka sama oferte ma buk w slowacji

pozdro

Do góry
#69380 - 31/10/2004 01:23 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
verkerk Offline
addict

Meldunek: 09/06/2003
Orientuje się ktoś od której godziny otwarty jest Milenium w niedzielę????

Do góry
#69381 - 31/10/2004 03:25 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
Quote:

Quote:

kolesie nie mają nawet jeszcze swoich analitykow-a wszystkie kursy zżynają od sts-a

Z tego co mi wiadomo Milenium zostało założone przez byłych pracowników firmy STS, więc opisywany przez ciebie proceder byłby w jakiś sposób wytłumaczalny

to ze ukradli im system (to znaczy sts-owi )to nawet pracownicy profa o tym mowią -zresztą sprawa juz jest w sądzie

a prace proponują pracownikom i profa i sts-a sam w bytomiu bylem swiadkiem jak dawali babce z profa 100 zeta pensji miesiecznie wiecej za to ze bedzie u nich pracowac -durna nie przewiduje ze czasy złotych strzłow juz minely -i tak jak pisałem wczesniej -w tej formie podawania typow (to znaczy bardzo pozno albo wcale na niektore zdarzenia )nie wróże im zadnej przyszlosci
i tak jak totomix mial problemy i jego dzialalnosc wisiala na wlosku w pewnym okresie (jak nie wisi dalej?) to przewiduje pol roku nie dluzej

wiecie ile kosztuje utrzymanie jednego punktu z pracownikami -ponad 10,000 zeta to znaczy ze trzeba przynajmniej za 1000zeta przyjac codziennie zakladow -a kasujac za kupon po 2 zlote -bo tylko tacy gracze tam beda grali bedzie im takie punkty utrzymac bardzo trudno

pamietam totomixy sprzed roku gdzie wlasciciele mieli problem ze 100 zloty dziennie utargowac bo nikt u nich nie gral bo bylo w ofercie tylko 120 pozycji i zadnych systemow

po zmianie wlasciciela idzie totomixowi lepiej -ale pamietajamy kogo mial do pomocy w czsie kłopotow (jamrożego) i innych prominentów

milenium to nie to samo -moze sie myle
niech mnie ktos oswieci co za ludzie to prowadza

Do góry
#69382 - 31/10/2004 04:14 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
playmaker Offline
enthusiast

Meldunek: 29/05/2002
No z tego co piszecie to sprawa wyglada powaznie.
Ja tam jednak zycze im powodzenia, nie interesuje mnie kto od kogo co podwedzil, interesuja mnie wysokie wygrane i lubie miec mozliwosc wybierania najwyzszych kursow.

Do góry
#69383 - 01/11/2004 00:32 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
byczek Offline
stranger

Meldunek: 01/11/2004
Z tego co się orientuję to sprogram sts-u działa prawdopodobnie na jakiejś dystrybucji linucha i wygląda jak lekko podrasowany command line a w milenium nie da się ukryć program działa pod windą więc dywagacje o kradzieży programu są conajmniej śmieszne (no chyba że dla kogoś linux i windows to to samo!). Poza tym jeśli chodzi o kursy to po głębokiej analizie (prawie się w niej utopiłem)stwierdzam nieautoratywnie że różnice są znaczne.
Przychylam się do głosów - poczekajmy zobaczymy.
Na pewno sytuacja jest lepsze niż wcześniej - po prostu jeszcze jedna firma od której jak ktoś potrafi to wyciągnie pieniądze.
A t00meq jesteś tak rozżalony że mam wrażenie że z racji miejsca zamieszkania próbowałeś się tam dostać do pracy ale cię nieprzyjeli

Do góry
#69384 - 01/11/2004 14:24 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
Vipek Offline
old hand

Meldunek: 17/09/2002
...

Do góry
#69385 - 01/11/2004 19:26 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
jabolukas Offline
enthusiast

Meldunek: 21/09/2003
Już wole MILENIUM niż ten syf w Profesjonalu i STSie! Przynajmniej można spokojnie pomyśleć nad kuponikiem!
Od czegoś trzeba zacząć, wiec nie nazekajcie, konkurencja sie przyda, bo to parodia zeby na taki kraj jak POLSKA bylo tylko 3 bukow! 3 mafie steruja polska bukmacherka!

Do góry
#69386 - 16/11/2004 01:02 Re: Nowy buk naziemny MILENIUM!
byczek Offline
stranger

Meldunek: 01/11/2004
No i jakoś ucichło o nowym buku. Czyżby temat się wyczerpał?
jest tak dobrze że nikt nic do powiedzenia nie ma?
ja powiem że gazetkę chyba mają najlepszą, nie ma tam co prawda kursów ale przynajmniej się nie łudzą że ludzie dla kursów kupują, a statystyki mają zajebiste

Do góry
Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  rafal08