i przy takim wyniku trzeba wspomnieć jeszcze, że Piast jest tak kurewsko drewniany i cienki, to jeszcze bardziej podkreśla porażkę
piłkarzy wszystkich nie wyjebią, a z trenerem tysiąclecia nikt nie będzie chciał pracować zapewne, chyba największy błąd Lecha od lat
Tu się nie zgodzę. Zajebiscie poukładana drużyna przez smutnego Waldemara. Kilka Felix i Valencia robią dużo wiatru, nie powiesz mi, że są drewniani. Boczni obrońcy fajnie chodzą na bokach, Dziczek i Heatley przecinaki w środku. Bardzo dobra ekipa.
Przesadziłem może z dosadnością opinii, na tle Lecha faktycznie wygląda to wzorowo, ale już tydzień temu Cracovia solidnie ich zweryfikowała i odcięła od gry. Co nie zmienia faktu, że to i tak ekipa top8 w lidze
Tylko nadmienić muszę, że dla mnie Fornalik to półka jak nie dwie wyżej niż Nawałka i wcale nie dziwi mnie dobra organizacja i stworzenie ekipy ze średniaków.
Zresztą Waldek to byłby idealny kandydat na trenera w Poznaniu. Przede wszystkim osiągnął coś w tej lidze, budował od zera całe zespoły. Bardzo mocno niedoceniany i skrzywdzony kadrą.