[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dinero:
[qb]Witam toro
Ja bardzo chetnie bym sie na to pisal, tzn. jesli masz na mysli wybieranie odpowiedniego programu, sprawdzanie jego wiarygodnosci i wymiana informacji. Kilka pytan:
1. Na jakiej zasadzie wybierasz inwestycje ( chodzi mi na jakiej podstawie sprawdzasz wiarygodnosc )?
W sumie to najlepiej to przyjaciele z opisu a jak nie to jade pokolej np 30% zysku daje na nowe coz czesc nieplaci ale i tak sie oplaca
Na razie trafilem na 6 stron rankingowych i kilka forum.
2. Odnosnie strony to wazne jest chyba, aby przy danym programie byla informacja czy mozna wyplacic caly depozyt w kazdej chwili, jesli tak to czy sa jakies dodatkowe koszta?
Tak ale przewaznie nie ma mozliwosci windraw a za 10$ to sie nieoplaca wyplacac lepiej poczekac ale jak jest ta mozliwosc zawsze to lepiej
Mam troche czasu i moglbym troche pomoc przy redagowaniu strony jak chcesz?
Jasne tylko jakby my to zorganizowali
3. Czy konto evocast jest potrzebne, bo prawie wszystkie programy obsluguja egold?
Wiesz nie ktore maja tylko evocash.I to konto jest przydatne przy zasilaniu konta przelew bankowym - szczegoly ezin koszt 10$ sorki nie moje opracowanie
4. Robie z moneybookers przelew na egold np. 200$ to co mam na koncie egold, bo z tego co rozumiem to jakis mineral, kiedy okreslam ktory, czy jesli cena mineralu maleje czy wzrasta to stan konta sie zmienia?
patrz to jest tak masz 100$ na mbank
z mbank do money potrocaja ci 3%
a masz w money i chcesz na egold prowizja 4%
czyli z money do egold koszt 4% 8$
5. Inwestujesz tez w nowe inwestycje czy tylko te ktore sa juz pewien czas i placa? ( w koncu moga przestac placic - chodzi mi o oszustow piramidy itp. )
wiesz zaczelem kilka miesiecy temu mam doswiadczenie ale nie az tak duze.Mam kilka prywatnych programow niestety nie moge powiedziec.
I staram sie inwestowac w coraz wieksza ilosc programow. Z tym w te ktore placa zastawiam
Dla przykladu zainwestuje 100$ program 2% dziennie
1.Czekam az mi sie to zwroci
2.Placa dalej super 1$ biore 1$ zostawiam
3.Z tego co wezme np 30% inwestuje w nowe
pozdrowienia
Pozdrawiam
Dinero[/qb][/QUOTE]