nie bez powodu chodziła plota kiedyś, że Broszowi z każdym dniem mocniej marzysz o napluciu mu w twarz
? niby czemu
masa synkow w skladzie, dyscyplina jak w wojsku, brak mozliwosci wplywu zawodnikow na cokolwiek, absurdalne kary dla zawodnikow
0 partnerstwa z trenerem, moze to dobre dla juniorow wchodzacych do skladu, jak zdobeda nazwisko to sraja na takich trenerow
aha, to nie wiedzialem... całkiem możliwe
moze cos zmienil, ale wiem ze z Korony paru grajkow sie boi jak ognia, bo obiecali mu liscia, nawet janekx kiedys na twitterze pisal o tym, ze Brosz specjalista jest, ale ciezki czlowiek
Vincent najebany To było o Jagodzie Strejlaua szanuje
nie wiem czy pamietasz taki mecz Lm edycja 91/92 psv -milan 1-2
w tej edycji milan grupa + mecze play off az do finalu stracil tutaj jedyna bramke wlasnie w eindhoven romario klasa przyjecie boooom
ale chodzi mi o szanownego Pana Strejlaua
to byl bardzo ciezki mecz do realizacji taktycznej tak to byl nazwal dla oby dwoch stron wiedzieli o sobie wszystko ale i tak zaskakiwali siebie nawzajem bardzo dobry szpil .
Andrzej Strejlau komentowal wtedy ten mecz z jakims "młokosem" zaimponowal mi wielka wiedza * zreszta nie ma co sie dziwic jak byl w sztabie KAZIMIERZA GORSKIEGO i GMOCHA
* juz po paru minutach meczu powiedzial pare zdan nie potrafie sobie przypomniec co i rzeczywiscie tak bylo i nie byly to suche teksty ze milan wygra bo faworyt tylko jak taktycznie bedzie przebiegac to spotkanie (kto na ktorym metrze bedzie wrzucal na afere ,ktor bedzie chcial wiecej wolnych ,w ktorym momencie przejda na krycie 1 na 1 a kiedy strefa ....itd prze "kocur "dla mnie
ale chcialbym, zeby Gornik skonczyl na tym 4tym miejscu (przy PP Legii)/zdobyl puchar, moze jakies ciekawe losowanie i kibice raczej by dopisali na wyjazdach
czaruj odense !!!!!!! na gola oglodalem ich ostatnie mecze obszerne materialy :
-ograli 6-1 ostatniego w tabeli ale 6 goli tez sztuka - pojechali do nordsland(3 w tab)a tam pieklo ulegli 1-2(gol hest) -pojechali do kopenhagi (4 w tabeli) i 0-1 mecz nie wyszedl -ograli 3-1 u siebie lyngby - i swietny mecz z liderem na wyj przegranym (1-2) ale dobre widowisko