Ta swoja "normalnosc" potwierdzasz kazdym kolejnym zalozonym kontem. Myslisz, ze komus robisz na zlosc? Jestes smieszny i zalosny, albo o zalosnie smieszny
to jak inaczej będę kontynuował dyskusję skoro konto te jest banowane?
pomijam logikę logiki oraz sens że te konta nie wiem w jakim celu są banowane skoro i tak mogę założyć nowe i tak
logiki tu brak dlatego mówiłem że matematyka to ważne narzędzie w życiu
nikomu nie mam zamiaru robić na złość tylko to jest me jedyne z najrozsądniejszych wyjść
co do innych for z wieloma osobami trzymam dobry kontakt ale te jest specyficzne w swoim rodzaju
0 poczucia humoru, pogarda dla innych niż elita (Stefan, deltaforce oraz inni o których nie będę wspominał)
dlaczego taki brak szacunku to nie wiem i to jest tak zastanawiające że aż ciekawe
ciekawe z tego względu że na ogół spędzam czas w dosyć inteligentnym towarzystwie i rozmawiam długo oraz często a ludzie którzy stoczyli się na dno i znałem ich z reala (kiedyś byliśmy git ziomami potem zaczęły się wypady do baru na %, papierosy) a ja tym gardziłem mają wobec mnie te same poglądy i też uznają mnie dzięki temu za wroga - co prawda jak się widzimy idzie z nimi normalnie pogadać trochę mi ich szkoda bo ich kariera lepiej się zapowiadała (chodzili do lepszych szkół i byli kujonami) ale to ja wynosiłem z nich więcej bo nadrabiałem intelektem a byłem leniwy
i też się do mnie nie odzywają podobnie jak tutaj
dlatego to jest przypadek nadzwyczaj ciekawy i zastanawiający mnie dzięki czemu często badam Wasze zachowania oraz reakcje które są nadto impulsywnie emocjonalne i zastanawiam się jakie podejście wobec takich osób jest prawidłowe